Şimdi Ara

HB MAGDURLARI ViewSonic VX2252MH 21.5' Monitör - 195TL (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.469
Cevap
55
Favori
87.504
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hakem heyeti kararı size ulaşmadan mı yoksa ulaştıktan sonra mı arıyorlar.
  •  HB MAGDURLARI ViewSonic VX2252MH 21.5' Monitör - 195TL

beyler yukarıda 202,67 TL yazıyor, sağ tarafta 195,76 TL yazıyor. hangisi için başvuracağız?

edit: 202,67 olanmış, sonradan çözdüm.

beyler güncel olarak birisi yazdığı dilekçeyi paylaşabilir mi? ilk günlerde verilen dilekçeler uygun olmaeyabilir şimdilik çünkü üzerinden vakit geçti belki neden geç başvurduğumuzu da belirtmek gerekir. bir de hangi kanun ve sözleşme maddelerine bağlı şikayet ettiğimizi de belirtmek gerekmez mi. son olarak dosya eki olarak neleri eklememiz lazım, reklam banner'ına kadar indirdim mesajınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 24 Kasım 2016; 14:38:18 >

• osmanyasar kullanıcısına yanıt
    Bana karar ulasmadi hocam hicbir yerden.Aksine sikayetimi edevletten takip bile edemiyordum.Gecen gun il ticarete de vermistim,acaba ondan mi aradilar ki.Ya da karar cikti thhden,bana ulasmadi,ama vatana ulasti da ondan ariyorlar.Ya da en uc nokta vatana toplu yaptirim uygulaniyor olup sirasiyla siparisleri gonderiyor olabilirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx2276-smhd-21-5-4ms-analog-hdmi-display-full-hd-ips-monitor-p-HBV0000009FIB
    http://www.hepsiburada.com/aoc-g2260vwq6-21-5-1ms-analog-hdmi-display-full-hd-freesync-oyuncu-monitor-p-BD805440
    http://www.hepsiburada.com/asus-vp228h-21-5-1ms-analog-dvi-d-hdmi-full-hd-oyuncu-monitor-p-BD804451

Mesaj geldi müşteri hizmetlerinden. 21,5 inç ve satıcı hepsiburada olan VX2252 monitöre benzer özellikte monitör seçin, departman kara versin diyor.
    Alırsan televizyon olarak kullanmayı düşünüyorum. Nasıl bir tercih yapayım.
    Linklerini verdiklerim uygun olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goday -- 25 Kasım 2016; 12:27:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Goday

http://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx2276-smhd-21-5-4ms-analog-hdmi-display-full-hd-ips-monitor-p-HBV0000009FIB
    http://www.hepsiburada.com/aoc-g2260vwq6-21-5-1ms-analog-hdmi-display-full-hd-freesync-oyuncu-monitor-p-BD805440
    http://www.hepsiburada.com/asus-vp228h-21-5-1ms-analog-dvi-d-hdmi-full-hd-oyuncu-monitor-p-BD804451

Mesaj geldi müşteri hizmetlerinden. 21,5 inç ve satıcı hepsiburada olan VX2252 monitöre benzer özellikte monitör seçin, departman kara versin diyor.

1.yi kabul etmediler ben de.

• Zonguldak İl Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup sonuç alan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: amisos55

quote:

http://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx2276-smhd-21-5-4ms-analog-hdmi-display-full-hd-ips-monitor-p-HBV0000009FIB

Kendileri "Tedarik edilemeyen ürünüz yerine tarafınıza "Viewsonic VX2257-MHD 21.5" 1ms (Analog+HDMI+Display) AMD FreeSync#2122# Full HD Oyuncu Monitör" ürününün gönderimini yapabiliriz." dediler. Diğerlerini bilgisayar departmanı uygun görmemiş. İcraya verip istediklerimden birini mi almaya zorlasam?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: amisos55

quote:

Kendileri "Tedarik edilemeyen ürünüz yerine tarafınıza "Viewsonic VX2257-MHD 21.5" 1ms (Analog+HDMI+Display) AMD FreeSync#2122# Full HD Oyuncu Monitör" ürününün gönderimini yapabiliriz." dediler. Diğerlerini bilgisayar departmanı uygun görmemiş. İcraya verip istediklerimden birini mi almaya zorlasam?

