Şimdi Ara

HB - Under Armour Mojo Ufm Kadın Ayakkabı 169 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
4.307
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadınlar için ayakkabı arayanlara sıcak bir fırsat. Visa kart ile 20 lira daha indirimle 149 liraya alabilirsiniz.
    www.hepsiburada.com
    Under Armour Mojo Ufm Kadın Ayakkabı 3020698-001 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/under-armour-mojo-ufm-kadin-ayakkabi-3020698-001-pm-HB00000RZZQ6

• Aldım başkan teşekkür ederim.
  • Gönderim geç yapılıyor, almış bulundum ve iptalini de yapamıyorum. Onun dışında sıcak.
  • Hepsiburada mobil uygulamada 150 lira üzerine 20 lira indirim var. Bir de Visa kart kullanınca 20 lira indirim var. Bir çorap ekleyip 132 liraya annem için almış oldum. Haber veren arkadaşa içten teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeeeeer

Hepsiburada mobil uygulamada 150 lira üzerine 20 lira indirim var. Bir de Visa kart kullanınca 20 lira indirim var. Bir çorap ekleyip 132 liraya annem için almış oldum. Haber veren arkadaşa içten teşekkür ederim.
    hangi çorap
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeeeeer

Hepsiburada mobil uygulamada 150 lira üzerine 20 lira indirim var. Bir de Visa kart kullanınca 20 lira indirim var. Bir çorap ekleyip 132 liraya annem için almış oldum. Haber veren arkadaşa içten teşekkür ederim.
    Mesajindan sonra mobilden siparis verdim.149 gelmis oldu Lakin ilk siparisi iptal etmenin yolu varmi hazirlaniyorda suan

• Orjinallik konusunda mağaza güvenilir mi? Herhangi bir bilgisi olan var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeViQ

Orjinallik konusunda mağaza güvenilir mi? Herhangi bir bilgisi olan var mı ?
    Ben yıllar önce bi lacoste tshirt almıştım bu firmadan. Aynı model mağazadan aldığım tshirte bi şey olmadı ama bu firmadan aldığım tshirt kullanılmaz hale geldi. Ya firma 1. Sınıf sahte satıyor. Ya da çok eski malları ucuza alıp satıyor. Onlarda yıllarca depoda kaldığı için kolay yıpranıyor

• Mobil uygulama indirimi düşmüyor

• saçma sapan bir sistemleri var ayın 16'sında gönderilecek ürünleri hemen hazırlanıyora geçiriyor. İndirim düşmedi ne yaptıysam son adımda nasıl olsa bankadan mesaj gelir diye devam ettim şak kesti parayı
  • erdinc104 E kullanıcısına yanıt
    1. Sinif sahte yapsa alirken de kullanirken de farkedemezsin :) supheye dusurdu simdi bu yorum

• Dükkandaki diğer ürünler de orijinal, birçok marka var. O yüzden satın aldım. Teşekkürler haber için
  • 39 numara kalmamış
  • Bir erkek için bile bu kadar simsiyah bir ayakkabı kötü iken kadın için iyi bir seçim olmaz bence. Ama cenazede falan giyilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 4 Temmuz 2020; 22:40:55 >
  • omeeeeer kullanıcısına yanıt
    150/20 nasıl oluyor hocam , visa otomatik düşüyorda diğerine kod mu gerekiyor
  • Metro süpermarkette satılıyordu bundan geçen aylarda . Eşime hediye olarak almayı düşündüm ancak pek rahat bir ayakkabı değil , taban malzemesi underarmour için bana sert geldi . Enek de değildi pek . Metroda fiyatı 200 lira idi , vietnam malı . Muhtemelen bu da aynı seri . Bu paraya hakkını verir ama alacaklar üst seri bir ua olmadığını kabullenerek alsın .
  • Kesinlikle katılıyorum. Bence 1 kaliteli taklit satıyorlar. Mağaza adı daha önce Elitebrands idi. Ya isim değiştirdiler ya da birden fazla mağaza adı ile satış yapıyorlar. Daha önce bu satıcıdan Columbia mont alıp yaşadıklarım ile ilgili konu açmıştım. Benim tavsiyem sipariş verenler iptal etsin. Emin olun sonra muhatap bulamazsınız. Adamların mh numarası cep telefonu çünkü.

https://forum.donanimhaber.com/elitebrands-lider-sanal-magazaciliktan-alisveris-yapmayin--128320673#128320673

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Dükkandaki diğer ürünler de orijinal, birçok marka var. O yüzden satın aldım. Teşekkürler haber için
    Bir çok marka varsa, %99 sahtedir. Türkiye'deki piyasa sistemi, bir mağazanın çok fazla markadan ürün satmasına izin vermez.

Bu tip markalı ürünleri, Boyner veya Amazon gibi mağazalar haricinde hiç bir yerden almıyorum, yetkili satıcılarından bile. Barçın bile sahte Adidas ve Nike'ları satarken, bu mağazalardan orijinal ürün gelmesi, tamamen şanstır.
  • Ustu suni deri arkadaslar, yurtdisi satis fiyati 20$. Tr'deki satis fiyatina aldanmayin, vasat bir model yani

• ayakkabıyı aldım fakat küçük geldi. Elinde 38,5 veya 39 numara olan varsa elimdeki 38 numara ile değiştirebiliriz. Yoksa iade edeceğim. Dm'den ulaşabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.