Şimdi Ara

Hayattan bıkmış durumdayım, tükendim artık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık herşeyden bıktım. Hiç bir şeyden tat alamıyorum. Hayattan zerre zevk alamıyorum.İnsanlardan,toplumdan nefret etmeye, iğrenmeye başladım.
    Ne için yaşıyoruz anlamış değilim. Amaç ne yani? Milyon küsür senedir insanların denetlediği şeyi yapsam ne olur yapmasam kaç yazar?
    Herşey, bütün herşey anlamsız ve boş.Hiçbirşeyin önemi ve değeri yok.
    Tükendim artık.
    İçimi döktüm.Gerçekten bunları dışarda gerçek hayatta birilerine bahsettiğimde dalga konusu oluyorum. Deli damgası yiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla haklısın bi düzen oturtmuş birileri saçma sapan şeylerle uğraşıp ölüyorsun.

• Sağlıklı mısın annen baban yaşıyor mu? Karnın tok mu ?

Şükret insanlar kör engelli aç susuz

Nankörlük yapmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Babür

Sağlıklı mısın annen baban yaşıyor mu? Karnın tok mu ?

Nankörlük yapmayın.

Şükürcü değilim. Tamam,benden kötüleri de var fakat, daha daha iyi durumda olanlarda var onları napalım? Göz ardı mı edelim?
    Adaletten hiç bahsetmiyorum bile. Bu dünyada öyle birşey yok. Tanrı bile ispstlayamaz adaleti bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Napalım yani

quote:

Nankörlük yapmayın.

Şükürcü değilim. Tamam,benden kötüleri de var fakat, daha daha iyi durumda olanlarda var onları napalım? Göz ardı mı edelim?
    Adaletten hiç bahsetmiyorum bile. Bu dünyada öyle birşey yok. Tanrı bile ispstlayamaz adaleti bana.

Inancli değilsen zaten bu dünya zevklerinden keyif almaya bakarsın alamazsan bu hale gelirsin.

Neyse sana iyi bunalmalar.

• quote:

quote:

quote:

Nankörlük yapmayın.

Inancli değilsen zaten bu dünya zevklerinden keyif almaya bakarsın alamazsan bu hale gelirsin.

Neyse sana iyi bunalmalar.

Senin gibi yobazlar kaldı mı hala?

• Şuan toplumun büyük bir kısmında ruhsal çöküş var. Sabırlı ol.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana birgün Araba çarpacaktı az daha.Neyseki dayı dikkatliydi.Demek istediğim yaşamak güzel şey bro.
    Belki araba çok hızlı olacaktı belki de dayının dikkati başka yerde olsaydı artık ben yoktum.
    Yani insan elindekini kaybedecekken değerini anlıyor.

• Sana yakın olabilcek bir arkadaş bul ortak hobiler vb yalnız ona da çok kaptırma kendini ben de senin gibi düşünüyorum arada boşver pragmatist ol geç, hayattan olabildiğince zevk almaya bak

• En sevmediğim insan tipindensin neden bi çukur kazıp içine yatmıyorsun ki. Abi hoşunuza gitmiyosa intahar falan edin ya. Oda yemiyo ama cidden anlamıyorum bi karamsar tavırlar bi b.k gibi dünya felsefesi ...

• Aynı bensin,ben senden çok daha fazla derinlere indim ama,hayatın anlamını arıyosan yok öyle bir şey zaten, tanrı milyonlar yıl önce yaratmış evreni ve insanı ve belirli bi sistem koymuş gerisinede karışmamış,yani bunları bilince ve elinden hiç bişi gelmeyince çok berbat hissediyosun... Yapcak bişi olmadığı için bunların bilincinde ol ama sende mutlu olmaya bak bi şekilde, çünkü insan o kadar aciz bi varlıkki mutluluğa ihtiyacı var, insanlar senin benim gibi olsa etrafta mutlu olan kalmazdı mesela, bu birazda bizim iq muzun yüksekliğinden kaynaklanıyo,insanların dalga konusu yapmasıda bunlara beyninin yetmemesi,onlar sıradan köleler takma onları,bu düşüncelere hiç girmemiş bile,o vizyon ve iq yok onda klasik sıradan insan modeli işte, kısaca yapcak bişey yok dostum, iyi tarafından bakman lazım o yüzden.
  • Uzun zamandır bende senin gibi düşünüyordum, özellikle son zamanlarda yaşadığım yıpratıcı olaylar iyice kafayı yedirtti bana.
  • Nihilizme hoş geldin

