Şimdi Ara

Hazırlıkta 2 Yıl Kalmak Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Celal Bayar Üniversitesi hazırlıkta 2 yıl kaldım.(2.yıl devamsızlıktan kaldım) Yaz okulu açmışlar bu yıl.Yaz okuluna gitmeyi düşünmüyorum.2 yıl kalanlar Türkçe bölüme tercih yapıyorlar.Okuldaki müdür yardımcısı eylül ayında tercih yaparsın diyor ama tam bir tarih vermiyor.Benim asıl sorum şu;ben eylül ayında tercih yaptığımda okul başlamadan yetişir miyim? birde tercihteki yerler tutmazsa ÖSYM kendisi yerleştiriyor diyorlar bu doğru mu?

• up
  • bilen yok mu?
  • Zaten tercihi osym uzerinden yapican universiteye diil.OSS puanin cercevesinde tercih yapicaksin..Yerlesemezsen artik Universiteyle vidalasman gerekicek..Gecen yilki yerlestirme ilanina bu linkden bakarak bilgi edinebilirsinhttp://www.osym.gov.tr/belge/1-19392/2013-zorunlu-yabanci-dil-hazirlik-siniflarindan-basaris-.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mete

Zaten tercihi osym uzerinden yapican universiteye diil.OSS puanin cercevesinde tercih yapicaksin..Yerlesemezsen artik Universiteyle vidalasman gerekicek..Gecen yilki yerlestirme ilanina bu linkden bakarak bilgi edinebilirsinhttp://www.osym.gov.tr/belge/1-19392/2013-zorunlu-yabanci-dil-hazirlik-siniflarindan-basaris-.html

Teşekkür ederim bilgi için.Bugün rektörlükteki öğrenci işleriyle konuştum onlarda aynı şeyleri söyledi.Ama başvuruyu üniversiteden aldığımız bir belgeyle yapıyoruz diye biliyorum.

• yukarıda anlatılanlara ek "merkezi yerleştirme ile yatay geçiş " maddesini araştır forumda konusu varbölüm kısıtlaması olmaksızın geçme imkanın var
  • quote:

Orijinalden alıntı: grejuva6

yukarıda anlatılanlara ek "merkezi yerleştirme ile yatay geçiş " maddesini araştır forumda konusu varbölüm kısıtlaması olmaksızın geçme imkanın var

konuyu şimdi gördüm. bir araştıriyim benimde geçme imkanım var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4.YILA KALMAK YERİNE VAKIF TIP
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.