Şimdi Ara

Hayattan zevk almak (Hobi arıyorum sanırsam)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
7
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hayattan zevk almam için bir uğraş hobi önermenizi istiyorum.Okulda iyi bir arkadaşım yok, sevgilim yok, sosyal hayatım yok, Yakın zamanda oyunlar vardı fakat bunlardanda bıktım. Şuanda kendimi çok boşlukta hissediyorum. Ortalıkta ruhsuz gibi dolaşıyorum. Okulda tenefüslerde müzik dinliyorum serviste müzik dinliyorum. Evde foruma bakıp müzik dinliyorum. Günün 8 saati falan müzik dinliyorum. Geceleri uykum gelmiyor 1de yatsam 2-3e kadar müzik dinliyorum. Bir hobiyemi ihtiyacım var bilemiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.

• Arkdaşlarınla bi yerlere git gez dolaş bununla beraber bi spora başla ozguven kas sonra kızlar mızşar derken hayattan zevk alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gez dolaş pc ile uğraş dizi izle yapacak çok şey var.

• Mind Palace, yani Zihin Sarayı'nı araştır.
    Sherlock dizisini izle.
    Hoşuna giderse Sherlock kitaplarını oku, gitmezse başka kitaplar oku

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muzik aleti akvaryumculuk veya hayvan besleme yabancidiziler her hangi bir spor dali sec begen al

• Zig Zag kullanıcısına yanıt
    Hocam pek kitap alışkanlığım yok. En son Sistem diye bir kitap okumuştum tam olarak okudugum 2. kitap sanırım hayatımda 2 yıl önceydi
  • Haftaiçi gece 22-24 arası radyospor da doğanın kanunları var çok keyifli program aç dinle keyfin yerine gelir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Enstrüman almak için param yok
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ticaret yap
    seyyar satıcı ol
  • Hocam program sporlamı ilgili? Spor genellikle türkiyede futbol oluyor bende futboldan nefret eden birsiyimde ondan sordum Eğer değilse bugün bi dinleyeyim bakayım.
  • Eskort çağır keyfin yerine gelsin
  • Hocam yaz tatilinde yüzme + fitness arkadaşımla 2 ay gitmiştik. Son 1 ay düzenli 1 gün arayla gittik. Fakat ay sonu sadece 300 gram verdiğimi gördüm ve başlarım böyle işe diyerekten bi kola çekirdek yaptım
  • Benim bildiğim kitab akşam okunur dizi akşam izlenir. Asosyal gibi gunduz yapma sakın çık dolaş spor yap gunduz. Mal mal evde oturma asosyal olma. Arkadaşlarınla buluş sık sık. Akşama kitap mı okuyon ne yapıyosan yap

Edit: He kardeşim çok guzel ben seni forumun kalıplaşmış bi asosyali zannettim. Çık dolaş aynem ara verme hayata bi kere geliyoruz dolu dolu yaşa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0DA554927 -- 18 Eylül 2014; 20:46:07 >
  • Super lig ya da hafta sonlari ingiltere Ligi'ni takip edebilirsin

• Hocam futboldan nefret eden birisiyim.
  • Brice başla.

• KaramelizeYogurt K kullanıcısına yanıt
    Brice yazdım googleye hocam birşey bulamadım. Biraz açıklarmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murata42

Brice yazdım googleye hocam birşey bulamadım. Biraz açıklarmısınız?

briç demek istemiş galiba fail
  • Romen Diyojen kullanıcısına yanıt
    en son 3-4 yıl önce pis yedili diye birşey oynamıştım sanırsam pek uzağım kart oyunlarına
  • Bisiklet sür

• Kalem cevirmeye basla hem ugras olur hem de sinifta havan olur.Zaten bi sure sonra ooo nasi yaptin onu diye yanina gelirler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.