Şimdi Ara

HB Jansport çanta indirimi ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.028
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 sene liseye giderken kullandım, kötü görüntüsüne bakmayın çok sağlam cidden.
  • Okul zamanı neden indirim yapılmaz ki?
  • 2002 yılında aldım. İçinde taşımadığım eşya kalmadı. En son 3 yıl önce yiğenime liseye başlarken verdim. Hala kullanıyor. Jansport çanta konusunda en iyilerinden.
  • Güzel bir model göremedim ben, satılmayan modeller sanırım.Google da aratınca bile model numaraları başka yerlerde bulunmuyor.
  • uzun zamandır fermuarı bozuk olduğu için yatan bir jansport um vardı, o aklıma geldi şimdi. 30 yıl garantili imiş. Ayrıca fermuar da garanti kapsamında. jansport sitesinden tamir formunun çıktısını aldım, göndereyim yapsınlar bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

Yurt dışı seyahatimde jansportun merit modelinden aldım. 44 litre iç hacmi var, baya hacimli bir sırt çantası. yaptığım tüm elektronik alışverişini ona sığdırıp dönmüştüm. malem valize koymak büyük risk. banamısın demedi. çok sağlamdır. yıllarca okuldada kullandım rahatlık ve sağlamlık olarak çok memnun kaldım.

Bahsettiğim çantayı hepsiburadadan almıştım. ambalajında orjinal ürün gönderdiler. sahte olma ihtimali yok. sadece şunu söyleyebilirim. indirimde olan modeller çok fazla tutulmayanlar. indirim nedenide bu sanırım. mowtown mssengerden almak istiyorum bir tane.

hocam bu jansport merit modelini nerden bulabilirim banada yurtdışı gezi için bir çanta lazım ,teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: instructor12345

uzun zamandır fermuarı bozuk olduğu için yatan bir jansport um vardı, o aklıma geldi şimdi. 30 yıl garantili imiş. Ayrıca fermuar da garanti kapsamında. jansport sitesinden tamir formunun çıktısını aldım, göndereyim yapsınlar bakalım

ya bende faturası fişi olmayan bi jansport var yaparlarmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_alone

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

quote:

Orijinalden alıntı: wallace_son

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M-D-Luffy

o fiyatlara nike adidas alınır zaten

Millet jansport diyor siz Nike dan Adidas tan bahsediyorsunuz. Nike ve Adidas çantalar jansportun yanında Bim poşeti gibi kalır.

Bim poşeti ni yabana atmamak lazım. Yıllardır kullanırım beni hiç yarı yolda bırakmadı

Evet bizi de öyle,

Özellikle bim e gittiğimde her zaman bir adet fazla isterim.

Çöp atmakta kullanıyoruz, köpekler bile parçalayamıyor, o kadar sağlam

fazla poşet veriyorlar mı ? aldıklarımın içine gireceği poşet bile vermeyn bir mağaza, önceleri tadelle king size için giderdim artık a101 dede satılıyor uzunca bir süredir çok ucuz bir şey olmadıkça alışveriş yapmıyorum...

ata ekmeği yanında 5 tane tadelle king size alıyorum, küçük poşet veriyor ata ekmeğinin yarısı dışarda kalıyor, büyük poşet istediğin zamanda

"onlar küçük poşete sığar."
    "büyük poşet kalmadı" (kasanın altında var biraz geriye çekilip kasanın alt kısmına bakıldığında görülüyor.)
    "büyük poşet istedik getirmediler" gibi laflar, müşteri memnuniyeti olmayan bir firma olduğu için teyzeleri azarlamaktanda geri kalmıyorlar.

şikayetvar daki cevapsız şikayetlerin hatti hesabı yok...

Poşet konusunda bim kadar cimri bir mağaza görmedim.
    Ne zaman alışverişe gitsem çalışanlarıyla sürekli tartışıyoruz poşet yüzünden.
    Daha geçen hafta koca deterjan almışım küçücük poşet koyuyor önüme ''al bakalım sığdır bu poşete nasıl sığdırabileceksin'' dedim,surat yapa yapa küçük poşeti aldı büyüğünü verdi,bu seferde ben ''bir tane daha verin bu sağlam görünmüyor dedim'' ve daha laf ağzımdayken poşet yandan yırtılmaya başladı.
    Elleri titriyor,sanki poşet değil de namuslarından bir parça istemişiz gibi sanki altın tartar gibi tek gözle poşet koyuyorlar müşterinin önüne.
    Bazen de yanlışlıkla bir yerine iki poşet koyuyorlar onu da utanmadan hemen alıp kasanın altına saklıyorlar.
    Ayrıca bimin poşetlerine sağlam diyen arkadaşlar eğer sağlam poşet görmek istiyorlarsa sanalmarket'in poşetlerine bir baksınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: zaftolga

quote:

Yurt dışı seyahatimde jansportun merit modelinden aldım. 44 litre iç hacmi var, baya hacimli bir sırt çantası. yaptığım tüm elektronik alışverişini ona sığdırıp dönmüştüm. malem valize koymak büyük risk. banamısın demedi. çok sağlamdır. yıllarca okuldada kullandım rahatlık ve sağlamlık olarak çok memnun kaldım.

