Şimdi Ara

HBO Max Türkiye fiyatları açıklandı: 15 Nisan’da BluTV'nin yerini alacak (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
2
Favori
10.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada üzerinden reklamlı paket benim HB premium aboneliğimi iptal ettirir. 4K tv de full HD izlemek yerine özel paket almak daha mantıklı gibi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

hanım ile izmir mavibahçe avm deki IMAX e gideriz, şuan biletler 350 tl civarı, kola popcorn almıyoruz ama avm ye gitmişken güzel bir yerde hamburger yemeği severiz. etti 1000 tl , yol gidiş dönüş 20-20 40 km hadi bu para etmiyor diyelim.

starbucks dan kahve alırız 100 tl den 200 tl

açıkcası evde tüm platformlar yasal olarak açık, bu abonelerin toplamı 2000 tl de tutsa veririm.

en azından canım ne isterse , çeşit çeşit elimde, gereken yatırımı eve oled ekran alarak sağladım.

keyfimize bakıyoruz ev konforunda.

@edit ..... 10:57

yine iyimser yazmışım artmış fiyatı

HBO Max Türkiye fiyatları açıklandı: 15 Nisan’da BluTV'nin yerini alacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinQda -- 14 Mart 2025; 10:58:11 >

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG OLED G1 GAMING TV - PLAYSTATION 5 PRO with LOGITECH

• melchiah1978 M kullanıcısına yanıt

benim izlediklerimde başında verdi sadece ama bir aydır izlemiyorum bir şey...disneyde reklamlı izliyorum o bol bol veriyor reklam ama rahaqtsız etmiyor beni

@mrguardiola Var. 4K, DV, DA.

Basic = aynı anda 2 cihaz ve Full HD 1080p'ye kadar görüntü sunuyor. Reklamlı paket. Yani video içinde reklamlar var, telefonlarda vs, indirme özelliği yok.

Bu kısım Türkiye'yi doğrudan ilgilendirmiyor ama ayrıca CNN Max ve Bleacher Report'ta bu ay sonu itibarıyla artık bu pakete dahil olmayacak. Önceden bu pakete abone olanlar NBA falan seyredebiliyorlardı. Bu ayın sonunda seyredemeyecekler.

Standard = Reklamsız, Full HD 1080p'ye kadar, aynı anda 2 ekran, 30 bölüm/içeriğe kadar indirme.

Premium = Reklamsız, 4K DV DA, 4 ekran, 100 bölüm/içeriğe kadar indirme.

Not: Rome, Carnivale, Boardwalk Empire, Six Feet Under, The Wire, The Sopranos, Deadwood, Entourage, Big Love, True Blood, Curb Your Enthusiasm, Veep, The Leftovers, The Outsider, Mare of Easttown, I May Destroy You gibi içeriklerde 4K ve HDR yok. Bunlara ek daha yazmadığım bazı içeriklerde de yok. Ayrıca eski dizlerden bazıları 4:3 aspect ratio'ya sahip. Remaster edilirler mi belli değil.

• blu tv'nin igrenc web sitesi ve uygulamasından kurtulacagımız icin cok mutluyum

blu tv'nin yapımında emegi gecen tum yazılımcılar ve tasarımcılar işsiz kalır İNŞALLAH.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcode35 -- 14 Mart 2025; 13:52:3 >

Not : Torrent Blu-Ray 4K 10 Bit Dolby spor

• Üzerine vazife olmayan bir söze 3. kişi olarak yapması gereken belli olduğu halde hadsizce cevap veriyor, üstüne hakaret ediyor sonra cevap yazılmaması için engelliyor. Forumda bir de bu modellerden türedi. Firmaların bila bedel avukatlığını yapıyor, tüketicinin verdiği parayı sorgulamasını acizlik olarak nitelendirip dalga geçiyorlar. Kapitalist firmaların hiçbir bedel ödemeden ürettikleri sistemin en çok işine gelen, devamına uşaklık eden boş beleş insan modeli. Bir de başkasına kendine uşaklık yapmasını önererek hakaret ettiğini sanacak kadar da yaptığı hizmete motive.

