Şimdi Ara

HD kablolar üzerine,nacizane tavsiyeler ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
4
Favori
9.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güzel konu,güzel bilgiler var.Herkese teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

bu konunun hortlaması kötü olmuş,
    andy1'e cevap olarak birçok üstadın, elektrik elektronik mühendisinin yırtanarak soyledigi HDMi kablo kalitesi TVnin görüntü kalitesine "farketmez" sözü işe yaramamış

Bana hangi Üstadlar olduklarınıda yazarmısın?

HDMI kablo bu yazımı lütfen dikkatli okuyun ve sıkılıp yarım bırakmayın !
     HD kablolar üzerine,nacizane tavsiyeler !

Fark etmez diyen adam bir daha yazıyorum,neye göre fark etmez? bunu söyelemezsiniz oysaki onlarca defa örnek verdim ama bilmediğiniz bir konu olduğu için, İnsanlara bilgide veremiyorsunuz ve ve İnsanları yanıltıyorsunuz !

Plazma kullanıyorsan, ne olduğu belirsiniz marka bir hdmi al ben sana 10 dakika içinde nasıl Logo izi bırakır göstereyim, aynı kablo ile HDMI ARC bağla bak bakalım panel nasıl sapıtıyor 1 ay sonra, logo izlerinden başın döner, panik atak geçirirsin !

LcdLed panellerde ne idüğü belirsiz bir kabloyu alıp üst serilere bağlayıp ben süper görüntü alıyorum diyen yalanın en büyüğünü söyler, ilk defa kullnana Adam için bırak hdmi kabloyu analog kablo görüntüsüne bile süper harika der, karıştırmayın bazı şeyleri !

Bana 1 tane Uzman göster varsa forumda, HDMI kablo önemsizdir diyen, gösteremessin !

Türkiyede en fazla satılan Philps serilerine bak bakalım, 10 liralık senin süper fark etmez dediğin kabloyla neler oluyor dene banada yaz olurmu?

Yada LG serilerinde, yada Samsung serilerinde bakalım nasıl süper görüntü alıyormussun anlat ?

Plazmaları saymıyorum, %100 garantisini veriyorum, en geç 2 ay içinde Panellerinizde Logo izleri kaçınılmaz olacaktır, hatta paneliniz kaplıyken sizi şok eden logo izlerine şaşırmayın sakın !

Bu işler öyle kolay değil malesef, kablo kablodur demek cahilliğin ötesinde bir cümledir !

RedMere kabloları Türkiyede tanıtanda benim, İlk defa chip teknolojisinin kullanıldığı serileri üreten firmadır, ve hangi seriler olduğunuda yazan benim,şimdi benim tanıttığım Redmere tüm Avrupa yeni tanımaya başladı !
     HD kablolar üzerine,nacizane tavsiyeler !

Beni karalayacaksan, sataşacaksan, gerçek somut bilgiler olsun, ben sana somut net detaylar sunuyorum !

1. HDMI kablolar sanıldığının aksine kalitesizse en basit topraklama sorunu olan, recivier, ses sistemi veya diğer harici cihazlar yüzünden panelinizi saniyler içinde yakabailirsiniz, bu kablolarda ısı yalıtımı yok denecek kadar azdır !

2. Avrupa için üretildiğine emin olduğunuz kabloları seçin, malesef İngilterede dahi bu sorun yaşanmaktadır, bazı panellerin veya hdmi kabloların pin farkları olabiliyor, İngilterede bu konuyuda yazan benim, UK panellerde pin serileri farklı olduğunu İnsanlar yeni öğreniyorlar !

3. Kalitesiz kabloyu illaki takacaksanız, en azından hd recivier veya harici cihazlarınızın çıkışlarını mutlaka ama mutlaka ölçtürün, Kablo tv aboneleri ise sakın ama sakın ihmal etmeyin paneli yakmanız 10 saniyeyi bulmaz !

4. Avrupada bazı uyanıklar var HDMI kablo önemsiz diyen, kim olduklarınıda biliyorum ne için dediklerinide biliyorum, Sattıkları kablolar yüzünden rezillik yaşayanların sayısı inanılmaz boyutlarda, özellikle PS3 cihazlarda HDMI kabloya dikkat diyorum !!!!!!!

5.Hdmi kablo kaynaklı sorunu panel problemi sanan bir çok Arkadaş var, özellikle oyun meraklıları fazlası ile şikayetciler, tavsiyem mutlaka 12 Gbps hdmi kablolar tercih edin 10 Gbps altına inmeyin, Türkiyede satılanlar genellikle 2 gbit serilerdir, bu sebeble yazıyorum HDMI kablo seçimi basit birşey değildir !

