Şimdi Ara

hayattan hiç bir beklentim yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 24 yaşındayım şuanda hayattan hiç bir beklentim yok hedefim dahi yok güzel bir işim var memnunum parasıda iyi fakat geleceğe dair hiç bir şey göremiyorum ülkenin gidişatıda zaten benimle aynı Allah sonumuzu hayır etsin

• Benim hedefim senin konumun .Memnun olabileceğim ve parası iyi olan bir iş .

Yerinde olsam her gün şükrederim .Hatta evimin duvarına asarım ''her gün şükret '' yazısını .Bilgisayar

şifremi de aynı şekilde değiştiririm .Şifre kısmını şuanda da uyguluyorum da neyse .

Başarılar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuKurgusu

Benim hedefim senin konumun .Memnun olabileceğim ve parası iyi olan bir iş .

Yerinde olsam her gün şükrederim .Hatta evimin duvarına asarım ''her gün şükret '' yazısını .Bilgisayar

şifremi de aynı şekilde değiştiririm .Şifre kısmını şuanda da uyguluyorum da neyse .

Başarılar .

arabam ve motorumda var şükrediyorum ama hayatımızın sonuna kadar bu monotonluk devam edicek hiç bişey değişmiyor bu konumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdagioForStrings

quote:

Başarılar .

arabam ve motorumda var şükrediyorum ama hayatımızın sonuna kadar bu monotonluk devam edicek hiç bişey değişmiyor bu konumda

Monotonluğu atlatmak .Günü dolu dolu ve verimli geçirmek istiyorsanız .Sabah gün doğmadan kalkın .

Yapabiliyorsanız bir namaz kılın .Abdest uykunuzu açar ve namaz ile hareket etmiş olursunuz .Ayrıca

psikolojik olarak müslümansanız bir görevi yapmış hissedeceğinizden özgüveniniz de artar .Böyle gün

doğmadan kalkmanın sağlığa da çok yararı var .

• Eee ?
  • Eğer tavsiye isterseniz kitap okuyun derim. Fikir edinmenizi ve fikir üretmenizi, hayal kurmanızı ve hedef belirlemenizde yardımcı olmayı sağlar. Günde 1 saat çalışarak bir müzik aletinde ustalaşabilirsiniz mesela. Günde 1 saat kitap okuyup günde 1 saat bir müzik aletini öğrenmeye çalışmak bence gayet mantıklı bir hedef. Küçük bir hedef olabilir sizin için ama koşmadan önce yürümeyi yürümeden önce emeklemeyi öğrenmek gerek. Bunlarda sizin başlangıcınız olabilir. Belli mi olur ilerde belki bir uçak kullanmayı öğrenmeyi hedefleyebilirsiniz.
  • işim yok , hayattan bir beklentim yok en azından bi işim olabilirdi mesela , iyisi kötüsü olmadan.Yani ben ne yapayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HEDEFİNIZE ULAŞTIGINIZDA ANLARSINIZ Kİ ASLINDA ISTEDİGİNİZ O DEGIL 'O'NUN HAYALI...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AdagioForStrings

quote:

Başarılar .

Monotonluğu atlatmak .Günü dolu dolu ve verimli geçirmek istiyorsanız .Sabah gün doğmadan kalkın .

Yapabiliyorsanız bir namaz kılın .Abdest uykunuzu açar ve namaz ile hareket etmiş olursunuz .Ayrıca

psikolojik olarak müslümansanız bir görevi yapmış hissedeceğinizden özgüveniniz de artar .Böyle gün

doğmadan kalkmanın sağlığa da çok yararı var .

tavsiyeleriniz için çok teşekkürler kitap konusunda evde bi hevesle alıp 50 60 sayfa okuyup bıraktığım pi çi fi serisi var bugün tekrar başladım

• quote:

Orijinalden alıntı: sebastian2121

HEDEFİNIZE ULAŞTIGINIZDA ANLARSINIZ Kİ ASLINDA ISTEDİGİNİZ O DEGIL 'O'NUN HAYALI...

aynen öyle hocam tam olarakta bu "ULAN Bİ MOTORUM OLSA" derdim hep şimdi en babası var gerçekten öyle oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebastian2121

HEDEFİNIZE ULAŞTIGINIZDA ANLARSINIZ Kİ ASLINDA ISTEDİGİNİZ O DEGIL 'O'NUN HAYALI...

Bu söz benim için bir anlam ifade etmiyor artık .Sürekli modern yaşamı ve tüketim kültürünü eleştirirdim .Şimdi

hedefim fizyolojik ihtiyaçlarımı ve barınma ihtiyacımı karşılamak .Bu hedefin hayali kendisinden daha kötü emin ol .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.