Şimdi Ara

hd mi full hd mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• multimedya varsa işin içinde fhd ekran yerinde olur oyunlarda ağır oyunlar için konuşuyorum fhd çözünürlülükte akıcı oynayamazsınız video çözünürlülüğünü hd çözünürlülüğe alırsınız asus alınabilir.
  • fiyatı uygunmudur sizce sadece full hd özelliği fazla diğer özellikleri aynı gibi full hd özelliği için 300 lira fazla verilirmi sizce ?
  • fhd güzel bi özellik ama bence markada önemli.ben olsam lenovoyu tercih ederdim
  • çizim programı olarak autocad mı kullancaksınız demin başka bir başlıkta bir arkadaş bu fhd ekranda denemiş çizim menüsü ufak gözüküyor büyüttüğün zaman görüntü ekrana sığmayabiliyor.en ideali bu program için 17 inç ya da hd ekrana sahip bir leptop lenovo alınabilir bu durumda
  • Peki arkadaslar soyle birsey sormak istiyorum bir oyunu full hd ekranda 720p olarak oynamakla hd ekranda 720p oynamak hangisi daha fazla zevk verir ekran karti iyi degilse cozunurlugu dusuk lcd ekran almak daha mantiklimi olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind35

Peki arkadaslar soyle birsey sormak istiyorum bir oyunu full hd ekranda 720p olarak oynamakla hd ekranda 720p oynamak hangisi daha fazla zevk verir ekran karti iyi degilse cozunurlugu dusuk lcd ekran almak daha mantiklimi olur?

şunu bilelim ekran çözünürlülüğünü düşürmeyeceksiniz oyun video çözünürlülüğünü düşüreceksiniz ikiside aynıdır görüntü kaybı yaşamazsın özellikle oyunlarda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Full HD ile HD Ready farkı nedir?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyun cozunurlugu ayni ama ekran cozunurlukleri farkli yuksek cozunurluklu ekranda daha dusuk cozunurler bulanik gozukmezmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmaz ama bilgisayarın ekran çözünürlülüğünü düşürürsen ekran bozuk olur ama yine söylüyorumfilm oyun gibi grafiklerde bu bozulma olmaz olsa hd filmi fhd ekranda 720p kalitesiyle izleyemezsin oyunda aynı şekilde. normal masaüstünde çözünürlülüğü düşürürsen berbat oluyor onu bende önermem.
  • evet autocad kullancamda full hd de film izlemek oyun oynamak daha güzel olur gibime gelio. çok fazla fark yaratırmı acaba hd ile full hd arasındaki fark ?
  • Kardeş dizüstü almak istiyorsun ve kararsızsın. Bence bu saatten sonra alınacak dizüstü kullanıcısını en az 4-5 yıl idare edecek cinsten sağlam birşey olmalı. Çünkü teknoloji tahmin ettiğimizden hızlı ilerliyor. Kendi saattığım FULL HD dizüstümü sana önereceğim. Hani bunu bencillik olarak algılamazsan sevinirim. Hani beenim tavsiye ettiğim dizüstünü almasan dahi üst düzey birşey almanı tavsiye ederim. Tabiri caizse sattığım canavarı buradan inceleyebilirsin.
  • 3000 lira bütçem yok max 2000-2100 lira bu civardaki pc lere bakıorum bütçemi daha fazla aşamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanpi

3000 lira bütçem yok max 2000-2100 lira bu civardaki pc lere bakıorum bütçemi daha fazla aşamam.

Umarım düşündüğünüz fiyat aralığında üst düzey bir dizüstü bulabilirsiniz. İlginiz için teşekkür eder iyi günler dilerim.
  • Kesinlikle FULLHD kullandıktan sonra HDlerin yüzüne bakmazsınız
  • teşekkür ederim
  • benim öğrenmek istediğimde bu demek o kadar çok fark edio diosunuz tamam teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.