6. 10-15 Gbps aralığında ultra sinyal geçişleri yapan bir kablo merak etmeyin size panelde normal kabloya göre farkı gördüğünüzde anlayacaksınız, pastellenen o panelin yerine inanılmaz harika resim sunan bir paneli izlersiniz !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 22 Temmuz 2013; 2:29:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: andy1

Bana 1 tane Uzman göster varsa forumda, HDMI kablo önemsizdir diyen, gösteremessin !

hocam ben endüstri mühendisiyim, LCdtv fabrikasında çalıştım rusyada, ama yok beni geç,
    daha geçtiğimiz aylarda yüksek elektronik mühendisi bi üstat da sana anlattı digital data mantığını ama adam yıldı gitti sonunda.
    1 yıl önce yine başka bir üstat da yırtındı burda, nicklerini hatırlamıyorum şimdi

Tv üzerine testler yapan manyak bir kullanıcı olmadıktan sonra @albani
    sıradan kullanıcıların hdmi kabloya yüksek paralar vermesi yazık.. başka da bişiy diyemiyorum artık tekrar 0-1 digital data diye anlatmaya başlamaya gerek yok.

konuyu daha fazla hortlatıp insanları yanlış yönlendirmemek adına , iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

Orijinalden alıntı: andy1

hocam ben endüstri mühendisiyim, LCdtv fabrikasında çalıştım rusyada, ama yok beni geç,
    daha geçtiğimiz aylarda yüksek elektronik mühendisi bi üstat da sana anlattı digital data mantığını ama adam yıldı gitti sonunda.
    1 yıl önce yine başka bir üstat da yırtındı burda, nicklerini hatırlamıyorum şimdi

Tv üzerine testler yapan manyak bir kullanıcı olmadıktan sonra @albani
    sıradan kullanıcıların hdmi kabloya yüksek paralar vermesi yazık.. başka da bişiy diyemiyorum artık tekrar 0-1 digital data diye anlatmaya başlamaya gerek yok.

konuyu daha fazla hortlatıp insanları yanlış yönlendirmemek adına , iyi günler

Endüstri mühendisi olman, yada Rusyada lcd tv fabrikasında çalışman neyi ifade ediyor söylermisin?

Buda yeni moda sen lcd bilmem ne fabrikasında çalışmışsın, bilmem ne uzman fabrikada çalışmış, eeee? Lcd fabrikasında 18 yaşında Çocuklar montaj yapıyor ne diyelim hepsi süper uzmanmı oluyor?

Nasıl mühendissin merak ettim? VT50 alacaksın sonrada utanmadan çıkıp kablo fark etmez diyeceksin, ES8000-F8000 alacaksın utanmadan kablo fark etmez diyeceksin ve sen Mühendissin öylemi?

Yazım ağır oldu, devamlı sataşıyorsun, Albani sor bakalım senin saçmalıklarını savunacakmı, çunki saçmalıyorsun, panelden anlayan hiç kimse hdmi kablo önemli değil cümlesini kurmaz!

Diğer uzman, ordan burdan Baba oğlulun saçmalıklarını alıp apatlları kandıracak değerlerle kablo önemsiz değil diye tutturdular, şimdi Avrupada bu Baba oğula küfür ediliyor, dolandırılanların yazıları ile dolu ortalık, yabancı diliniz olmadığı için google çevirisi sözde uzman olursanız ancak bu kadar olunuyor !

Avrupayada gitme, Türkiye Philps servislerine sor, sana HDMI kablonun önemini andy anlattı doğrudur yeni panellerimizin tümünde hdmi kablo seçimine dikkat edin uyarısı verdiklerini söylerler, abartı değildir yazımı okuyan servisler ellerinde hdmi kablo ile ve voltaj test cihazı ile gezer oldular !

Panasonic.tr aynı şekilde, halen çıkmış hdmi kablo önemli değil masalını anlatıyorsun, milletin alın terine küfür eder gibi, kablo önemsiz diyorsun, ayıp artık, cidden forumda sizler inanılmaz hale gelmişsiniz!

Hiç bir Mühendis senin anlatığım tuaf komik saçmalıkları yazmaz, ve hdmi kablo önemsiz demez, sadece Dünyadan haberi olmayan işportacılar söyler !

Bana her hangi HDMI kabloyu anlatsana, bir tavsiye ver hdmi kablo nasıl olsun, VT50 yada üst serieri ve Smart panel kullanıcılarına, hangi ucuz kablon fark etmez Millete görsün !

NOT:Beni komisyonculrla karıştırma, kelime oyunu yapma, ben kimseye özel mesajla x firmaya git selam söyle deyip, komisyon avcılığı yapmıyorum !

Pahalıymış alma, Avrupadan al herşeyi çok iyi biliyorsunuz ya, yukarda verdim kablo örneklerini, Türkiyede Avrupada yada Amerikada 20 Dolara satılan kablo Türkiyede 150 liraya satıyorlarsa bana ne, internetten alın gümrüğü yok riski yok !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 24 Temmuz 2013; 11:38:18 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.