Şimdi Ara

Hayatta bir kez olsun diskoya gidip eğlenememış genç nesil (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
1
Favori
6.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benimki kendini ispatlayamamışlıkla alakalı bence. Doğuştan beri var ama, para mara olsa hem özgüven gelir hem de aşması daha kolay olur.

20 yaşında diskoya gitmiş, 26'sında sosyal fobi olmuş birisiyle empati kuramayacağaam

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • justin timberlake i inönüne canlı izlemekmi diskoya gitmekmi ya bi hadi ordan diskoymuş

Çingeneler gider diskoya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarı Bıyık

Benimki kendini ispatlayamamışlıkla alakalı bence. Doğuştan beri var ama, para mara olsa hem özgüven gelir hem de aşması daha kolay olur.

20 yaşında diskoya gitmiş, 26'sında sosyal fobi olmuş birisiyle empati kuramayacağaam
    Özgüvenin parayla pek alakası yok, biz eksiden yoksulduk ama dediğim gibi fiyatlar uygundu eğlenmek hiç sorun olmadı.

Benim fobi o kadar da sorun değil, ilk 22 yılım yurt dışında geçti (21 yıl bg, 1 yıl almanya (10 yaşında). Yani bu direk yaşadığın ortamla ilgili bir durum. Türkler malesef çok baskıcı ve herkes herkesin özeline karışır, bir şeyi bilmeden karşıdakini aptal yerine koymaya çalışır. Avrupalıların orta çağda yaşadıklarını türkler şu an yaşıyor.

İronik bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

justin timberlake i inönüne canlı izlemekmi diskoya gitmekmi ya bi hadi ordan diskoymuş

Çingeneler gider diskoya.
    Diskoya giden tayfamızda break dance oynayan bulgar roman arkadaşlarımız da vardı.

Biz sizin gibi ırkçı degiliz. Karaktere bakarız.
  • Mr. Cheritto kullanıcısına yanıt
    Boş iş hadi eyvallah aslan parçası
  • Diskoya gitmedım herhangı bır eksıklıgını hıssetmedım. Istesem gıderdım ama o ortam benı sarmıyor. Onun yerıne balık tutmaya gıdıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Cheritto

Diskoya giden tayfamızda break dance oynayan bulgar roman arkadaşlarımız da vardı.

Biz sizin gibi ırkçı degiliz. Karaktere bakarız.

Alıntıları Göster
    ok. Ben çok kötüyüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Diskoya gitmedım herhangı bır eksıklıgını hıssetmedım. Istesem gıderdım ama o ortam benı sarmıyor. Onun yerıne balık tutmaya gıdıyorum.
    Tadı iyi mi, nasıl ?
  • Mr. Cheritto kullanıcısına yanıt
    Tadı iyi ama ben o ortamı sevıyorum oltayıp atıp balıgın vurmasını beklemek haz verıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Tadı iyi ama ben o ortamı sevıyorum oltayıp atıp balıgın vurmasını beklemek haz verıyor.
    Ne güzel işte, hemde karnın doyuyor
  • quote:

Ne güzel işte, hemde karnın doyuyor

Alıntıları Göster
    Aynen hocam.

• disyoyu bırakta bide namazı dene diye öğüt versene
  • yaş 21 diskolara hiç gitmedim çok şey kaybettim gençliğimi boşa heba ediyorum hiç bişeye sap olamadım ben yıkığım.
  • quote:

Tavsiyem 18 ila 24 yaş gurubunu ilgilendirir. O yaşta da bu tür çılgınlıklarınız olmadıysa kusura bakmayn ama > EKSİKSİNİZ <

Alıntıları Göster
    Senim hayatta ne başarın var ki başkalarına eksiksin fazlasın diyorsun ezik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skaylet kullanıcısına yanıt
    Beni şikayet et diye ağlıyon. NO PROBLEMO, sen istedin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 20 Şubat 2020; 21:21:6 >
  • benim bildiğim disko eylenmek için değildir. Daha çok vatani görevini yapanlar anlar.

• hiç disco club konser vb gitmedim gayet iyi eğleniyorum?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Futurisma

benim bildiğim disko eylenmek için değildir. Daha çok vatani görevini yapanlar anlar.
    Paylaştığım videoya iyi bak, 15 yaşında gençler var içeride. Ne güzel

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.