Bildirim
hayvanlar soğuktan güneşte toplanmış :)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bende dün bisiklet turuna çıkmıştım akşam sahile, kamelyada oturdum sigaramı içiyodum öyle denizi izliyodum parka döndüm amca köpeğini salıncağa koymuş sallıyodu çok tatlı bir andı beyler -
Geçen gün sevgilim kedi seviyodu bana söylemişti laf etmiştim ne bu dikkat çekme çabası tarzında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tRuthing
bende dün bisiklet turuna çıkmıştım akşam sahile, kamelyada oturdum sigaramı içiyodum öyle denizi izliyodum parka döndüm amca köpeğini salıncağa koymuş sallıyodu çok tatlı bir andı beyler
Ss alirdi insanl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Stephen Hawking
quote:
Orijinalden alıntı: tRuthing
bende dün bisiklet turuna çıkmıştım akşam sahile, kamelyada oturdum sigaramı içiyodum öyle denizi izliyodum parka döndüm amca köpeğini salıncağa koymuş sallıyodu çok tatlı bir andı beyler
Ss alirdi insanl
almaya çalıştım ama tam çıkmadılar karanlık olunca
ha bide ara ara sahilde durup kedileri sevdim benim kedimi hatırlatıyo hepsi. minnaklar ya
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X