Şimdi Ara

Hayatta bir kez olsun diskoya gidip eğlenememış genç nesil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
1
Favori
6.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inonu88

disko sevmiyorum daha cok pub tarzi muhabbet edip icebilecegimiz yerlere gidiyoruz. Ayrica maymun gibi dans ederek hatun tavlamam muhabbetimle vururum.

Böyle bir dans mı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Kopan bağlar özellikle saçmalık.Pelesenk edilen bir büyümedir gidiyor.O zamanda şimdiye ne değişti ? Hiçbir şey !

Alıntıları Göster
    Hayat şartları çok değişti ve özellikle insan ilişkileri.

Yav eskiden sosyal medya saçmalığı yoktu, ne güzeldi, kankalar kapıma gelip yada biz onlara gidip dışarı çıkmak için çağırırdık, bu bile insanı boş zamanda çılgınlık yapmaya cesaretlendiriyordu. Yalnız omadığı bilmek güzel bir duygu, tabi gerçek arkadaşlıktan söz ediyorum. Arkadaşlara diskodan sonra sarhoş halde evlerinde kalırdık, kimse de rahatsız olmazdı arada büyük samimiyet ve güven vardı cünkü.

Şimdiki insanlar çok sahte ve benciller. Bunlar eskiden de vardı ama çok daha az. Yeni nesil şu anda iyi niyetini yitirmiş durumdadır, başkalarına karşı sebepsiz yere kötü niyet besler hep. Bu son 10 - 12 yıldan beri çok yaygınlaştı, korkunç bir durum.

• Sen mi belirliyorsun kim gençliğini yaşadı kim yaşamadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Disko ne ya disko mmu kaldı puhaha ok boomer.
  • G A T E K E E P I N G

• Hayatımda discoya ilk kez 1999 yılında Kuşadasında gitmiştim,zaten Türk olanları tehlikeli diye damsız almazlardı,ancak İrlanda ve Hollandalıların yoğun olduğu birkaç mekan keşfetmiştim,peyderpey gider olmuştum,girişteki elemanlara az biraz para verip gurbetçiyim ayağı çekiyordum.

Güzel günlerdi vesselam,sonradan otel sahibi arkadaşlarım da oldu Kuşadasında;iyi yedik,içtik,tadını çıkardık zamanında şükür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Cheritto

Hayat şartları çok değişti ve özellikle insan ilişkileri.

Yav eskiden sosyal medya saçmalığı yoktu, ne güzeldi, kankalar kapıma gelip yada biz onlara gidip dışarı çıkmak için çağırırdık, bu bile insanı boş zamanda çılgınlık yapmaya cesaretlendiriyordu. Yalnız omadığı bilmek güzel bir duygu, tabi gerçek arkadaşlıktan söz ediyorum. Arkadaşlara diskodan sonra sarhoş halde evlerinde kalırdık, kimse de rahatsız olmazdı arada büyük samimiyet ve güven vardı cünkü.

Şimdiki insanlar çok sahte ve benciller. Bunlar eskiden de vardı ama çok daha az. Yeni nesil şu anda iyi niyetini yitirmiş durumdadır, başkalarına karşı sebepsiz yere kötü niyet besler hep. Bu son 10 - 12 yıldan beri çok yaygınlaştı, korkunç bir durum.

Alıntıları Göster
    Gururu ayaklar altına almak,awkwardlığı yaymak,dokunmak,sarılmak lazım beyim

İlk hedef aşağıda gördüğünüz melundur.Atış serbest

Hayatta bir kez olsun diskoya gidip eğlenememış genç nesil

• quote:

Orijinalden alıntı: faho

Hayatımda discoya ilk kez 1999 yılında Kuşadasında gitmiştim,zaten Türk olanları tehlikeli diye damsız almazlardı,ancak İrlanda ve Hollandalıların yoğun olduğu birkaç mekan keşfetmiştim,peyderpey gider olmuştum,girişteki elemanlara az biraz para verip gurbetçiyim ayağı çekiyordum.

