Bildirim
Hayatta bir kez olsun diskoya gidip eğlenememış genç nesil (6. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Katılıyorum. Konuya geldim, mesajları okudum; Cheritto'yu blokluyor ve gidiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Artık bar yada eğlence mekanı diyorlar. Disko kaldı mı. _____________________________ Dikkat: Bu forumda mesajlarınız yetkilerini kötüye kullanan bir yetkili tarafından bildirimsiz olarak silinebilir. -
bodrumda pasha clube gitmiştim 2 sene önce.İlgimi çeken tek şey striptiz yapan kızlar olmuştu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Disko?quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Cheritto
Sıkıcı olan neymiş, örnek ver ?
Alıntıları Göster
Kalabalık, dinlenilen müzik tipleri, ortam.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dediğin grubu geçeli birkaç sene oldu o tarz ortamlarda bir kaç kez bulundum. Samimi düşüncem aslında o tarz gürültülü ve hengameli ortamlarda çok bulunanların kafalarında birkaç tahtanın eksik olduğu yönünde. _____________________________ -
Bu senin içinquote:
Orijinalden alıntı: BF.Skinner
Disko?
Kalabalık, dinlenilen müzik tipleri, ortam.
Alıntıları Göster
_____________________________ Unutmayın ! Demokratik bir hukuk ülkesinde yaşıyorsunuz. Dini inancınıza "arabesk" yaşantınıza göre kurallar belirleyemezsiniz. Eğer ki hakiki bir inanca ve sadakate ihtiyacınız var ise onları ancak hak hukuk ve adalette bulabilirsiniz.
-
Bir şikayet meraklısı daha. Geçmiş olsunquote:
Orijinalden alıntı: Mxsr
Dediğin grubu geçeli birkaç sene oldu o tarz ortamlarda bir kaç kez bulundum. Samimi düşüncem aslında o tarz gürültülü ve hengameli ortamlarda çok bulunanların kafalarında birkaç tahtanın eksik olduğu yönünde.
_____________________________ Unutmayın ! Demokratik bir hukuk ülkesinde yaşıyorsunuz. Dini inancınıza "arabesk" yaşantınıza göre kurallar belirleyemezsiniz. Eğer ki hakiki bir inanca ve sadakate ihtiyacınız var ise onları ancak hak hukuk ve adalette bulabilirsiniz. -
Ülkede disko mu var? Her yer pavyon gibi çalışan insanı kazıklamak için fırsat kollayan işletmelerle dolu... _____________________________ -
Profildeki sen misin? _____________________________ -
Yorumlar cidden trajikomik :)
Gece klüplerini aksaraydaki pavyonlar sanan tiplerle dolmuş burası, yada taksimin ara sokaklarındaki diskolarda aynı şekilde.... artık gece klübü densede disko kelimesini seviyorum :)
İstanbuldaki diskoların çoğu kapandı.
Şu anda istanbulun en büyük diskosu Zorlu PSM'dir diyebiliriz :)
Elektronik müzik etkinliklerinin çoğu orda oluyor.
