Şimdi Ara

Hayatta bir kez olsun diskoya gidip eğlenememış genç nesil (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
1
Favori
6.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
17 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berkan 197

O halde yeni yerinde açılan klein tavsiye ederim hala ruhun gençse hocam. Eski disko kültürü artık kalmadı ama burası yeni nesil farklı bi konsept klasik gece mekanlarından farklı
    Ruhum genç sayılır ama o heves kalmadı. Eskiden Hip Hop'cuydum ben ama çoktan "emekli" oldum.

Gidecek olsam bulgarda Shumen kasabasında güzel mekanlar var büyük ihtimal oralarda takılırdım. Beni eski tarz şeyler, old school müzikler ilgimi çekiyor, ama böyle yerele belkide bir daha gitmem kim bilir.
    Unutmayın ! Demokratik bir hukuk ülkesinde yaşıyorsunuz. Dini inancınıza "arabesk" yaşantınıza göre kurallar belirleyemezsiniz. Eğer ki hakiki bir inanca ve sadakate ihtiyacınız var ise onları ancak hak hukuk ve adalette bulabilirsiniz.
  • 90'lar nesli için "disko", "dj" vb gereksiz şeyler çok havalı ve gerekli. Çünkü TV izleyerek büyüyen bu nesil "eğlence" ve "havalı olmak" gibi kavramları disko-bar'dan ibaret sanıyor.

Dünyanın bütün karanlıkları bir araya gelse bir mumun ışığını söndüremez.
  • Disko diye Taksim'deki salak mekanlara giderseniz tabiiki gürültü kirliliği dersiniz. Siz bi gidin Marmaris Barlar Sokağındaki Joy Club'a , Club Areena'ya ondan sonra gelin konuşalım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi hatırladım da bir cumartesi partisinde sahnede R&B-Hip-Hop dansı oynuyordum yanıma aniden arkadaşın Zenko belirdi bir şeyler söylemeye çalışıyor. Çok gurültülü olduğu için kulağına bağırdım derdi neymiş diye.

Boşaldım dedi, dedim ne ? xD

Peçete yok mu diye sordu acilen tuvalete gidecekmiş xD

Çektim şunu kenara sordum olay ne, sahnedeki dans eden kızdan tahrik olmuş. E bizde oluyoruz niye bu kadar abartiyon dedim, garsondan bir kaç adet medil alıp tuvalte gönderdim pezevengi.

Not: Zenko tam 31 hastasıydı
    Unutmayın ! Demokratik bir hukuk ülkesinde yaşıyorsunuz. Dini inancınıza "arabesk" yaşantınıza göre kurallar belirleyemezsiniz. Eğer ki hakiki bir inanca ve sadakate ihtiyacınız var ise onları ancak hak hukuk ve adalette bulabilirsiniz.
  • Diskoya gideyim, eğleneyim diye hiç bir zaman isteğim olmadı. Filmlerde bile o sahneleri direkt geçen biriyim. Sıkıcı ve saçma.

• quote:

Orijinalden alıntı: moritanyalı

Böyle bir dans mı hocam

Alıntıları Göster
    Bu yine iyi oyle tipler goruyom ki yani o dansla hatuna yaklascagima masayi sandalyeyi cima ederim daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BF.Skinner

Diskoya gideyim, eğleneyim diye hiç bir zaman isteğim olmadı. Filmlerde bile o sahneleri direkt geçen biriyim. Sıkıcı ve saçma.
    Sıkıcı olan neymiş, örnek ver ?
  • çok ta önemli değil

Ölüm; the only truth

• Gerçekten çok güzel sosyalleşmişsin arkadaşım. Tebrik ediyorum seni.

• PC başı ne alaka? PC başında ders olmadığı zamanlar E Spor ile ilgileniyorum, gayet de sosyalim?

Senin her PC başında gördüğün 8-10 saat durmuyor. Gayet boş konu tebrikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: metebey21

Gerçekten çok güzel sosyalleşmişsin arkadaşım. Tebrik ediyorum seni.
    Sizden tebrik bekleyen yok, gençliğinizin değerini bilin diyom.
  • Mr. Cheritto kullanıcısına yanıt
    300 500

• Cheritto boş adamın tekisin cidden insanin hâlâ şunlarla övünebilmesi için bir baltaya sap olmamış bomboş biri olması gerekiyor. Şimdi dersin ezik, asosyal falan manken sevgilim vardı, hayatımda bir kere bara gittim onda da baktim senin gibi bos herifler var eğlenmedim çıktım daha da gitmedim. Yani kendini kandırırsın anca böyle şeylerle

Orijinalden alıntı: Tepkimesiz Tepkime

PC başı ne alaka? PC başında ders olmadığı zamanlar E Spor ile ilgileniyorum, gayet de sosyalim?

Senin her PC başında gördüğün 8-10 saat durmuyor. Gayet boş konu tebrikler
    Yaşın 30'un üzerindeyse pc'de yararlı konular hakkında ekstra zaman harcayabilirsin. Oyun falan değil tabi, ben yaklaşk 10 yıl oldu bırakalı. Sözüm gençler içindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

Cheritto boş adamın tekisin cidden insanin hâlâ şunlarla övünebilmesi için bir baltaya sap olmamış bomboş biri olması gerekiyor. Şimdi dersin ezik, asosyal falan manken sevgilim vardı, hayatımda bir kere bara gittim onda da baktim senin gibi bos herifler var eğlenmedim çıktım daha da gitmedim. Yani kendini kandırırsın anca böyle şeylerle
    Hehe.. konudaki en boş cevap seni ki olmuş.

Övunen mi var la, millet soruyo bende cevaplıyorum.

Sizin boş troll lafalara tok bizim karnımız, konuyu çarpıtma, çok bilmişlik yapma KAPİŞ.

Mesele ayrıca kız meslesi değil, bunu zaten defalarca belirttim, görgüsüz davranışların eksik kalsın.
  • Böyle boş insanların tavsiyelerine uyup boş işlerle uğraşmayın. Para biriktirip gezin. Yeni insanlar tanıyın, yeni yerleri keşfedin, farklı kültürleri görün. İleride vaktiniz olmayabilir ama belli bir yaş aralığında vaktiniz boldur. Gerekirse harçlığınızı arttırıp, part çalışıp para biriktirin ve gezin. Çoluğunuza çocuğunuza şempanze gibi dans edip seviştiğiniz geceleri değil, gezip gördüğünüz yerleri, insanları anlatın. Dans ederken boşalmış 31 ci sapık arkadaşınızı değil.

Orijinalden alıntı: Solo Il Gala

Böyle boş insanların tavsiyelerine uyup boş işlerle uğraşmayın. Para biriktirip gezin. Yeni insanlar tanıyın, yeni yerleri keşfedin, farklı kültürleri görün. İleride vaktiniz olmayabilir ama belli bir yaş aralığında vaktiniz boldur. Gerekirse harçlığınızı arttırıp, part çalışıp para biriktirin ve gezin. Çoluğunuza çocuğunuza şempanze gibi dans edip seviştiğiniz geceleri değil, gezip gördüğünüz yerleri, insanları anlatın. Dans ederken boşalmış 31 ci sapık arkadaşınızı değil.
    Arkadaşa cevap yazacaktım senin mesajı gördüm vazgeçtim hocam Cheritto al bunu oku belki bir durur düşünürsün

Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.