Şimdi Ara

HD 5570 Mi HD6570 Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm arkadaslar.Başlıktada belirtiğim gibi bu iki ekran kartı arasında kaldım.Sizce hangisi oyunlarda daha iyi verim verir.Elimdeki psu INCA IPS-350 w. HD 5570 350 w istiyor ona yetiyorda HD6570 400 watt istiyormus yeter mi sizce ? Yardımlarınızı bekliyorum

• C şıkkı : Hiç biri
  • bu seviye kartlardan birini düşünüyorsanız

hd 5670 alabilirsiniz

hd 5670 den daha düşük olan hd 5570 ile aynı fiyat civarındalar

hd 6570 ise hd 5570 in yeni seride isim değiştirilmiş hali performans farkları yok

bu ayarda alabileceğiniz en iyi kart hd 5670

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/powercolor-ax5670-1gbk3-hv5-hd5670-gddr3-1gb-128bit-ati-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62843

vatan bilgisayar %25 indirim ile 93 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: ResVR

bu seviye kartlardan birini düşünüyorsanız

hd 5670 alabilirsiniz

hd 5670 den daha düşük olan hd 5570 ile aynı fiyat civarındalar

hd 6570 ise hd 5570 in yeni seride isim değiştirilmiş hali performans farkları yok

bu ayarda alabileceğiniz en iyi kart hd 5670

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/powercolor-ax5670-1gbk3-hv5-hd5670-gddr3-1gb-128bit-ati-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62843

vatan bilgisayar %25 indirim ile 93 tl

Sizce 350 watta sorun çıkarır mı önerdiğiniz ekran kartı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ForzaBesiktas72

güç kaynağınız 12v kanalından 17a verebiliyor gayet yeterli olacaktır amd nin kendi sitesinde yazanlar aynı zamanda tüm sistem gereksinimleri içindir

ek güç kablosu olmadığına göre hd 5670 75w kadar güç çekebilir en fazla güç kaynağından yana sıkıntı olmayacaktır.
  • quote:

quote:

güç kaynağınız 12v kanalından 17a verebiliyor gayet yeterli olacaktır amd nin kendi sitesinde yazanlar aynı zamanda tüm sistem gereksinimleri içindir

ek güç kablosu olmadığına göre hd 5670 75w kadar güç çekebilir en fazla güç kaynağından yana sıkıntı olmayacaktır.

Tafsiyeniz için tessekürler 5670 alacağım
  • 5670 iyi karttır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    H610M-E hangi ekran kartı?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6570 kullanmak zorunda kaldım birsüre . Pes 13 te yüksek ayarda sıkıntı çıkarmadı fakat Black Opsta 1440x900 de mediumda bile oynayamadım +fanı %100 alınca çok ses çıkarıyor . Isı sorunu da cabası
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcumlop2

6570 kullanmak zorunda kaldım birsüre . Pes 13 te yüksek ayarda sıkıntı çıkarmadı fakat Black Opsta 1440x900 de mediumda bile oynayamadım +fanı %100 alınca çok ses çıkarıyor . Isı sorunu da cabası

Bende 6570 alacaktım bu hafta ama yorumları görünce soğudum karttan. 5670 Alacam bu hafta güzel çalışır umarım
  • hd5670 (90 lira civarı) 30 lira üstüne hd6670 ddr3 (120 lira civarı) modeline de bakmanız iyi olur. psunuz bu kartlara yetecektir.

vatan computerin haftasonu indirimlerini bekleyin piyasanın altında fiyatlara satın alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

hd5670 (90 lira civarı) 30 lira üstüne hd6670 ddr3 (120 lira civarı) modeline de bakmanız iyi olur. psunuz bu kartlara yetecektir.

vatan computerin haftasonu indirimlerini bekleyin piyasanın altında fiyatlara satın alabilirsiniz

Ben HD 6670 ddr3 dahamı iyi sizce 5670 ten ? Aralarınla bir 30 lira oynuyor zaten sorun olmaz.Oyunlarda performans açısından iyimi.Birde ben dediğiniz kartı vatanda bulamadım linkini atarmısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForzaBesiktas72 -- 18 Aralık 2012; 12:07:45 >
  • quote:

Ben HD 6670 ddr3 dahamı iyi sizce 5670 ten ? Aralarınla bir 30 lira oynuyor zaten sorun olmaz.Oyunlarda performans açısından iyimi.Birde ben dediğiniz kartı vatanda bulamadım linkini atarmısınız

aralarında genel olarak fark yok bazı oyunlarda en fazla 4-5 fps farkeder

aralarında 33 tl fark değer değmeyecektir.

aynı kartın ad değiştirmiş versiyonu bir nevi yeni serisi gibi düşünün
  • quote:

quote:

Ben sizin tecrübenize güveniyorum 5670'de karar kıldım.

• quote:

quote:

quote:

bilgisayarımdaki oluşan ufak sorunlar yüzünden geç cevap yazıyorum. mantıklı bir tercih yapmışsınız. aralarında pek fark yok zaten aynı özelliklere sahip ben alternatif olsun diye 2. seçeneği sunmuştum.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

quote:

quote:

quote:

bilgisayarımdaki oluşan ufak sorunlar yüzünden geç cevap yazıyorum. mantıklı bir tercih yapmışsınız. aralarında pek fark yok zaten aynı özelliklere sahip ben alternatif olsun diye 2. seçeneği sunmuştum.

Öncelikle geçmiş olsun 5670 3 güne elimde isallah.Yardımınız için tessekürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.