Bildirim
HD 7950 CF den gtx 970 e Geçmelimiyim ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Diğer sistem bileşenlerin neler işlemcin ve monitörün ? -
quote:
Orijinalden alıntı: HiqhWoltage
Diğer sistem bileşenlerin neler işlemcin ve monitörün ?
Fx 9590 1080 p
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Amdfx41
arkadaşlar tavsiye edermisiniz GTX 970 modelini kafamda gtx 970 e geçiceksem msi gtx970 4g var gaming serisi SLİ olarak geçicem değermi sizce geçmeye
Eğer kartları iyi bir fiyatla elden çıkarabilirseniz ve işlemcinizde i5 ve üzeri ise tabii ki değer.
Özellikle güç tüketiminde düşüş yaşarsınız, ekstradan 1GB V-RAM'iniz de olur.Ama CW riskini de almanız gerekecek. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: HiqhWoltage
Diğer sistem bileşenlerin neler işlemcin ve monitörün ?
Fx 9590 1080 p
Sisteminizi tamamen yazarsanız, daha sağlıklı bir yorum yapabiliriz.Monitörünüz falan umarım 60Hz değildir (HD 7950 CF olduğunu düşünürsek) ? -
FX9590 ve 7950 CF.
Güç tüketimini ve ay sonu gelen faturayı merak ediyorum -
quote:
arkadaşlar tavsiye edermisiniz GTX 970 modelini kafamda gtx 970 e geçiceksem msi gtx970 4g var gaming serisi SLİ olarak geçicem değermi sizce geçmeye
Gtx970 in suanki ekran kartindan daha az guc tuketip daha iyi performans verecegi belli ancak 1080p bir monitor icin gtx970 sli gereksiz olur
quote:
Orijinalden alıntı: trktlh
FX9590 ve 7950 CF.
Güç tüketimini ve ay sonu gelen faturayı merak ediyorum
Bayildim buna :D
Asus sibertooth / power 1200 watt / fx 9590 hd 7950 cf / 32 gb ram / full hd lcd tv
quote:
Asus sibertooth / power 1200 watt / fx 9590 hd 7950 cf / 32 gb ram / full hd lcd tv
Elektrik faturasi ortalama ne kadar geliyor :)
Kartlarına oc yapıp idare et bence. 1080p 60fps sabit alabilirsin çoğu oyunda. Güç tüketimi konusunda da pek fark olmaz gtx970 SLI ve hd7950 CF arasında. Ancak işlemcini intel alırsan işte o zaman iyice tasarruf edebilirsin. Hd7950 CF performansına benzer performansıysa tek bir gtx970 ile alabilirsin. Oyle olunca 1 kartın güç tüketiminden, sesinden ve yaydığı ısıdan vs. kurtulmuş olursun. Yani geçmeye değer uzun vadeli bakarsak. -
Siz GTX 970'e geçmekten değil GTX 970 SLI'dan bahsediyormuşsunuz ? Ben yanlış okumuşum yazdıklarınızı.
Tek GTX 970'e bile geçmeniz daha iyi olacaktır bazında yazdım.Ve TV kullandığınızı düşündüğümüzde bir tane GTX 970 bu iş için yeterli olacaktır.İyi bir miktarda güç tasarrufu da sağlamış olursunuz. TV kullandığınız ve 50 - 60Hz yenileme hızı aldığınızı düşündüğümüzde GTX 970 SLI'ın bir gereği yok bu konumda.
Ek bir bilgi; TV'niz isterse 1000Hz olsun yine de alacağınız yenileme hızı 50 - 60 Hz olacaktır.Bunun ötesine maalesef TV'lerde geçemiyorsunuz.İlla GTX 970 SLI yapmak isterseniz; FHD@144Hz veya 2K@144Hz bir monitör almanızı öneririm. -
Artık monitör kullanan kalmadı gibi bişey arkadaşlar faturaya gelirsek klima , kombi , pc , tvler 95 tl civarları geliyo gayet makul not : inteli sevmiyorum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amdfx41 -- 18 Ocak 2015; 13:30:30 >
Yada amd nin yeni mimarisinimi görsek diyorum bazen şimdi bi çıkartır adamlar şak diye kalırız
Monitör kullanan kalmadı derken ? Bu forumdaki üyelerimiz ve çevremdeki diğer insanlar ''monitör'' adıyla başka bir şey kullanıyorlar sanırım ? -
quote:
Orijinalden alıntı: R£DSTON£
Monitör kullanan kalmadı derken ? Bu forumdaki üyelerimiz ve çevremdeki diğer insanlar ''monitör'' adıyla başka bir şey kullanıyorlar sanırım ?
127 ekran tv de oynamak varken hani ufacık monitör sarmıyo
Bu durum kişiden kişiye değişir.
Şu an 32 - 34'' monitörlerde var mesela ama fiyatları pahalı.Ortalama büyüklükte ve ortalama fiyatta diyebileceğimiz monitörler ise 24 - 27'' monitörler günümüzün şartlarında.
Büyüklük iyi bir şey tabii ki, insana oynarken haz verebilir.Ama 120 - 144Hz monitörlerdeki hazzı da maalesef hiçbir TV veremez.İsterse 60'' olsun bu yine bir şeyi değiştirmez (yüksek hz kullanımına alışmış kullanıcılar için).Ben kendimden örnek verirsem; elimde 120Hz monitör varken gidipte TV ile hiç işim olmaz.Aslında dediğim gibi bu olay tamamen kişiden kişiye, kullanım tarzına ve zevklere göre değişir. -
quote:
Orijinalden alıntı: R£DSTON£
Bu durum kişiden kişiye değişir.
Şu an 32 - 34'' monitörlerde var mesela ama fiyatları pahalı.Ortalama büyüklükte ve ortalama fiyatta diyebileceğimiz monitörler ise 24 - 27'' monitörler günümüzün şartlarında.
Büyüklük iyi bir şey tabii ki, insana oynarken haz verebilir.Ama 120 - 144Hz monitörlerdeki hazzı da maalesef hiçbir TV veremez.İsterse 60'' olsun bu yine bir şeyi değiştirmez (yüksek hz kullanımına alışmış kullanıcılar için).Ben kendimden örnek verirsem; elimde 120Hz monitör varken gidipte TV ile hiç işim olmaz.Aslında dediğim gibi bu olay tamamen kişiden kişiye, kullanım tarzına ve zevklere göre değişir.
Tabiki senin dediğin gibi kişiden kişiye göre değişiyo zevk renk farkı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu ekran kartı için incelemelerde referans gtx 980 den daha hızlı olduğunu idda ediyolar
1080P için değmez bence
Benzer içerikler
- palit ekran kartı alınır mı
- ekran kartı boşta kaç derece olmalı
- termal pad önerisi
- gpu ölçekleme nedir
- gpu hotspot nedir
- gpu ekran kartı mıdır
- rtx 4090
- ekran kartı öğrenme
- radeon 780m
- rx 7600 neye denk
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X