Şimdi Ara

Hayattaki En Büyük Korkum Misafirler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yine geldiler. gene misafir klişesi olan çok büyümüşsün lafı ve eğitim durumum soruldu. bu sıkıcı sohbetin ardından odama kaçtım. tuvaletim geldi fakat gidemiyorum, çünkü kapının önünde beni görünce muhabbet açacak bir insan topluluğu var.

bazen aç ve susuz kalır ve mutfağa gidemem. bazen onlara hoşgeldin demesem ayıp olur mu diye düşünürüm. eğer yeni misafirse evi gezdirirler. odamı gösterdiklerinde beni de göreceklerdir ve yine muhabbet açılır. lanet olsun misafirler neden var ki ?

• Çünkü nickinden dolayı
  • şu eğitim-iş muhabbeti benim de canımı sıkıyo

okumuyorum diyorum niye çalışmıyon o zaman diyolar. sanane arkadaş istediğimi yaparım

adamlar sadece okumaya çalışmaya programlanmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rudy Fernandez -- 14 Ocak 2016; 15:56:42 >
  • aile baskısına hiç girmiyorum bile. annemin odaya her girdiğinde misafir üzerinden baskıcı laflar kurması.

''misafirlere hoşgeldin dedin mi?''

''azıcık gelde misafirlerin yanında otur.''

''biraz otur sonra gidersin ayıp olur.''

ve daha nicesi..
  • Yapılan o güzelim çayı içememek daha da koyar adama. Çerezler,kekler...

Bunlar daha ne ki? Asıl akşam film keyfi için aldığın cipsi,bisküviyi annen misafir çocuklarına... devam edemeyeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez

şu eğitim-iş muhabbeti benim de canımı sıkıyo

okumuyorum diyorum niye çalışmıyon o zaman diyolar. sanane arkadaş istediğimi yaparım

kesinlikle. bir genç gördüklerinde hep eğitim ve iş üzerinden muhabbet açarlar.

- hoşgeldiniz.
    - hoşbulduk canım ne kadarda büyümüşsün. okuyor musun ?
    - hayır
    - bitti yani çalışıyor musun ?
    - hayır

ve araya lanet olası kocası girer

- işe ihtiyacın varsa bizim ofiste eleman eksik bak.
    - hayır

ve odama kaçtığımda içeriden dedikodum yapılır..

- neden çalışmıyor ? yaşı gelmiş bak.
    ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakar niye bakmasın

Yapılan o güzelim çayı içememek daha da koyar adama. Çerezler,kekler...

Bunlar daha ne ki? Asıl akşam film keyfi için aldığın cipsi,bisküviyi annen misafir çocuklarına... devam edemeyeceğim.

peki ya annenin kek hazır diye çağırması ? misafirler mutfak masasında oturup abur cubur tüketmektedir. ve annenin o sesi duyulur ''melih gel kekin hazır çayda koydum''. duymamazlıktan gelmek mümkün değildir, içinden neden odama getirmedin lanet olası kadın dersin. mecburen gidip o lanet masada misafirler ile oturursun. kadının kocası direk seni görünce muhabbete başlar ''delikanlı okuyo..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez

şu eğitim-iş muhabbeti benim de canımı sıkıyo

kesinlikle. bir genç gördüklerinde hep eğitim ve iş üzerinden muhabbet açarlar.

- hoşgeldiniz.
    - hoşbulduk canım ne kadarda büyümüşsün. okuyor musun ?
    - hayır
    - bitti yani çalışıyor musun ?
    - hayır

ve araya lanet olası kocası girer

- işe ihtiyacın varsa bizim ofiste eleman eksik bak.
    - hayır

ve odama kaçtığımda içeriden dedikodum yapılır..

- neden çalışmıyor ? yaşı gelmiş bak.
    ...

o kocalar asıl hayatı karartıyo. gel yanımda çalış diyo kabul etmezsen annen baban bir sürü laf söylüyo yasaklar koyuyo tavır yapıyo

çalışmazsan interneti ödemem bilgisayarı alırım

zaten çalışınca da bunlara sahip olamıyorsun ki sabahtan akşama kadar iştesin :DD

• aynı ben açlıktan ölsem bile odamdan çıkmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rudy Fernandez kullanıcısına yanıt
    aynen he yalın ayak dünyayı turlasan o da senin seçimin. illa okuyup çalışmak mı lazım
    liseyi açıktan okumaya başladığımda bu tiksinç insanlar dahada peşime takıldı. özgüvenimin içine ettiler. sanki okumuyormuşum gibi sorular gelmeye başladı.

şuan gidiyorlar, odamın kapısı kapalı. kadının kocası sonradan geldiği için çıkıp ona hoşgeldin demedim. eğer annem misafirler gidiyor veda et diye çağırırsa hapı yutarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam

liseyi açıktan okumaya başladığımda bu tiksinç insanlar dahada peşime takıldı. özgüvenimin içine ettiler. sanki okumuyormuşum gibi sorular gelmeye başladı.

şuan gidiyorlar, odamın kapısı kapalı. kadının kocası sonradan geldiği için çıkıp ona hoşgeldin demedim. eğer annem misafirler gidiyor veda et diye çağırırsa hapı yutarım.

kanki gir yatağa uyuyomuş gibi yap klasik numara
  • Arkadas ayda yilda bir gelen misafir icin amma tatava yapmissiniz, tas catlasin 20dk yanlarinda durup muhabbet edeceksiniz,belki yuzunu bir daha 10 ay sonra goreceksiniz,kaldi ki iş teklifi bile yapiyorsa duzgun insanlarmis demek ki,ne isi teklif ediyor ne yaptiracak bunlari sorardim ben olsam , bir de keki odana getirmiyor diye icinden annene lanet kadin diyorsan, neyse devam edemeyeceğim nankörlük akıyor konudan.Emo mu deniyordu size?

• quote:

Orijinalden alıntı: -Taylor Swift-

Çünkü nickinden dolayı

Zaaaa

o numarayı çok fazla yaptığım için babamın gözünde küçük düşmek istemedim. soğuk terler atarken bir anda gittiler. neyse ki bugünü de atlattık
  • -Okuyor musun?
    +Hayır.

- Çalışıyor musun?
    + Hayır.

- E ne yapıyorsun?
    + Tüketiciyim ben okumaya, çalışmaya karşıyım. Sabaha kadar bilgisayar başında vakit öldürür akşama kadar malak gibi uyurum.
    + Ha bak sigara da içerim, her gün cipsimi, kolamı, aburcuburu mu da eksik etmem. Aileme aylık maliyetim 1.000 TL. Öküz gibi yer içerim ama çalışmam, okumam da. Karşıyım çünkü. Niye diye sormayın intenetten öğrendiğim derin felsefi yaklaşımlarımla gömerim sizi.
    + Okumam, çalışmam sadece yerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şifalı Bitki -- 14 Ocak 2016; 16:40:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.