Şimdi Ara

Hayvanlara eziyet edenlere savaş açıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık yeter beyler bu nedir kedi doğrayan mı dersin köpek kesen mi. Hadi onları geçtim adam atın bacağını kesiyor, horoza tecavüz ediyor.
    Nasıl bu ülke olduk anlamadım ki.

Bundan sonra çoluk çocuk yaşlı kadın demeden hayvanlara en ufak zarar verene tokadı yapıştırıcam. Bu insanlar ne konuşmaktan anlar ne utanmaları var.

Not: Aynı şey kadınlar içinde geçerli. Geçen otobüste kadın adamın tekine napıyosun felan dedi adam belli ki taciz etmiş ama nasıl üste çıkıyor belli değil. Kadını haksız duruma düşürmeye çalışıyorlar yok sen sürtüyosun yok bilmemne.

Hadi bakalım bundan sonra en ufak bişey göreyim. Kaslı yapılı arkadaşlar sizi de bu duyarlılığa davet ediyorum. Koyun gitsin. Zaten hukuk yok adalet yok bari şu magandalara dersini verelim.

• sokakta açlıktan ölen insanlarıda dusunmek gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acilen gözaltına kömür sürmeli bir olaya girmem lazım kalecilik olur komandoluk olur
  • ne alakası var ki konunun onla ?
    o konuda yapılması gerekeni devlet yapmalı biz değil.
  • Eğitim, önce eğitim.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi sen cepheyi geniş tut, yaman delikanlısın belli ki, eline kuvvet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha çok cocuklar yapıyor azarlayınca anası babası toz komdumuyor velede ayrıca hayvanlara bunu yapanlar bir sure sonra bunu insanlara yapmaya başlıyor. Yani en basidi saygı göstermiyor.

• Bu konuda genelde evinde bnm gibi hayvan besleyen kişiler daha çok hasas ve ilgili olur,yorumları okuyunca türkiyedeki hayvanların vay haline merhametsiz ve ruhsuz insanların insanlığına kalmış hayvanların yaşamaları..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saygılı Üye

sokakta açlıktan ölen insanlarıda dusunmek gerek.

Her konuya böyle beynini kullanmadan, düşünmeden yorumlar atıyorsun ya günlük yaşamında ne yapıyorsun? Cidden kullanmaya çalış kafandaki şeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucabor

ne alakası var ki konunun onla ?

Burada devletten ziyade insana da biraz görev düşmüyor mu? İnsan sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0NX

quote:

Orijinalden alıntı: ucabor

ne alakası var ki konunun onla ?

Burada devletten ziyade insana da biraz görev düşmüyor mu? İnsan sonuçta.

Yav kardeşim benim bahsettiğim şeyin bi maliyeti yok. Ama insanlar ay sonunu zor çıkarıyo bide başkalarına mı yardım edecek. Zaten hali hazırda yardım kuruluşlarına yardımlar yapılıyor. Ülkeye suriyeli alıp besleyenlerle oğluna gemi filosu alanların ilgilenmesi lazım bizim değil.
  • Hem insanları hem hayvanları ezenlere savaş açıyorum bende. Her ikisi de candır.

Kapitalist sisteme "HAYIR".
  • Aynı yerde olsaydık ta sana destek verseydim.
  • kesinlikle katılıyorum küçüken hiç unutmuyorum mahallede 2-3 arkadaşım daha yeni doğmuş kediyi bıçakladılar zevk için o an delirdim saldırdım 3ünüde elimden zor aldılar unutamadım o kedinin ölüşünü ve annesinin günlerdir tüm mahalleyi sarsan miyavlamasını
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.