Şimdi Ara

Hd 4870'e Soğutucu Tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar! Ben 4870 Powercolor kullanıyorum. Malum 4870 lerde boşta ısı 70 lerde dolaşıyo. Oyunlarda Zorlayınca Çok ısınıyo ekran kartı.

Ben bunu çözmek istiyorum. 4870 e uygun Soğutucu almak istiyorum. Sizin Tavsiyeleriniz nedir?

Fiyatda önemli benim için çok uçuk şeyler almak istemiyorum.

• Şimdilik fan hızını arttırırsan yeter fakat değiştirmek istiyorsan forumda incelemeler var onlardan yararlanabilirsin..birde calibre fan çıkmış ati uyumlu onları beklemeni tavsiye ederim..
  • http://www.firebal.net/asp/listgroup.asp?brand=Titan&group=OVERCLOCK_VGA

Hd 4870'e uyuyormuş.Gayet güzel bir ürün bana göre.
  • Thermalright HR-03 GT içlerinde en iyisi ve en performanslısıdır. kullanıyorum, şu ağustos sıcağında idle 42c load 57-58c yi geçmiyor.

fiyatı biraz yüksektir, ama 1 numaradır emin ol.

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=100000160

pahalı dersen,

Arctic Cooling VGA Cooler Accelero S1 Rev.2 de iyidir.

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=AcS1Rev2

gerisini salla gitsin.

• benim limitim 70-75 YtL arkadaşlar. Bide testler falan varsa iyi olur yani seçim açısından.
  • thermalright bu konuda kral @865pe ninde dedigi gibi

ama benim tavsiyem ısıyı dışarı atan bir çözüm kullanman yönünde.benim kartın arkasına elimi tuttugumda bayagı sıcak bir hava çıkıyor

kasa dışına.o yüzden stokta kalmayı tercih ettim.gece download gibi bir durum yoksa,karta asus biosu atmak en ideali.benim sapphire kart

80 idle 90 üzeride load sıcaklıga sahipti.asus bios sonrası idle 60,load max 75.tabi bios işinden anlamak gerek,yoksa sorun yaşayabilirsin.
  • artic cooling yeterli oluyormu nede olsa pasif soğutucu. onun üstüne bide fan yerleştirince nasıl olur. tahmini bir cvp yada benzer bi işlemde ne kadar sonuç alındığını söylerseniz sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akasa Vortex Neo'lar da güzel sanırım onlardan da alabilirsin.
  • Stok sogutma iyi bir fan profiliyle fazlasiyla yeterli, cok OC yapmayacaksan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: annihilator

Stok sogutma iyi bir fan profiliyle fazlasiyla yeterli, cok OC yapmayacaksan.

yani nasıl iyi bir profil ?
  • Ben de Thermalright HR-03 GT kullanıyorum 8800gt ekran kartım için .Ben bu soğutucuyu alırken TR de Arctic Cooling Accelero S1 Rev.2 yoktu .Senin yerinde olsam Accelero S1 kapar üstüne de bir tane 12 lik fan alır 5v ta çalıştıtrırım .Hem ses sıfır olur hemde kartın 60 dereceye bile çıkmaz .Kesinlikle Accelero .Ayrıca çok ısınmayacağı için kasa içini çok ısıtmaz.
  • stok yeterli bence ufak bi fan fix le ısı çok düşüyor ben 4850 kullandığım halde fan almayı düşünmüyorum fan fix de yapmadım çünkü gerek yok karta zararı olmadıktan sonra ne gerek var yüksek fan hızına sadece ısı 70 yerine 50 göstersin bi farkı yok bu sadece egosunu tatmin etmek gibi bişi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.