hocam bende sizden epey bi önce aynı yollardan geçtim. banada muadil liste gönderdiler. içerisinde beğendiğim yoktu. 3-4kez telefonla kadir diye birisi aradı durdu her seferinde listede işe yarar yok aynı fiyata şu modeli beğendim onu alıcam dedimsede ister icraya verin yada burdan seçin yaptılar. bende başka işlerim var diye üzerine düşemedim listeden 2 adet asus seçtim. benden kısa bir süre sonra liste dışında olan ve benim istediğim modelleride kapsayan monitörleri hiç uzatmadan yokuş yapmadan vermişler. bende bu durumu yüzlerine vuran bir mail attım ama adamlar daha tanımaz tabiki satışı yaptı. benden tavsiye vaktiniz varsa uğraşın diretin süreci uzatın. istediğinizi alıcaksınız bence. ha bende naptım kendi hesabımdan iptal olanlar yerine istemediğim modeli aldıysam dedim madem kardeşimin hesabındanda almıştım monitör ve iptal olmuştu. pazartesi o hsab için yeniden thh ye başvurucam herşey hazır zaten sadece benim ismim yerine kardeşimi yazıcam . kardeşimin vaktü pek yok ama e devletten basvurucam ona ıslak imza attırıcam ve ben götürürüm evrakları. yeni monitörde epey yüksekten pazarlığa girmeyi düşünüyorum. istediğim olmazsa icrayı düşünücem bu sefer. burda merak ettiğim ilkine göre biraz zaman geçmesi dezavantaj olurmu yada başvuru şeklinde ve metninde değişikliğe gitmem gerekirmi ?

• Campolist C kullanıcısına yanıt
    bu konuyu bende merak ediyorum.bilen biri yardımcı olabilirse çok tatlı olur :)
  • Genşler, Viewsonic VX2257 alanlar memnun mu ?
  • 1 Temmuz da verdiğim dosya için hala karar bekliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Goday kullanıcısına yanıt
    Icraya gitmek demek istediginiz monitoru almak demek degil arkadaslar. O yanlis bilgiyi duzeltmek istiyorum. Icraya giderseniz size daha kotusude gelebilir. Cunku tse nin monitor tanimina gore urun gonderilir ki o tanima bakacak olursak 21.5 inc goruntu veren her cihaz bu kapsamda olur. Baglanti soketi,ms,hz katmiyorum bile.. Piyasasi 200 300tl olan ölu bir monitoru verirler savunmayada monitoru verdik deyip kapatirlar dosyayi. Kabul,arzu istek gibi seylerin hukuki acidan bir gecerliligi yok. Oyle bir sey olsa herkes altindan yapilmis monitor talep eder degil mi ;)

Gerci bu sadece monitor icin degil hersey icin gecerli. Bir yerden renault alacaksiniz sorun cikacak icraya gidip ferrari isteyeceksiniz mantikli mi ? bence bunun da bir ticari siniri vardir ve hatta karsi dava bile acilabilir ya da eliniz bos donebilirsiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlısıyla kararım gelmiş bugün daha aramak nasip olmadı ama bi 3 tanede ben alacam sanırım :D
  • Değerli çok bilen arkadaşım, ben icra kanalı ile istediğim monitörü aldım, senin iddia ettiğin gibi 21,5" kafalarına göre monitör gönderemezler, satın aldığın ürünün özellikleri için bir de bilirkişi tespiti istersen 300-500 TL de bilirkişi rapor parası ödeyeceklerini bildikleri için kem küm etmeden tamam gönderelim diyorlar, öyle boşa yorum yapıpta insanları yanlış yönlendirme lütfen. Ben verdim icraya, istediğim 2 adet monitörü aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khytr89

Icraya gitmek demek istediginiz monitoru almak demek degil arkadaslar. O yanlis bilgiyi duzeltmek istiyorum. Icraya giderseniz size daha kotusude gelebilir. Cunku tse nin monitor tanimina gore urun gonderilir ki o tanima bakacak olursak 21.5 inc goruntu veren her cihaz bu kapsamda olur. Baglanti soketi,ms,hz katmiyorum bile.. Piyasasi 200 300tl olan ölu bir monitoru verirler savunmayada monitoru verdik deyip kapatirlar dosyayi. Kabul,arzu istek gibi seylerin hukuki acidan bir gecerliligi yok. Oyle bir sey olsa herkes altindan yapilmis monitor talep eder degil mi ;)

Gerci bu sadece monitor icin degil hersey icin gecerli. Bir yerden renault alacaksiniz sorun cikacak icraya gidip ferrari isteyeceksiniz mantikli mi ? bence bunun da bir ticari siniri vardir ve hatta karsi dava bile acilabilir ya da eliniz bos donebilirsiniz...