Bahsettiğim çantayı hepsiburadadan almıştım. ambalajında orjinal ürün gönderdiler. sahte olma ihtimali yok. sadece şunu söyleyebilirim. indirimde olan modeller çok fazla tutulmayanlar. indirim nedenide bu sanırım. mowtown mssengerden almak istiyorum bir tane.

hocam bu jansport merit modelini nerden bulabilirim banada yurtdışı gezi için bir çanta lazım ,teşekkürler.

Söyle bir baktım ama bulamadım. Hepsiburadadan almıştım 110 tl fiyatı vardı. Size tavsiyem jansportun kendi web sitesinden model bakip beğenin orada iç hacmi ve özellikleri yazıyor. Ondan sonra bizim web sitelerinden arayıp alabilirsiniz. 44 litre hacim baya bir eşya alıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostlar 13 model var hangisini tavsiye edersiniz?

Almayı düşünüyorum. 30 tllik olan küçük galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

Poşet konusunda bim kadar cimri bir mağaza görmedim.
    Ne zaman alışverişe gitsem çalışanlarıyla sürekli tartışıyoruz poşet yüzünden.
    Daha geçen hafta koca deterjan almışım küçücük poşet koyuyor önüme ''al bakalım sığdır bu poşete nasıl sığdırabileceksin'' dedim,surat yapa yapa küçük poşeti aldı büyüğünü verdi,bu seferde ben ''bir tane daha verin bu sağlam görünmüyor dedim'' ve daha laf ağzımdayken poşet yandan yırtılmaya başladı.
    Elleri titriyor,sanki poşet değil de namuslarından bir parça istemişiz gibi sanki altın tartar gibi tek gözle poşet koyuyorlar müşterinin önüne.
    Bazen de yanlışlıkla bir yerine iki poşet koyuyorlar onu da utanmadan hemen alıp kasanın altına saklıyorlar.
    Ayrıca bimin poşetlerine sağlam diyen arkadaşlar eğer sağlam poşet görmek istiyorlarsa sanalmarket'in poşetlerine bir baksınlar.

dediğinizin eksiği yok fazlası var...

• quote:

quote:

quote:

Söyle bir baktım ama bulamadım. Hepsiburadadan almıştım 110 tl fiyatı vardı. Size tavsiyem jansportun kendi web sitesinden model bakip beğenin orada iç hacmi ve özellikleri yazıyor. Ondan sonra bizim web sitelerinden arayıp alabilirsiniz. 44 litre hacim baya bir eşya alıyor.

teşekkürler yardımınız için.

• 2001 yılında liseye başlarken 50 küsur TL verip almıştım.

30 yıl garantilidir muhabbeti, ben dahil bir çok arkadaşım için alay konusu olmuştur.

4 sene lise geçti, 5 sene üniversite geçti; 1 yıllık iş hayatı geride kaldı... Halen aktif olarak kullanırım (okul iş spor her şekilde kullandım) en ufak bir deformesi de olmadı. halen yepyeni.

Benim gibi bir kez al, uzun süre kullan mantığında olanlar için daha kalitelisi bu fiyat aralığında, hiç sanmıyorum....

Adidas nike puma falan arkadaşların dediği gibi migros poşedi kalır jansport un yanında.
  • çanta değil volvo mübarek
  • quote:

Orijinalden alıntı: route666

çanta değil volvo mübarek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hb'de de en dandirik çantalar kalmış.
    iyi olan çantalar 80-90 liradan başliyor normalde.
  • Bimdeki poşet cimriliğin yanısıra suratsız çalışanları var.Eskisi gibi güleryüzlü tipler çalıştırmıyorlar.Tavuk gögsü satıyorlar dolabın üzerinde fiyatı yazmıyor kasiyere söyledim orada ne yazıyorsa o dedi.Bende yazmıyor diye tersledim.Kasadan fiyatına baktı söyledi.Alttan alsak tepemize çıkacaklar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler yardımınız için.

Google burayı gösteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: M-D-Luffy

he he

Sen git Nike-Adidas al, biz aynı paraya JanSport alalım. İyisi senin, kötüsü bizim olsun. Yeter ki git al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebigrambo

Dostlar 13 model var hangisini tavsiye edersiniz?

Almayı düşünüyorum. 30 tllik olan küçük galiba

30 liralık olanlar messenger/postacı çanta olarak geçenler. Yükseklik 22 cm, genişlik 16 cm ve derinlik de 4 cm olarak görünüyor sitesinde. Ben almayı düşünüyorum ama renk yok. Siyah olsa kapmıştım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.