Merhaba benim D102Ggc2 model anakartım, p4 lga775 3 ghz 800 mhz fsb 1 mb l2 cache işlemcim, 1 gb ddr2 533 ramim var.Ekran kartım artık bana yeterli gelmiyor.Hd 2600 xt 512 mb ekran kartı almayı düşünüyorum.Sizce bu ekran kartı benim bilgisayarımda çalışır mı? Yada bir sorun çıkar mı?Veya bir sorun olmadan çalışır mı? Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden herkese teşekkür ederim.
lütfen biri yardım etsin
kardeş sorun olcanı sanmıyorum ikiside 16x pci-e yada 8 olsun sorun olmaz ama 512 ddr2 alacağına 256 ddr3 al ;) bende pek bilmem ama sitedeki tafsiyeler böyle
tafsiyen için saol
he bu arada 2600 xt 512 mb ekran kartı zaten ddr3 lü ayrıca dx10 destekliyor.
o ekran kartında ne kadar sorunlar gıderıldı densede vpu recover hala devam edıyormus yasayanlar var yanı sorun olur olmaz sansına artık
quote:
Orjinalden alıntı: night_33
o ekran kartında ne kadar sorunlar gıderıldı densede vpu recover hala devam edıyormus yasayanlar var yanı sorun olur olmaz sansına artık
VPU Recovery hatalarinin PALiT'in 2600XT/Pro modellerinde gozlemlenmis.Bende suan Sapphire 2600Pro Silent kullaniyorum, cok sukur simdiye kadar yuksek o/c denemelerim disinda hic almadim o hatayi
Benim kullandigim model ilk cikan 2600 serilerinden daha gec cikti, buyuk olasilikla da Sapphire o ana kadar olan hatalari yeni bir BIOS ile giderip son parti kartlari o sekilde piyasaya surmustur diye tahmin ediyorum.
son çıkan modellerde öle bir sorun olmadı ve 7.10 lada birçok arkadaş bayağı bir performans artışıda sağladı 2600 lerle bendede bir sorun yok bendeki ddr 4 ve işimi görüyor
Hala istediğim cevabı alamadım.Demek istediğim bu ekran kartı benim pc de çalışır mı yada uyumsuzluğa neden olur mu.çalışırsa ve uyumsuzluğa neden olmassa alacağım.
calışır arkadaşım neden calışmasın pcı-x olduktan sonra...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme