Şimdi Ara

HD2900XT 1GB DDR4 GÜÇ GİRİŞİ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, HD2900XT 1GB DDR4 kart almayı düşünüyorum.. Psu, Fsp Bluestorm 500W ve 2 adet PCI 6 pin güç girişi var..
    İzninizle sormak istediğim şu.. Elimdeki psu bu kartı kaldırır mı, ve bir de kartta bir 6 pin ve bir de 8 pin güç girişi varmış sanırım. Benim psu da 2 tane 6 pin olduğuna göre, 8 pin dönüştürücü kablo bulabilir miyim?
    Saygılar..

• 2 adet 6pin ile çalışıyor kart fakat ati catalyst te overdrive (oc yapmaya yarıyor) açılmıyor o zaman.8pin e dönüştürmeyi bilmiyorum fakat 2*6 pin ile rivatuner da oc yapabilirsin.
  • Bu kartı kullanıp ta, yeterli bilgiye sahip olan yok mu arkadaşlar? Ona göre, karşı tarafa cevap vermek zorundayım..
  • Ben kullanıyorum..Bu güç kaynagımdan önce bluestorm 2 kullanıyordum..Rahatlıkla yeter hiç kafanı takma...8 pin olayıda şart degil..2 tane 6 pin takabilirsin..Hiçbir farkı olmaz sadece overdrive menüsü açılmıyor...O.c yapacaksanda ati tool veya rivatunerla halledersin zaten...8 pinlik çevirici ben görmedim...Sakın 8 pinlik giriş yok diye PSU'nu degiştirme çok güzel bir PSU'dur...Hayırlı olsun kart şimdiden...
  • Çok teşekkür ederim arkadaşlar alakanız için. Hemen cevabı yapıştırıyorum karşı tarafa..
    Tekrar sağolun..
    Saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: AMFİBİ

Çok teşekkür ederim arkadaşlar alakanız için. Hemen cevabı yapıştırıyorum karşı tarafa..
    Tekrar sağolun..
    Saygılar..

Ben gerekli cevabı verdiğimi düşünmüştüm gerçi ama..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burada sorunu basit bir yolla halletmiştik:

http://forum.donanimhaber.com/m_16058839/tm.htm
  • Kart güzelde kimse dememiş bu kart çok pahalı diye. Yoksa fiyatımı düştü.Bunun yerine 3870 alınır bence.
  • bu karti para verip alirsan buyuk hata edersin

illa ati alacaksan 3870 al
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

bu karti para verip alirsan buyuk hata edersin

illa ati alacaksan 3870 al

Zaten para vermeden alamaz da, biraz bekleyip 3870 X2 alabilir.(Parasını vererek tabi.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.