Şimdi Ara

Hayratına çeşme yaptırmak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
15.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ortalama ne kadar bir bütçe lazım, daha önce yaptıran biri varsa bilgilendirebilir mi? Teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hayır İçin Çeşme Yaptırmak

Hayır amacıyla çeşme yaptırmak, toplumun en az şanslı üyelerini desteklemenin ve kalıcı bir fark yaratmanın anlamlı bir yoludur. Çeşme, güvenli ve temiz suya erişim sağlayarak, sağlık, hijyen ve yaşam kalitesini iyileştirmeye yardımcı olur.

Çeşme Yaptırmanın Maliyeti

Çeşme yaptırmanın maliyeti, çeşmenin boyutuna, tasarımına ve konumuna bağlı olarak değişir. Basit bir çeşmenin maliyeti birkaç bin TL iken, daha karmaşık ve büyük çeşmeler onlarca bin TL'ye mal olabilir.

Hayır Çeşmeleri Önemlidir Çünkü:

• Sağlıklı Su Erişimi: Çeşmeler, temiz ve güvenli içme suyuna erişimin olmadığı topluluklara temiz su sağlar.
    • Hijyeni Geliştirir: Çeşmeler, el yıkama ve diğer hijyen uygulamaları için su sağlayarak hastalıkların yayılmasını önlemeye yardımcı olur.
    • Yaşam Kalitesini Artırır: Temiz su, pişirme, temizlik ve kişisel hijyen için gereklidir. Çeşmeler, insanların yaşam kalitesini önemli ölçüde iyileştirmeye yardımcı olur.
    • Topluluğun Gelişmesine Katkıda Bulunur: Çeşmeler, toplulukların gelişmesine ve refahına katkıda bulunur. Güvenli su kaynakları, eğitim, sağlık hizmetleri ve ekonomik fırsatlara erişimi kolaylaştırır.

Eğer hayır amacıyla bir çeşme yaptırmayı düşünüyorsanız, yerel bağış kuruluşları ve hayır kurumlarıyla iletişime geçebilir, bir topluluk fonu oluşturabilir veya bireysel olarak bağışta bulunabilirsiniz. Her katkı, daha sağlıklı, hijyenik ve müreffeh bir topluluk yaratmaya yardımcı olur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 30-40 bin tl
  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

30-40 bin tl
    Kaynak nedir hocam? Merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İHH İnsani Yardım Vakfı
    Online Bağış / Su Kuyusu
    https://www.ihh.org.tr/bagis/sukuyusu
    Bütcen ne kadar el veriyorsa o fiyata yaptırırlar.
  • Su bağlayacaksın saat takılacak , süslü püslü bişey yaptırcaksan onların parası işte

• Hayrat yerine bence hayvanlara yardim etmek daha mantıklı hayvanlara yardım eden derneklere bağışta bulunursan senin adına mama dağıtımı yaparlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Change1 -- 7 Mart 2020; 14:49:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onu yaotıracağına birkac tane hayvan kes fakir olduğunu bildiğin ailelerw dağıt en azında çocuklar et yemiş olur.

• parayı benim iban'a gönder yaptırırım çeşme

• Eğer ciddiysen balıkesirde su kaynağı var tarlamda çeşme yaptırmayı düşündüğüm bir yer var şuan yaptıramayacağım istersen konumunu paylaşayım sen yaptır suyunu ben veririm
  • Afrika'da su kuyusu açtırabilirsin hocam Türkiye de (suya erişimin sıkıntı olmadığı yerde) hayrat yaptırmaktan muhtemelen daha iyidir, ihh bu çerçevede su kuyuları açıyor afrikada ve kuyu maliyeti oldukça düşük (bir ara 3k-5k diye reklamlarda görmüştüm ama siz bir araştırın, ülkeden ülkeye de değişebiliyor).

Ayrıca yine ihh katarakt ameliyatı da yapıyor ona da bakabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar için çeşme yapmak daha iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Change1

Hayrat yerine bence hayvanlara yardim etmek daha mantıklı hayvanlara yardım eden derneklere bağışta bulunursan senin adına mama dağıtımı yaparlar
    Ne boş adamlarsınız

• ahmtayd kullanıcısına yanıt
    Acaba bu mesajın neresi boş açıklarsanız

• Kendi ülkemde yaptırmayı tercih ederim ama fikrinizi sunduğunuz için yinede teşekkürler, onada bir göz atacagim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.