Konu dışı özel bölümüne açılan konulara bakıldığında herkesin bir derdi olduğu mutlu olamadığı görülüyor.Belkide böyle olmayan kişiler olsalardı burası yerine konu dışına gidip salakça mesajlar atarak mutlu olurlardı.Sorunu olan kişiler daha fazla ciddiyetmi istiyor yoksa alakası yokmu?Demek istediğim bazı kişiler tarafından yanlış anlaşılmaya açık fakat umarım anlayanlar çıkacaktır.Nedeniyle yazarsanız sevinirim...
İlk oy benden
Buna da şükür memnun sayılırım
Şükür
İstediklerim olmamasına rağmen çok mutluyum. Neden mi çünkü hala istediklerimi gerçekleştirebilecek imkanlara sahibim. Ya o imkanlarda olmasaydı? İşte o zaman ne yapacağımı bilemezdim. Kusursuz bir hayatım yok ama bol bol imkanlı bir hayatım var. O nedenle oldukça mutluyum.
Hayatımdan memnun olmayacak kadar özgür olduğumu düşünmüyorum...
herşey süper yaşamak zaten çok zor bu devirde, tv de gördüğümüz yerinde olmak istediğimiz kişilerin bile Allah bilir ne dertleri vardır, ne iyi ne kötü diyelim ve halimize şükredelim...
aslında iyi değil ama benim yüzümden bi çok şeye imkanım var çok şükür bunu bulamayan milyonlarca insan var şikayet etmeye hakkım yok
Bir iyi bir kötü
süperrr
ne zaman iyi olduki ... herşey iyice kötü gidiyor geleceğimi hiç parlak görmüyorum herşey kötüye gidiyor git gide...
Ne iyi ne kötü bir durumdayım, şükür.
Özellikle bu aralar çok memnunum.
________http://video.mynet.com/baykalseyhan/Can-Dundar-Musalla-Tasi/308665/ illaki herkesin hayatında memnun olmadığı durumlar vardır...Bana olduğu gibi sizlerede faydası olcağını umut ediyorum ... ne zaman izlesem halime tekrar tekrar şükrederim...biraz uzun ama izlemeye değer derim...
hayır.
ne iyi ne kötü dedimde yanılıdığımı farkettim etraftaki insanların sıkıntılarını düşünce...hayatım müthiş Allaha bin şükür...