Şimdi Ara

hayattan zevk almanın yolunu sonunda buldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler biliyorsunuzki işsiz sevgilisiz hedefsiz bomboş aç malın tekiyim

her gün intihar düşünüyorum ama korkak bi embesilin teki oldugum için bunu yapacak cesaret bende yok :d

ama sonunda mutlulugun sırrını buldum beyler

ps3-pc-ps4 artık platformunuz neyler pes 2010 indiriyosunuz

sanki o güzel 2010lu yıllardaymışsın gibi master lig açıyorsunuz. 0dan bir kariyer modu olusturuyosunuz. ve her gün dış dünyayla tüm iletişimi kopararak hiçbir şey yapmadan sadece bu oyunu oynuyorsunuz. telefon yok kapıya bakmak yok dışarıya bakmak yok tv yok dolar kuru yok hiçbişey yok. tamamen koparıyorsunuz kendinizi ve sadece oyun oynuyorsunuz. oyunu oynarkende kendinizi 2010lu yıllarda hayal ediyorsunuz sanki o güzel günlerdeymişsiniz , takvim 2010u gösteriyormus gibi.

acıktıgınız zaman kuru ekmek yiyorsunuz. para ve gelir yok malum.

ha bu sonsuza kadar böyle gitmez tabi, ama gittiği yere kadar böyle gidiyorsunuz. ve evden kovuldugunuz zamanda açlıktan ölmek için sokakta bi yerde yatıyosunuz. illaki bi sebepten öleceksinizdir. veya hapisaneye gidersiniz en azından orda aç kalmazsınız illa yaşıycam diyorsanız

gördüğünüz gibi artık benim bile bir planım var çok mutluyum oh kudurun oh ohhhhhhhhhhhh mükemmel hayatım var ohhhhhhhhh

• 2010 güzel zamanlardı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sabret 2023

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2010 u boşver hocam 2013 indir, bir de son çıkan portikalnet yamasını kur, televizyonda maç izler gibi oynuyorsun, memlekete gidince oynayacağım ben de özledim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.