Şimdi Ara

Hazırlıkta Çalışan Var mı? (Kırık OBP)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Var mı aranızda tekrar hazırlananlar hazırlıkta olup da? Çok iyi bir üniversitedeyim ama istediğim bölümde değilim. Tekrar hazırlanıyorum. Hazırlık türkiye'nin en iyi hazırlığı olabilir zorluk açısından ve eğitim açısından. Ama bölümün istediğim bölüm olmaması ve en düşük puanlı bölüm olması hazırlığa odaklanmamı çok engelliyor. Sizin durumlarınızı da duymak isterim bu durumda olanların.

• hangi üni ve hangi bölüm hocam?

ben bölümümden memnunum ama ilk 100 bursu için dilden deneyeceğim.
  • ben bugun basladım calısmaya tyt kasmayı dusunuyorum bu sene tyt puanı koruyup hazırlıkta zaten mat fzk dersleri var biyolojiyi ustune koyarım diye dusunuyorum ama boyle dusunmemin sebebi kırıkla 15k yapsam 30k atacak yapsam bile yazmam heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilmentore

hangi üni ve hangi bölüm hocam?

ben bölümümden memnunum ama ilk 100 bursu için dilden deneyeceğim.
    boğaziçi fen bilgisi öğretmenliği. okula diyecek yok ama bölümü biraz aile zoruyla yazdım, mezundum zaten. bu yüzden okuldaki o kaliteli insanları da gördükçe biraz eziliyorum aralarında sıralama bazlı statü anlamında. bazen aşırı takıyorum bu durumu, bazen sallamıyorum. ingilizce dersleri güzel geçiyor ama yol çok yoruyor totalde 3-4 saat yolum oluyor günlük. bu durum biraz yıprattı beni. bölüm de istediğim değil zaten. ne yapacağımı bilmiyorum. şuan çalışıyorum sınava iyi durumdayım ama sanki bıraksam çok daha iyi olacak gibi geliyor. daha fazla zamanım ve enerjim olacak.
  • L. Kilmister kullanıcısına yanıt
    anladım hocam, hangi bölümü istiyorsun acaba? eğer sıralaması çok yüksekse kazanamama ihtimalin var(ben kazanmanı istiyorum tabii ki) tavsiyem ya okulu dondur, ya da durumun iyiyse okulun yakınındaki bir yurda yerleş, hem hazırlık hem de sınavı beraber götür. 2.dediğimi yapabilirsen hem ing öğrenirsin, ing olan bir bölüme gidince sıkıntı çekmezsin, hem de yurt yakın olduğu için boş zamanlarında çalışırsın. boğaziçini bilemem ama bizim hazırlık baya rahat. tabi hazırlık zorsa dediğim olmayabilir.
  • Aynı durumdayım ben de ama daha başlamadım tam anlamıyla umarım yetiştiririm.
  • Sıktı bıraktım hazırlığı. Çokta kolaydi hazırlık ama her gun her gün çekemedim. İstediğim bölüm olsa çekerdim ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilmentore kullanıcısına yanıt
    istanbulda iyi bir yerde bilgisayar mühendisliği yanda ee mühendisliği istiyorum hocam. ilk hedefim aslında kırıkla itü uzay ama o biraz imkansız gibi. mühendislik bilgisayar olursa 50k'ya kadar yolu var çünkü okulun etkisinin en az olduğu mühendislik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • YTÜ deyim insaat. hazirliktayim.evim Esenler'de kampüs Davutpaşa da .gayet rahat.normalde gitmezdim uzak olsa ama sadece sabah gidiyorum öğlenden sonra boşum.hedefim yüksek 3 k hamda .yapamazsam ortada kalmamak için bïrakamiyorum da hazırlığı.tıp tutmadığı için yazmıştım sevdiğim bir bölüm ama ilerde iş sıkıntısı yaşarım gibi geliyor.gelip de demeyin tıpı iş için seçiyor die çocukluk hayalim ve hala istiyorum.is imkanı 3 veya 4 . Gerekçem olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @godsu : hedef ne hocam?

@Haydaarr : hocam bölümün ve üniversiten neydi bıraktın? hedefin ne?

@Threshin hooku : benim ev de esenlerde :D valla benim ilk öncelikli hedef de itü uzay ama bunun için yine benim de girmem lazım heralde ilk 5k'ya en kötü. ne kadar zor hiçbir fikrim yok ama çalışınca yapamayacağım şey de yok. hazırlığı bırakıp bırakmama arasındayım aşırı vakit kaybettiriyor boğaziçi de olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L. Kilmister

@godsu : hedef ne hocam?

@Haydaarr : hocam bölümün ve üniversiten neydi bıraktın? hedefin ne?

@Threshin hooku : benim ev de esenlerde :D valla benim ilk öncelikli hedef de itü uzay ama bunun için yine benim de girmem lazım heralde ilk 5k'ya en kötü. ne kadar zor hiçbir fikrim yok ama çalışınca yapamayacağım şey de yok. hazırlığı bırakıp bırakmama arasındayım aşırı vakit kaybettiriyor boğaziçi de olsa.
    tmde iyi bi derece 3-4k olursa iyi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.