Sevdiğim bir söz geldi aklıma nedensizce: İster av ol, ister avcı ol. Ama asla avı avcıya götüren köpek olma!

HBO Max Türkiye fiyatları açıklandı: 15 Nisan’da BluTV'nin yerini alacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaz1903 -- 14 Mart 2025; 16:6:16 >

• xcode35 X kullanıcısına yanıt

kalmasın hocam boşver

şu kfc ve pizzahut olayında madur olan çalışanları gördükçe çok üzülmüştüm.

bazen büyük gibi görünen şirketlerde, arka planda çalışanların ne denli düzgün özverili iş yapıp, sundukları tekliflerin sırf "cepten para çıkacak endişesi" ile faaliyete geçirilmemesi esas içler acısı.

memleket şartları malesef belli, kimse madur olmasın artık.

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG OLED G1 GAMING TV - PLAYSTATION 5 PRO with LOGITECH
  • HBO'nun bütün kataloğu olacak mı? Hiç sanmıyorum ama olursa düşünmeden alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JagerBomb -- 17 Mart 2025; 18:36:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

lgbt olayı bir yana dursun görüntü ve ses kalitesi çok iyi blura remux filmlerin. Bir platform çıkıp ta ture hd ses ve remux görüntü kalitesi sunarsa piyasayı süpürür. Dune filmi Maximum çözünürlük 720p şaka gibi. İnternette hdfilm izleye girsen daha kaliteli izlersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 14 Mart 2025; 21:8:48 >

Hakikaten hicbir parali platform o kaliteyi sunamiyor. Aciyorum 4K Bluray missss gibi

Lan aç fukara giydipin don yapraktandır senin. Senin kafadaki abilerin yüzünden ülke yabancılara gitti. Eşşşşşek gibi vereceksin kerizoğlu keriz seni.

Tüplü Pentium 3 sahibi kendini çok akıllı sanan emek hırsızı bedavacı aciz fukara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir zamanların kıralı Netflix'e bazın filmler çıkışından 2 yıl sonra ekleniyor ne anladım ben bu işten. Gerçek 4K yayın yapan Apple TV ise bir filmi satın almayı sineme bileti fiyatı kadar yaptı. TR Ses Bulup Düblaj ekleyin gerçek 4K Film izleyin torentten indirip üyelik falan vakit kaybetmeyin para da harcamayın bence.

Hocam Apple TV'de 4K filmler gerçek görüntü kalitelerinde Netflix'ten falan bayağı farklı.Apple TV'den film satın alıp android TV'den apple tv uygulaması üzerinden izleyebilmek için ios cihaz şart, telefonda olur oradan satın alıyorsun ios'taki apple TV'den vce android TV üzerinden izliyorsun gerçekm 4K kalitesinde.

15-20t'ye film satın alabiliyorduk ama onuda 200₺ bandına çektiler. İndirme korsan torrentlerden de şüpheliyim Remux 4K Özel DVD'leri gerçekten kırıp orjinal olarak kopyalayabildikleri şaibeli geliyor bana :S...

Amazon prime Aylık:39 TL

Netflix 299,99 TL

Spotify 50 tl

Blutv 99 tl

Google Drive 50 tl

Youtube Premium 80 tl

Adobe Creative Cloud 810 tl

MUBİ 110 tl

GAİN 150 tl

TOPLAM 1999 TL +500 TL de internetin kendisi 2500 TL Sonra bir film izlemeye çalışıyorum anasını satayım hiçbirinde o film yok.HBO Max Türkiye fiyatları açıklandı: 15 Nisan’da BluTV'nin yerini alacak 

AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / MSI 5080 Triox OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown

• Hylcn kullanıcısına yanıt
    Hayır. Tek bir apple cihazım yok senelerdir apple TV kullanıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.