Bu işleri bilmeden yorum yaptığın belli

• Arkadaşlar benim kararda olumlu bulundu. Telefon numaramı değiştirmiştim arayıp ulaşamadılar diye düşünerek kendilerini bugün aradım. Karardan bahsettim kendilerine elinizde yoksa o monitör benzer özelliktekini ya da bir üst modelini göndermelerini söyledim. Müşteri Hizmetlerinde ki şahıs "siz alamıyor musunuz giriş yaparak" dedi. Alamıyorum dedim.

Döneceklerini söylediler cevap bekliyorum.
  • Bugun karar geldi
    Benim karar da olumlu çıktı
    Yalnız ucret iadesi yazıyor. hakem heyetine gidip karari duzeltmem mumkun mu???

Omur boyu garantili hafiza kartimi tamir etmediler ona da ucret iadesi çıktı. Adreslerine geri gondermem gerekiyormus kartı

20+20 kusur lira da para yatırıyorlar bir yere. Öyle müşteriyi kekle sıvış yok artık!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim başvuru da karara bağlanmış , fakat istediğim gibi değil .
    quote:

Olayın Özeti
    30/06/2016. Tarihinde hepsi burada .com dan monütör aldım ve siparişim onaylandı ertesigün siparişim iptal
    edildi ve param geri iade edildi fakat ben para iadesini istemiyorum bu konuda mağdur duruma düşürüldüm
    ürünün temini yada muadilinin temini talep ettiği anlaşılmaktadır.
    Savunma Özeti
    08.09.2016 tarih ve 1330 sayılı yazımızla Firmadan konuya ilişkin savunma istenilmiştir. Firma tarafından
    yazımıza cevap verilmemiştir.
    İnceleme ve Gerekçe
    Dosyada ki mevcut belgelerin incelenmesi neticesinde, ilgili firma tarafından 6502 sayılı kanunun mesafeli satış
    hususundaki hükümlere uyulduğu ve tüketici nin ücretinin iade edildiği ve bu durumda mağduriyetinin
    giderildiğinden dolayı uyuşmazlık ortadan kalkmadığı açıkça anlaşıldığından
    Hüküm
    Mevcut belgeler incelemenmesi sonucunda tüketici nin ücretinin iade edildiği ve bu durumda mağduriyetinin
    giderildiğinden dolayı uyuşmazlık ortadan kalkmadığı anlaşıldığı tespit edildiğinden, tüketicinin talebinin
    reddine, mevcudun oy birliği ile karar verilmiştir.Gerekçesi açıklanan nedenlerle;
    1- Tüketici talebinin REDDİNE,
    Tarafların bu karara, kararın tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içinde Tüketici Mahkemesine itiraz hakları açık
    olmak kaydıyla toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile karar verildi.

Şimdi ne yapmam gerekiyor . Yardımcı olabilecek var mı?

• Emsal kararı olan varsa yollayabilir mi arkadaşlar ,yarın giderken onu da götüriyim hakem heyetine
  • quote:

Orijinalden alıntı: beautifulwinners

Arkadaşlar benim kararda olumlu bulundu. Telefon numaramı değiştirmiştim arayıp ulaşamadılar diye düşünerek kendilerini bugün aradım. Karardan bahsettim kendilerine elinizde yoksa o monitör benzer özelliktekini ya da bir üst modelini göndermelerini söyledim. Müşteri Hizmetlerinde ki şahıs "siz alamıyor musunuz giriş yaparak" dedi. Alamıyorum dedim.

Döneceklerini söylediler cevap bekliyorum.

e devletten kararı göremiyormusunuz? orayada taranmış halini koyuyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.