Şimdi Ara

Hazır sistemime Ekran Kartı Tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eskilerden Hyundai B70A monitörüm var ekran kartı almak istiyorum sistemim aşağıda . 0 ya da temiz 2. el bütcem 250 lira kadardır

Intel(R) Core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10GHz
    4 GB DDR3 Ram
    H67 Pegatron Intel Chipset
    250 W Power Sup

Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler :)

EDİT: MSI GT430 GDDR3 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Destekli . Uygunmudur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zubanbi -- 15 Ekim 2011; 16:05:20 >

• Yok mu arkadaşlar yardımcı olabilcek ?
  • sisteme olur bi problem olmaz ama power supply i en az 550watt yap!!!
  • Teşekkürler . Bir kaç ay ertelesem power sup ı sıkıntı yaratırmı acaba ? maaliyet sıkıntı biraz maalesef :(
  • 250watt la çalıştırır san bütün sistemin yanar çalıştırman imkansız.!!!;-(
  • quote:

Orijinalden alıntı: zubanbi

Teşekkürler . Bir kaç ay ertelesem power sup ı sıkıntı yaratırmı acaba ? maaliyet sıkıntı biraz maalesef :(

Sistemi yakarsın komple. Acele etme. Kur yüksek. Bütçeni biriktir. O zaman al.
  • SAPPHIRE HD6750 GDDR3 1GB 128Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı olarak değiştirsem fikrimi ?

XILENCE XILENCE XP600 600W 135MM FAN PSU GAMİNG SERİSİ R3 ' i de ekledim .

Anakart sorun yaratırmı peki arkadaşım bu eklemeler üzerine ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hepsi uyar
  • quote:

SAPPHIRE HD6750 GDDR3 1GB 128Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı olarak değiştirsem fikrimi ?

XILENCE XILENCE XP600 600W 135MM FAN PSU GAMİNG SERİSİ R3 ' i de ekledim .

Anakart sorun yaratırmı peki arkadaşım bu eklemeler üzerine ?

hayır
  • Çok sağolun arkadaşlar . Toparlicak olursak . Sadece kart ve PSup için bütçemi 500 liraya çıkarsam sistemime göre Ekran Kartı ve bu kart için kaç W gücünde PSup a ihtiyacım olur ? Tavsiyeleriniz neler bu konuda ? Benim kendi araştırmalarımdı bunlar . Sizin önerileriniz ne olur acaba ? Teşekür ederim tekrardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zubanbi -- 15 Ekim 2011; 19:24:52 >
  • SAPPHIRE HD6750 GDDR3 1GB 128Bit AMD Radeon DX11
    ---
    ZOTAC 9800GT ECO GDDR3 1GB 256Bit Nvidia DX10
    ---
    ASUS GT440 GDDR5 1GB 128Bit Nvida GeForce DX11
    ---
    ASUS GT430 GDDR3 1GB 128Bit Nvidia GeForce DX11
    ---
    XFX HD6790 Çift Fan GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11

Bunlardan birini alicam Sistemime uygun olarak değerlendirirsek en iyi performans hangisinden alırım ? 600W PSup yeterli olur mu ?
  • quote:

SAPPHIRE HD6750 GDDR3 1GB 128Bit AMD Radeon DX11
    ---
    ZOTAC 9800GT ECO GDDR3 1GB 256Bit Nvidia DX10
    ---
    ASUS GT440 GDDR5 1GB 128Bit Nvida GeForce DX11
    ---
    ASUS GT430 GDDR3 1GB 128Bit Nvidia GeForce DX11
    ---
    XFX HD6790 Çift Fan GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11

Bunlardan birini alicam Sistemime uygun olarak değerlendirirsek en iyi performans hangisinden alırım ? 600W PSup yeterli olur mu ?

6790 ı önerebilirim, gizli f-p kahramanlarından

http://www.vatanbilgisayar.com/xfx-hd-679x-zdfc-hd6790-cift-fan-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=56705

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XavierPedro -- 15 Ekim 2011; 20:08:27 >

• Teşşekürler . PSup ve sistem sorun çıkarmazsa zaten en yakın gözükende o şuan . Ancak değişik görüşlerde çok yardımcı olabilir Ufak bir tartışma ortamı yaratabilrsem iyi olur gibi geliyor ama daha çok kafamın karışmasından da korkmuyor değilim hani

• Teşekürler :) günceldir. başkalarınında görüşlerini bekliyorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zubanbi -- 15 Ekim 2011; 21:49:53 >
  • başka öneri beklemene gerek yok. yukarıdaki arkadaşın önerdiği gibi fsp saga II al corsair e gerek yok. yanına da 6790 veya 6870 fiyatını çok çok hakeden parçalar bütçene göre karar ver bütçe uygunsa 6870 + fsp saga II yı beklemeden ferahça alabilirsin. 6790 da gayet iyi bi seçim o fiyata gayet iyi bi kart
  • Teşekkürler yardımlarınız için .

XFX HD6790 Çift Fan GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 ve
    XileNCE XILENCE XP600 600W 135MM FAN PSU GAMİNG SERİSİ R3 almaya karar verdim

Ancak benm moniötürümün bağlantı yeri şu klasik Mavi renk VGA . hd6790 nın kilerle uyuşmuyor her nekadar VGA olarak belirtsede . Aralarında ki fark nedir belirletebilir misiniz araştırabilmem için.? Dönüştürücü kablolar var mı bu sorunu halledebilicek ?

Edit :http://www.yollasepete.com/urun/1040-S-Link-SL-DVI23-Dvi-To-Vga-3M-Kablo.html#wrapper

Anladğım kadarıyla bu aradığım ürün ? Doğrumudur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zubanbi -- 15 Ekim 2011; 23:36:00 >

• quote:

Teşekkürler yardımlarınız için .

XFX HD6790 Çift Fan GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 ve
    XileNCE XILENCE XP600 600W 135MM FAN PSU GAMİNG SERİSİ R3 almaya karar verdim

Ancak benm moniötürümün bağlantı yeri şu klasik Mavi renk VGA . hd6790 nın kilerle uyuşmuyor her nekadar VGA olarak belirtsede . Aralarında ki fark nedir belirletebilir misiniz araştırabilmem için.? Dönüştürücü kablolar var mı bu sorunu halledebilicek ?

Edit :http://www.yollasepete.com/urun/1040-S-Link-SL-DVI23-Dvi-To-Vga-3M-Kablo.html#wrapper

Anladğım kadarıyla bu aradığım ürün ? Doğrumudur ?

dönüştürücü aparatlar var ekran kartının kutusunda cıkarsa kullanırsın yoksa satın alırsın.

• Bahsettiğiniz VGA ve DVI formlarında bağlantı şekilleri, alacağınız ekran kartının kutusundan vga to dvi dönüştürücü çıkacaktır ama dvi to dvi kadar kaliteli görüntü vermez ya da hdmi to hdmi kadar ama en azından işinizi görür.
  • Bugün çok kullandım bu kelimeyi . Teşekkür ederim yardımcı olan herkese En yakın zamanda bahsettiğim ürünleri temin edicem. Aldığım sonuçları da bu başlık altında benim durumumda olan başka arkadaşlara yardımcı olması için belirticeğim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.