Şimdi Ara

Hayattan zevk almak (Hobi arıyorum sanırsam) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
7
Favori
1.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün kalem çevirme olayını denedim.fakat çok zor geldi beceremedim. Akşam game of thrones a başlayacağım. Şimdilik aklıma yatanlar bunlar.başka önerilerede açığım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murata42

Bugün kalem çevirme olayını denedim.fakat çok zor geldi beceremedim. Akşam game of thrones a başlayacağım. Şimdilik aklıma yatanlar bunlar.başka önerilerede açığım.

İlk gunde combo yapamazsin zaten yavas yavas olucak.bol pratik yapicaksin ki kendini gelistiresin gelistikce daha cok zevk alicaksin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gel facebook batak atak
  • Ona uzaksın buna uzaksın ot gibi yaşıyorsun yani sen.Adamlar başlaman için söylüyor uzağım diyorsun
  • Masa tenisi oyna qnq

• Hocam saat 07-18 arası hafta içi, 13-20 arasıda hafta sonu okul-dershane-etüt ile boğuşuyorum. Çok fantastik şeyler söyleyenler oluyor. İsterimki gidip temaya üye olum onlarla ormanları gezmeyi fidanlar ekmeyi fakat zaman olarak hiç ama hiç müsait değilim. Bende daha çok evde yapılabilecek pratik hobilerden önerilerde bulunmanızı isterim bu konuda :)
  • bisiklet al keyfine bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Mind Palace, yani Zihin Sarayı'nı araştır.
    Sherlock dizisini izle.
    Hoşuna giderse Sherlock kitaplarını oku, gitmezse başka kitaplar oku

Hocam hem sherlock hem mentalist izledim. Ama internette adam gibi kaynak yok zihin sarayı ile ilgili

• quote:

Arkadaşlar hayattan zevk almam için bir uğraş hobi önermenizi istiyorum.Okulda iyi bir arkadaşım yok, sevgilim yok, sosyal hayatım yok, Yakın zamanda oyunlar vardı fakat bunlardanda bıktım. Şuanda kendimi çok boşlukta hissediyorum. Ortalıkta ruhsuz gibi dolaşıyorum. Okulda tenefüslerde müzik dinliyorum serviste müzik dinliyorum. Evde foruma bakıp müzik dinliyorum. Günün 8 saati falan müzik dinliyorum. Geceleri uykum gelmiyor 1de yatsam 2-3e kadar müzik dinliyorum. Bir hobiyemi ihtiyacım var bilemiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.

Dizi-film-kitap üçlemesine girin hocam.
  • deliyurek izle

• Professional Geek kullanıcısına yanıt
    Hocam Dizi olarak game of thrones başlıyorum. Film olarakda lucy'e gittim. Evrim diye bir film daha izledim. Kitap olarak biraz baktım fakat daha birşey bulamadım. Bilim kurgu gelecekle ilgili böyle cokta fantastik olmayan şeylerin olduğu bir kitap önerebilirmisiniz? İnşallah anlatabilmişimdir.
  • quote:

Hocam Dizi olarak game of thrones başlıyorum. Film olarakda lucy'e gittim. Evrim diye bir film daha izledim. Kitap olarak biraz baktım fakat daha birşey bulamadım. Bilim kurgu gelecekle ilgili böyle cokta fantastik olmayan şeylerin olduğu bir kitap önerebilirmisiniz? İnşallah anlatabilmişimdir.

Gerçekçi bir bilim kurgu önereyim, felsefidir: 1984

tam aradığınız tarzda değil, ama geleceği görebilen bir roman.
  • Doğa sporları ve maketçilik öneririm.

• Dizi izle,puzzle yap
  • Josepth kullanıcısına yanıt
    Hocam evde 2000lik puzzle var geçen yıl tatilde sinir krizi geçirmiştim. Tekrar başlasammı diye düşündüm.
  • Ben okçuluk yapıyorum sana da öneririm. Onun dışında ufak ufak parkoura başladım onuda öneririm.
  • quote:

Hocam yaz tatilinde yüzme + fitness arkadaşımla 2 ay gitmiştik. Son 1 ay düzenli 1 gün arayla gittik. Fakat ay sonu sadece 300 gram verdiğimi gördüm ve başlarım böyle işe diyerekten bi kola çekirdek yaptım

Spor yapiyosun sonucta daha vucudunu abzirlamissi 2 ayda 300 gram vermissen meyvesini toplarken birakmissin demektir spora devam et

• Game of thrones başladım hoşuma gitti dizi. Birkaç dergiye ve kitaba bakacağım yarın.
  • quote:

Arkadaşlar hayattan zevk almam için bir uğraş hobi önermenizi istiyorum.Okulda iyi bir arkadaşım yok, sevgilim yok, sosyal hayatım yok, Yakın zamanda oyunlar vardı fakat bunlardanda bıktım. Şuanda kendimi çok boşlukta hissediyorum. Ortalıkta ruhsuz gibi dolaşıyorum. Okulda tenefüslerde müzik dinliyorum serviste müzik dinliyorum. Evde foruma bakıp müzik dinliyorum. Günün 8 saati falan müzik dinliyorum. Geceleri uykum gelmiyor 1de yatsam 2-3e kadar müzik dinliyorum. Bir hobiyemi ihtiyacım var bilemiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.

Sosyalleşmeye çalış birkaç arkadaş bul mutlaka kafana göre birini bulursun

• prckntr kullanıcısına yanıt
    Hocam kafama göre 3-4 çocuk buldum. Ama onlarda benim gibi asosyal 4 asosyal takıliyoruz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.