Şimdi Ara

Hayatınızdaki ilk ameliyatiniz neydi nasıl bir durum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar benim ilk ameliyatim gozdendi Gözlük kullanıyordum lazer tedavisi olmak için ameliyat oldum. Beni geren ameliyat olmadan önce birtakım gözüme damlalar dökulmesi ve ameliyat sırasi beklemem. Sıra bekliyordum ama çok heyecanlıydım. Neyse sıra bana geldi ismim anaons edilince bile kalbim atti. Sonra ameliyat önlüğü giydirdiler ameliyat şapkası taktılar doğru ameliyat odasına doğru hareket etmeye başladık ama nasıl heyecanlıyım. Uzanin dediler ameliyat masasına uzandim artık doktorlara emanettim. Neyse gözüme bandaj çektiler iyice gerdiler yay gibi oldu sonra başladılar damlalara başladılar gözüm çok sulanmıştı o an netlik kayboldu hani fillmlerrde olur ya gözünü açınca hemen göremezsin o şekil. Ondan bilgisayar ile kırmızı nokta ile çizime başladılar doktor sürekli kendinizi rahat bırakın diyordu gözünüzü kirpmayin iyide ablam heyecanliydim o an bile açın vs. Çok şükür ameliyat 15 dk sürdü aradan geçen sure boyuncada gözlerim netleşti iyikide olmuşum ama ameliyat başka bir şey ya yinede insan geriliyor heyecanlanıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Geniz eti ameliyatı.

• Apandisitten ameliyat oldum, 1996'da 12 yaşındayken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 2 Ekim 2020; 14:29:44 >
  • Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    Dalin yarısı gitti desene 😊😊

• Bademcik ameliyatıydı 2 kez iğne vurdular ben orda gittim noldu bilmiyorum uyandığımda babam yanımdaydı ben noldu dedim babam bademciğim elinde bana gösteriyordu hiç midem bulanmadı küçüktüm vay ve nedense bu tarz şeylerden iğrenmiyorum

• Penis küçültme oldum mecburiydi havaalanında filan silah sandılar bir kere başım belaya girdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    Benimde aynı şekilde oldu :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Penis küçültme ameliyatı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet emanet büyütür sen tam tersi 😃

• cübbeli gandalf kullanıcısına yanıt
    Yok dahs neler ,:)

• Hiç ameliyat olmadım ama izlemek için girdiğim ilk ameliyat anal dilatasyon ameliyatıydı. Çok travmatikti benim için.

• 2 yaşlarındayken sağ ayağım kırılmıştı, pek hatırlamıyorum.

O gece hastanede kalmışım onu bile hatırlamıyorum.

• Büyük penis zor. Hayli büyüktü. Full ereksiyonda 30dk sonra vs baş donmesi oluyordu

Partnerlerim acıdan yarıda bırakıyordu seksi

Genc kizlarla yapamiyordum bile.

Sonra kucultturduk iste. 24 yasimda kucultturdum. Rahat ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.