Şimdi Ara

Hayattan sıkılınca ne yapmak gerek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Canım sıkılıyor tabirini bu zamana kadar hiç kullanmamıştım fakat bu günlerde, ciddi ciddi hayattan sıkılmaya başladım...

Gezmek, bir yerlere gidip birşeyler içmek, yeni insanlarla tanışmak vs.. yap diceksiniz fakat, alayını yapıyorum ve değişen birşey yok..

Daha başka önerileriniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Synx -- 20 Aralık 2008; 22:58:31 >

• At kendini köprüden
    Değişik bir zevki olur
  • Önden buyrun.
  • spor yap
  • Hırsızlık yap
    Araba parçala
    Polise taş at
    Bir erkeğe tecavüz et
    Sokakta çırılçıplak gez
    Hayatına heycan kat ;)
  • Ben de o durumdayım yapacak o kadar çok şeyim, imkanım varken canım hiçbir şey yapmak istemiyor çok sıkılıyorum bana bazen böyle oluyor sanırım depresyon gibi bir şey bu, 1-2 günde eski halime dönerim.. Şuan moralim bozuk, canım sıkkın..
  • dikiş nakış kursuna falan git
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Masa tenisi..

Oynayınca Rahatlıyom Ben..Eskiden Hep Yenilirdim Şimdi Farka Boğuyom Herkesi..
  • Su sporları,mevisimi gelsin hele
    Yada yaşın tutuyorsa,desteğin varsa yurtdışı gezisi
  • ayakkabı fırlat
  • insan neden sıkılır hayattan bi işe yaramadığını düşünmediğinden sıkılır.yani sen bi işe yaradığına kendi kendine ispat etmelisin
  • yalnız kal biraz. çekil odana müzik dinle sabah akşam
  • camdan atla adrenalin yaşarsın yada apaçilere küfür et
  • sarhoş yapan pc programı varya bu forumda verilmişti google da arayıncada donanımhaber en üstte onu kullan dozları var mutlu olma dozunu aç
  • yapcka bişey yok sıkılmaya devam et bence.bu önerilere uyma derim :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: synx

Önden buyrun.

• quote:

Hırsızlık yap
    Araba parçala
    Polise taş at
    Bir erkeğe tecavüz et
    Sokakta çırılçıplak gez
    Hayatına heycan kat ;)

Aman hocam naptın :)

quote:

Ben de o durumdayım yapacak o kadar çok şeyim, imkanım varken canım hiçbir şey yapmak istemiyor çok sıkılıyorum bana bazen böyle oluyor sanırım depresyon gibi bir şey bu, 1-2 günde eski halime dönerim.. Şuan moralim bozuk, canım sıkkın..

+1

quote:

Su sporları,mevisimi gelsin hele
    Yada yaşın tutuyorsa,desteğin varsa yurtdışı gezisi

Bu yaz dalış yaptım, 3-4 kere çok zevkli gelmişti. Bayram sonu gidicektik olmadı .

quote:

insan neden sıkılır hayattan bi işe yaramadığını düşünmediğinden sıkılır.yani sen bi işe yaradığına kendi kendine ispat etmelisin

Haklısınız, düşüneyim bunu.

• Hiç yapmadığın bir şeyi yap yada yapamadığın bir şeyi dene. Kesinlikle zevk alacaksın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 20 Aralık 2008; 23:25:54 >
  • super mario oyna
  • Bu sıkıldığın günlerini bile arayacağın bi iş yap
    Köyüne git mesela (varsa tabi) 1 hafta sabah akşam odun kır taşı. Heryerin ağrısın.
    Sonra psikolojik olarak düzeliyosun ister istemez
    Tecrübeyle sabittir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.