• quote:

Orijinalden alıntı: DamnHomie

Aynı bensin,ben senden çok daha fazla derinlere indim ama,hayatın anlamını arıyosan yok öyle bir şey zaten, tanrı milyonlar yıl önce yaratmış evreni ve insanı ve belirli bi sistem koymuş gerisinede karışmamış,yani bunları bilince ve elinden hiç bişi gelmeyince çok berbat hissediyosun... Yapcak bişi olmadığı için bunların bilincinde ol ama sende mutlu olmaya bak bi şekilde, çünkü insan o kadar aciz bi varlıkki mutluluğa ihtiyacı var, insanlar senin benim gibi olsa etrafta mutlu olan kalmazdı mesela, bu birazda bizim iq muzun yüksekliğinden kaynaklanıyo,insanların dalga konusu yapmasıda bunlara beyninin yetmemesi,onlar sıradan köleler takma onları,bu düşüncelere hiç girmemiş bile,o vizyon ve iq yok onda klasik sıradan insan modeli işte, kısaca yapcak bişey yok dostum, iyi tarafından bakman lazım o yüzden.

Çok teşekkürler.Yalnız farkettiysen konuda pek derine inmedim. Özet yapıp, geçtim.kafamın içinde deli sorular. Aynı soruları sorup duruyorum kafamın içinde.
    İlgilendiğin için teşekkür ederim. Senin gibi insanları görmek güzel. En azından yalnız olmadığımı hissettirdin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarısin

Sana yakın olabilcek bir arkadaş bul ortak hobiler vb yalnız ona da çok kaptırma kendini ben de senin gibi düşünüyorum arada boşver pragmatist ol geç, hayattan olabildiğince zevk almaya bak

Sana forumda çoğu kez rastlıyorum. Gayet aklı başında yorumlar,cevaplar veriyorsun. Takdir ettim doğrusu.
    PM den konuşalım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sarısin

Sana yakın olabilcek bir arkadaş bul ortak hobiler vb yalnız ona da çok kaptırma kendini ben de senin gibi düşünüyorum arada boşver pragmatist ol geç, hayattan olabildiğince zevk almaya bak

Sana forumda çoğu kez rastlıyorum. Gayet aklı başında yorumlar,cevaplar veriyorsun. Takdir ettim doğrusu.
    PM den konuşalım.

Tabi olabilir

• Napalım yani N kullanıcısına yanıt
    Konuyu açınca seni görmek istemezdim dostum. Niye hala aynı durumdasın? Hiç iyileşme yok mu?
    İstediğin üniversiteyi kazanabilirdin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Leetnock

Konuyu açınca seni görmek istemezdim dostum. Niye hala aynı durumdasın? Hiç iyileşme yok mu?

İstediğim üniversiteyi kazandım fakat durum daha da kötü oldu.
    Hayatı ve dünyayı hiç sevmiyorum. Psikolojim çok değişik. Beyin kimyasallarım normal bir insanın ki gibi değil.
    Annem benim öldüğümü duyarsa ciddi anlamda delirir. Üzüntüden ölür. Yoksa o olmasa çoktan intihar edicem. Odanın içinde, yurt odasında.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Leetnock

İstediğim üniversiteyi kazandım fakat durum daha da kötü oldu.
    Hayatı ve dünyayı hiç sevmiyorum. Psikolojim çok değişik. Beyin kimyasallarım normal bir insanın ki gibi değil.
    Annem benim öldüğümü duyarsa ciddi anlamda delirir. Üzüntüden ölür. Yoksa o olmasa çoktan intihar edicem. Odanın içinde, yurt odasında.

Eğer durumu düzeltemiyorsan yardım alman lazım dostum, yanlış bişey değil bu çekinmeden gereken yardımı al. Niye iyileşemiyorsun sen ? Bu böyle devam etmez...

• Forum niye ateist dolu

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.