Onun dışında klasik bir gece klübü arıyorsanız şu anda istanbulun en lüks en popüler gece klübü maslaktaki Klein Phönix'dir. Bunların dışında adam akıllı mekan çok azdır. (roxy, module vs..)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARTALIZMA -- 21 Şubat 2020; 9:6:46 >_____________________________ -
35 yaşındayım bu ayın sonunda 36 olacağım hayatımda discoya gitmedim telebar a gittim pavyona gittim sayısız bar ve gece klübüne gittim hatta revü kızlarının yarı çıplak danslarını izlemeye bile gittim ama hic discoya gitmedim disco neresi oluyor ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ryzen 7 5800X3D | ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO | ASUS ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti OC Edition | GSKILL Trident Z RGB Led 32GB (4x8) DDR4 3200MHz CL14 | Samsung 970 Evo Plus 500gb M.2 | KINGSTON 240gb Hyperx Savage SSD | WD Caviar Black 1 TB/7200 |
NZXT Kraken x62 | PHANTEKS Eclipse P400S Tempered Glass | BenQ XL2430T 24" 144Hz | LOGITECH G502 | STEELSERIES Rival600| Logitech G810 Orion Spectrum | Monster Abra A5 V15.2.2 | -
valla benim için eğlence arkadaş ortamlarında ettiğimiz muhabbet sohbet ve espriler
birde masamızda çayımız nargilemiz varsa bizden kralı bulunmaz
hayatımda hiç gitmedim öyle yerlere ilgide duymadım
ayrıca bilgisayar oyunlarının verdiği zevk çok başka benim için tabi oda arkadaşlarla oynuyorsam eğer
ama bigün meyhanede rakı meze yapmak istiyorum
birde sıra gecelerinde çiğköfte yemek :D_____________________________
-
ot gibi yaşayan türk gencidir.
sorun gençlerde değil toplumda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
30 yaşındayım
15 yıl antalyada
15 yıl ankarada yaşadım . Şuan ankaradayım
Hayatımda 1 kere bangır bangır müzik çalan biyere gidip eğlenmedim.
Pavyon disco bilmem..
Tek hobim xbox ve FUtbol

Saman gibi yaşıyoz aq haa UMF ve çeşitli festivalleri youtubedan izlerim o ayrı DH de konusu açılıyo ordan takip ediyordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerarici1110 -- 21 Şubat 2020; 12:8:28 >_____________________________ -
Bu düzenin suçlusu kim, bu gencecik kardeşlerimizin sevincini ellerinden alan kimler oldu.
Kim bunlar hepimiz çok iyi biliyoruz.
2008'den beri istanbuldayım eskiden ortam böylemiydi. Gençlerimiz yaz aylarının gelmesini sabırsızlıkla beklerlerdi. Hafta sonları ünlü yerli türk sanatçılarının > ÜCRETSİZ < konserleri düzenlenirdi. Aileler, gençler, yaşlılar cümle alem sıcak yaz gecelerinin özgürce tadını çıkartıyorlardı. Konser sonrası o yüzlerindeki mutlu gülümsemeleri görmek her şeye değerdi.
Bunu hatırlayın, eski dönemi hatırlayın ne kadar özgür ve mutluyduk, şimdi ise müzik hatta eğlence dahi yasak hale getirildi. Böyle bir kepazelik yok arkadaş. YOK !
Diyeceğim şu ki bundan sonraki atacağımız her adıma çok dikkat etmek zorundayız, bir daha hataya düşme seçeneğimiz yok. Bu son şansımız.
Not: Bu konserlere fazla gitmişliğim yok, türkçe pop müzik ilgimi çekmiyo pek ama gerçekler bunlar. ACI GERÇEKLER._____________________________ Unutmayın ! Demokratik bir hukuk ülkesinde yaşıyorsunuz. Dini inancınıza "arabesk" yaşantınıza göre kurallar belirleyemezsiniz. Eğer ki hakiki bir inanca ve sadakate ihtiyacınız var ise onları ancak hak hukuk ve adalette bulabilirsiniz.
-
Disko zamanımda ünlü olan şu şarkıyı unutmam.
Jeanette - How It's Got To Be
Beethoven ya da onun gibi ünlü birinin disko cover'ı
webincore3youtubeJeanette Biedermann - How It's Got To Behttps://www.youtube.com/watch?v=qxXLGJEH97A
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Life is about having fun.
-
Kardeş sen şunu anlamıyorsun, herkesin gençliğinde senin kadar parası olmadı belkide giyecek elbisesi bile olmadı. Şimdi gençliğimizde paramız yoktu diye gidemedik ve bu nedenle pişman mı olmalıyız? Biraz da gidemeyen insanların gözünden baksan zaten anlardın neden eğlenemediklerini.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt