kaç senedir bilgisayar kullanırım bugün ilk defa hazırda beklet'i denedim. gerçekten çok kullanışlı ama sanki bana ilerde sorun yaratabilir gibi geldi. mesela harddiskte veya windowsta. sizce böyle bir şey olabilir mi. veya kullanıp da herhangi bir sorunla karşılaşan var mı
olmaz bişi.
Kesinlikle hiç bir sorun yaratmaz özellikle laptoplarda veya office pclerinde çok kullanışlı birşey ancak arada bir retsart atmak da lazım özellikle sistemin yavaşladığını hissettiğinizde...
evet çok işe yarayan bi yöntem. makinaya hiçbir şekilde zarar vermiyor.için rahat olsun
ben de yıllardır laptop kullanıyorum ve yüzlerce kez hazırda beklet i kullanmışımdır, halen de kullanıyorm. hiçbir problem yasamadım. Ancak "guffy"nin de söyledigi gibi bilgisayar kasıldıgı zamanlar rajatlaması acısından kapatarak cıkmak uygun olur..
hazırda bekletmenin tek dezavantajı sistemin rami kadar harddiskten hafızayı kendine ayırıyor. Yani 1 gb ramınız varsa harddiskten 1 gb niz gidiyor. Gidiyor dememin sebebi, windowsta kullandıgınız uygulamaları kapatmadan hazırda beklet dediğiniz için bu uygulamaları ram hafızası kadar kendine harddisk üzerinde ayırdıgı bölgede tuttugu içindir.