Güzel günlerdi vesselam,sonradan otel sahibi arkadaşlarım da oldu Kuşadasında;iyi yedik,içtik,tadını çıkardık zamanında şükür.
    Türkler eskiden ANİMAL mıydı yoksa, diksoya girmelerine engel olan neydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Gururu ayaklar altına almak,awkwardlığı yaymak,dokunmak,sarılmak lazım beyim

İlk hedef aşağıda gördüğünüz melundur.Atış serbest

Alıntıları Göster
    Muhafazakarlığı karıştırma, bu konuya dahil değil

• Mr. Cheritto kullanıcısına yanıt
    Sarkıntılık,kavga gibi klasik şeyler.Elin ecnebisine kıyasla kadın görmediğimiz ve pekçok şeyin tabu olduğu bir coğrafyada olduğumuzdan hali ile normaldi damsız almamaları,turist ürktüğü yere gelmek istemezdi doğal olarak,bu da dolarların ve markların kaçması demekti
  • Arkadaşın tek vasfı diskoda vaktini heba etmek olduğu için bunu bir marifetmiş ve herkesin yapması gerekiyomuş gibi anlatması çok normal.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-25092F6B1

Arkadaşın tek vasfı diskoda vaktini heba etmek olduğu için bunu bir marifetmiş ve herkesin yapması gerekiyomuş gibi anlatması çok normal.
    En son 2008'de gittim diyorum, yani çoktan bıraktım (aktif olduğum dönem 2002 - 2004 idi). Her gencin çılgınca eğlenmeye ihtiyacı vardır (enerjiyi deşarj etmek gerekir), yaşlanınca anacak güzel anılarıniz olmalı. > DELİ < kanlı olmanın tadını çıkarmalısınız. 35 yaşında abiniz olarak söylüyorum gençliğiniz boşa heba oluyor, kendinize yazık etmeyin sonra çok pişman olursunuz.
    Yaşlanınca anacak güzel anılar yaratmak için o kadar çok şey var ki hayatta, diskoda içip içip yarın olmayacakmış gibi dans etmek benim edineceğim en son anı bile olamaz. Diskoya gitmedim diye de kendimi heba ediceğmi zannetmiyorum eyv.

• Valla kardeşim sürekli gidiyorum ama olmazsa olmaz bişey de degil bence sen ilk defa gitmişsin :D

• quote:

Orijinalden alıntı: faho

Sarkıntılık,kavga gibi klasik şeyler.Elin ecnebisine kıyasla kadın görmediğimiz ve pekçok şeyin tabu olduğu bir coğrafyada olduğumuzdan hali ile normaldi damsız almamaları,turist ürktüğü yere gelmek istemezdi doğal olarak,bu da dolarların ve markların kaçması demekti
    Bunun sadece kadınlarla da ilgisi yok, diskoya kadın ve erkek tavlamak için gidenler hiç gitmesin zaten. Bu doğrudan GÖRGÜSÜZLÜKLE ve akılsızlıkla ilgilidir.
  • öyle boş işlere ayıracak vaktim yok.ortalamayı 3.5 yapıp aylık 2300tlye köle olmam lazım.bu entriyi yazarken bile 1dakikam gitt8 beni meşgul etme

• quote:

Orijinalden alıntı: berkan 197

Valla kardeşim sürekli gidiyorum ama olmazsa olmaz bişey de degil bence sen ilk defa gitmişsin :D
    Eskiden para dert olsada alkol, eğlence, diskolar baya ucuzdu. Doyasıya yaşadık o günleri

Memleketteki disko kulüb. En az 40 defa gitmişimdir

Cumartesi gecesi partisi

45 bin nufuslu dandik kasbamız için fazladan iyi sayılır. Şimdi inandın mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 20 Şubat 2020; 15:30:34 >

• Sayısız club,disco vb eğlence mekanlarına gittim yıllar önce ama zamanınızı öldürmenin ve paranızı boşa harcamanın en iyi yolu bu yerler gürültüden 1 saatten fazla duramıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: -Columbia-

Sayısız club,disco vb eğlence mekanlarına gittim yıllar önce ama zamanınızı öldürmenin ve paranızı boşa harcamanın en iyi yolu bu yerler gürültüden 1 saatten fazla duramıyorsunuz
    Gürültü sorun değil ki ona her genç dayanır. Aramızda sesten şikayetçi olan yoktu, kısa sürede alışılıyor.
    O halde yeni yerinde açılan klein tavsiye ederim hala ruhun gençse hocam. Eski disko kültürü artık kalmadı ama burası yeni nesil farklı bi konsept klasik gece mekanlarından farklı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.