Şimdi Ara

Hayattan Çok Sıkıldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her gün okula git okuldan gel, yemek ye uyu sabah tekrar erkenden kalk okula git hayat çok sıkıcı hiç farklı bir şey yok. Tek vakit geçirdiğim yer okul oranın da ortamı berbat ya sigara muhabbeti ya iddaa muhabbeti ya da kavga çıkarmaya yer arayan tipler. Geçen gün bizim sınıfta bir kızla bir erkek şakalaşıyorlar kızın biraz morali bozukmuş sanırım ağlamaya başladı sinirleri boşaldı sonra bunun diğer sınıflardan bir arkadaşı gelip bizim sınıftaki çocuğa ana avrat sövdü sonuç ne teneffüste 40 kişi bizim sınıfta birbirine girdi. Cidden sıkıldım artık bütün günüm okulda geçiyor önceden üniversite hevesim vardı okulda böyle insanlar oldukça adam gibi eğitim veren hocalar da olmayınca derslerden de bıktım olan bütün günüme oluyor sosyal hayatım da etkileniyor. Psikolojim bozuldu resmen boşuna yaşıyorum tıpkı bir ot gibiyim

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynısı.
  • EV KAÇINCI KATTA ? anladın sen onu.
  • Aynen ben de öyle, hele ben öğlenciyim, sabah 11 akşam 8'e kadar okulda, dersler blok, son 4 ders zaten kafa gidiyor hiçbirşey anlamıyorum, 8 de gel yemek ye 10 oluyor, birsürü ödevim var, sabah kalkıyorum 8'de, 2 saat ödevlere gidiyor, anca yarım saat falan ders çalışabiliyorum oluyor 10.30, sonra kahvaltı yapıyorum oluyor 11- 11.10, 11.30'da servis geliyor, 15 dakikada baştan savma hazırlanıyorum, servise biniyorum, tekrar aynı döngü devir yapıp duruyor. Ders çalışamıyorum sınav 4 5 olsada dil anlatım var yarın, 5 günün verdiği zorluk ve stres ile haftasonumu tamamen tembellik yaparak geçiriyorum, yine ödev yapıyorum ama, neyse işte bugün de bitti hiç çalışmadım üstelik baraj ders ne yapacağım bilmiyorum. Lise çok berbat bir yer.

•  Hayattan Çok Sıkıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyy@h

EV KAÇINCI KATTA ? anladın sen onu.

Ev müstakil, son ses

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıkıldım artık!!
    13 yıl önce açıldı
    Çok sıkılıyorum
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Andolsun zamana ki insanlar husrandadir ancak iman edip salih amel isleyenler mustesna

• quote:

Orijinalden alıntı: malatya6089

Andolsun zamana ki insanlar husrandadir ancak iman edip salih amel isleyenler mustesna

Huzur namazda mı diyorsun yani

• hobi edin o zaman :)
  • DT Swiss kullanıcısına yanıt
    Yazdigimda namaz var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: malatya6089

Yazdigimda namaz var mi

İman etmek demişsin namaz kılınca iman etmiş olmuyor muyuz ?

• DT Swiss kullanıcısına yanıt
    Namaz Allaha yakinlasmak icin bir vesile iman ise Allahin emirlerini tam olarak yerine getirmeye calisma ayette oyle dinin temeli ahlak diregi ibadet duvarlar ve catisi imandir

• DT swiss beni anlatmışsın resmen
  • Derslerde kitap okuyup, telefonundan oyun oynayabilirsin. Evde üstünde uğraşacak bişeyler bul. Git film izle, ingilizceni geliştir. Hafta sonlarını yakın arkadaşlarınla dışarda geçir. Ya da olduğun şehri değerlendir, görmediğin yerlere git. YGS-LYS düşünüyorsan başla yavaş yavaş. Giden zaman geri gelmeyecektir. Okulunda köşene çekilip kulak içi kulaklık takıp kitabına/oyununa odaklandıkça kimse gelip sana sataşmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TqMaqe

Derslerde kitap okuyup, telefonundan oyun oynayabilirsin. Evde üstünde uğraşacak bişeyler bul. Git film izle, ingilizceni geliştir. Hafta sonlarını yakın arkadaşlarınla dışarda geçir. Ya da olduğun şehri değerlendir, görmediğin yerlere git. YGS-LYS düşünüyorsan başla yavaş yavaş. Giden zaman geri gelmeyecektir. Okulunda köşene çekilip kulak içi kulaklık takıp kitabına/oyununa odaklandıkça kimse gelip sana sataşmaz.

Hocam okulda dediklerini yapıyorum zaten ama eve gelince yorgunluk ve baş ağrısı oluyor genelde film izlerken uyuyakalıyorum, yani bırakın ygs/lys'yi günlük tekrar yapmak bile zor geliyor. Zaten tekrarını yapacak kadar konu öğrenmiyorum okulda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 25 Kasım 2013; 11:59:18 >
  • Ömür biter ama bu çile bitmez.
  • öyle bi lisede okuyosan zordur tabi.

okul gerçekten çok boş bişey. lise son sınıfa geçtiğim yaz güzel bi çalışma disiplini ile kendimi kasmadan rahatça ders çalışıp ilerleme kaydediyordum. evden çıkmadığım içim rahat rahat kalkıp hiç kasmadan saatlerce ders çalışabiliyordum gün içinde. çünkü tüm gün bana ait ve yorucu bi engel de yok.

sonra yaz tatili bitti, okullar açıldı, dağıldım. sabahın bi köründe zombi gibi kalk, hazırlan yola çık okula git. akşama akdar aptal saptal derslerde bekle. tekrar onca yolu tep eve gel. sonuç: akşam olmuş, daha doğru düzgün ders çalışamamışsın ve üzerinden kamyon geçmiş gibi yorgunsun.
    okul beni dağıtmıştı resmen. nefret ediyorum okuldan.
  • Bende meslek lisesinde okurken özellikle son sinifta senin gibiydim birde haftada 45 saat ders, simdi bitti üniversiteye hazirlaniyorum, hafta sonlarida calisip parasini cikartiyorum insan liseyi özlüyor bu şekilde maalesef hayat boyle hep ayni şeyleri yapmak zorundayız şükretmek lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

öyle bi lisede okuyosan zordur tabi.

okul gerçekten çok boş bişey. lise son sınıfa geçtiğim yaz güzel bi çalışma disiplini ile kendimi kasmadan rahatça ders çalışıp ilerleme kaydediyordum. evden çıkmadığım içim rahat rahat kalkıp hiç kasmadan saatlerce ders çalışabiliyordum gün içinde. çünkü tüm gün bana ait ve yorucu bi engel de yok.

sonra yaz tatili bitti, okullar açıldı, dağıldım. sabahın bi köründe zombi gibi kalk, hazırlan yola çık okula git. akşama akdar aptal saptal derslerde bekle. tekrar onca yolu tep eve gel. sonuç: akşam olmuş, daha doğru düzgün ders çalışamamışsın ve üzerinden kamyon geçmiş gibi yorgunsun.
    okul beni dağıtmıştı resmen. nefret ediyorum okuldan.

Bu yüzden açıktan devam etme gibi bir düşüncem var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.