Arkadaşlar uzun zamandır bilgisayarımı yenilememiştim. Toptan sistemi yenilemenin zamanı geldi diye düşünüyorum (özellikle 12 Ağustosta çıkması beklenen 4870 x2 ile birlikte.) 4870 x2'ye uygun bir psu ve kasa almak istiyorum. Ama uzun zamandır bir türlü kararlaştıramadım. 1000w enermax galaxy ile thermaltake armor almaı düşünüyorum. Psu'da içim rahat ama kasayı ne almalıyım. Lütfen yardım
12 ağustosda dünyada çıkıcak türkiyeye gelmesi 1 ay sürücek eylül ortalarında anca diye düşünüyorum büyük bi kart olacaği için big towerlara takılır sadece w800hs di sanırım thermaltake in towerları cooler masterında güzel bi big toweri var onada bkaablirsin
4870x2 nin uzunlugu 27 cm big tower bir kasa iyi olur diye dusunuyorum ben sistemimde cooler master 1000 kasayi kullaniyorum ic hacmi cok genis tavsiye ederim
Available Color Black Dimension (W / H / D) (W) 266 x (H) 598 x (D) 628mm Weight Net Weight: 13.8 kg; Gross Weight: 17.8 kg Material Chassis: Al. Appearance: Al (side panel: 1.5mm) Motherboards Extended ATX, ATX 5.25" Drive Bay 7(Exposed) 3.5" Drive Bay 4(Hidden, converted from 3x5.25 inch drive bays) I/O Panel USB 2.0 x 4, IEEE 1394 x 1, eSATA x 1, MIC x 1, Audio x 1(support Intel HD / AC 97 audio) Expansion Slots 7 slots Cooling System Front fan(intake): one 120x120x25mm, 1200 rpm, 17 dBA (included), Top fan(exhaust): one 120x120x25mm, 1200 rpm, 17 dBA (included), Top fan: 120mm x 2(optional), Rear fan(exhaust): one 120x120x25mm, 1200 rpm, 17 dBA (included), Side fan(intake): 200x230x30mm, 900 rpm, 150 CFM(included) Power Supply Standard ATX PS2 / EPS 12V (optional) Optional Component Transparent side panel, Fan bracket Other Keep-out requirement for CPU cooler installation:, At least 5.7 inch(145mm) separation between motherboard and the side panel of COSMOS
Overclock etmeyi düşünmüyorsanız (ki yaparsanız epey gürültülü olabilir) çift PCI-Express çıkışı sağlayan bir 500W PC Power & Cooling bile yeterli olabilir. Kendinizi garantiye almak isterseniz 600W modelleri seçin.
dediğim kasa buydu ama nerdeyse bir pc fiyatı enermax big chackra yı 150 ytle aldm bayada memnunum:)
imzamdaki sisteme bu ekran kartını takabilir miyim
quote:
Orjinalden alıntı: coupant
imzamdaki sisteme bu ekran kartını takabilir miyim
takabilirsiniz
Arkadaşlar kusura bakmayın benimde bi sorum olcak zeus 750 watt psum var.Psu 2005 yaz ayında alındı. imzamdaki sistem için yeterlimi.4870 x2 alıcam yeterli olurmu sizce şimdiden tşk.
quote:
Orjinalden alıntı: sabotaj06
Arkadaşlar uzun zamandır bilgisayarımı yenilememiştim. Toptan sistemi yenilemenin zamanı geldi diye düşünüyorum (özellikle 12 Ağustosta çıkması beklenen 4870 x2 ile birlikte.) 4870 x2'ye uygun bir psu ve kasa almak istiyorum. Ama uzun zamandır bir türlü kararlaştıramadım. 1000w enermax galaxy ile thermaltake armor almaı düşünüyorum. Psu'da içim rahat ama kasayı ne almalıyım. Lütfen yardım
Overclock etmeyi düşünmüyorsanız (ki yaparsanız epey gürültülü olabilir) çift PCI-Express çıkışı sağlayan bir 500W PC Power & Cooling bile yeterli olabilir. Kendinizi garantiye almak isterseniz 600W modelleri seçin.
ne diyorsun arkadasım yazdığın mesajın doğrulğundan eminmisin sen
overclockla qx9770 işelmciyi 3.2 ye çıkaramazsın çünükü zaten stok hali 3.2
406 olması imkansız gibi geldi bana
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme