Şimdi Ara

Hayattan çok feci nefret ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendimi öldürmek istiyorum mesela,ama öldüremem çok korktuğumdan değil.Acayip birşeyler var işte,kötü şeyler var.Kendimden de nefret ediyorum ama,bilmiyorum galiba yaşamak zorundaymışız gibi birşey var bunu aşamıyorum bir türlü.Ne yapacağımı size sormaya geldim sizce ne yapmalıyım?Keşke para verseler hep bana böyle şeyleri düşünmesem düşünsem bile zaten ekmeğim olduğu için o kadar üzerinde kalmasam diye düşünüyorum.Ama kimse bana para vermiyor,para vermeyenleri çok pis kınıyorum.Ama ne fayda,etrafta güzel kızlar da var ama ne yapabilirim ki.Ne olsun yani.İçimden birşeyler hissetmiyorum onlara karşı.Bu da böyle birikmiş birşeylerdir içimde.Sadece laf üretiyorum,ama şimdilik.Yakında icraatın alası görülecektir.Ama şu anda canım istemiyor sadece.Sağlığım çok kötü.Ölmek istiyorum,ama nasıl?Öldüremiyorum kendimi.Acıyor filan yani,bir de mesela aslında ölmek de değil mesele,içimdeki acılığı yok etmek.Bunu da en basitçe ölmek sağlayabilir bana,bir de içimdeki acılığı giderecek bir tatlılık görmek,yaşamak.Fakat bu ölmekten,kendimi öldürmekten çok daha zor ve rastgele.Bu tatlılığı nasıl göreyim ki nerede bulayım?Ben hayatımda tatlı birşey yemedim,görmedim,duymadım.Hayatım komple acılar,güzel olmayan şeylerle doluydu.Hiç güzel birşey olmadı hayatımda.Hep güzel olmayanlardı.

• Gta v oyna sıhhat bul xddddddd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam zorla tutan yok

• Birader ölüp ne olacak sonsuzluk zindanında hapsolucan hayatının ne kadar kötü olursa olsun yaşa. Hayatınını yaşamak hiç yaşamamaktan daha iyidir.

• Senin reçetene bir doz karşılıklı aşk yazardım ama ben de bulamadım kardeş

• Okumadim ama kafana koymuşsan ne söylesek burda boş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ülkeden nefret ediyorum
    2 hafta önce açıldı
    yaşamaktan nefret ediyorum
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • boyle bir hissin sebebi bence yasamayi becerememektir butun bu olagan ongorulmus tatsiz planlar siradanligi olusturur ve bu acitir.
    cunku iyi bi hayati yasayamamissindir ve ne yapmsn gerektigini de bilmiyorsundur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.