Şimdi Ara

Hayatin is ve televizyon olmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vizyon da gerek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Vizyon da gerek.
    teleVİZYON ?

Tamam tamam şaka yaptım.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 17:2:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilgi işlemde çalışıyorum. Günde 12 saat evden uzaktayım. 2 saatim yolda geçiyor. 10 saatinde işteyim. Niye bu kadar çok nokta kullanıyorum bilmiyorum. Neyse 22 yaşındayım. Geçtiğimiz yıl uykumu 6 saate düşürdüm. Bu yıl gitar çalmayı öğrenmeye başladım. İşten, stresinden insanlardan nefret ettim; öğretmenlik için hazırlanıyorum. Pozitif bilimlere ilgim vardı, popüler fiziği takip ettim hep, ileriye taşımak için psikoloji kitapları sipariş edeceğim. (Fiyatları biraz tuzlu o yüzden erteliyorum.) Günde 6 saate yaşasam da en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum. Her şey mükemmel mi? Değil. Olduğunca mümkün olan sınırlar içinde en iyisini yapmaya çalışıyorum.
  • Turkiye'de televizyon izlenmez, cunku gercekten cok ama cok buyuk zaman kaybi. Hatirliyorum, eskiden 8 civari ana haberler biterdi, bi 8-10 arasi, bir de 10-12 arasi olmak uzere iki dizi olurdu. Ne zaman degisti tam bilmiyorum ama uzun suredir bu aralikta tek bir dizi oluyor. Her hafta olan biri dizi nasil insani 4 saat televizyon basinda bekletir? Devamli ama devamli reklamlar, sirf yayin suresi dolsun diye uzun suren bakismalar, arka planda muzik varken sahnedeki herkesin suratini 10-15 saniye gostermeler, sanarsin felsefe filmi.

Bakin kaliteden bahsetmiyorum, uzun suredir izlemedim neler var bilmiyorum, belki guzel senaryosu oyunculugu olan bir seyler vardir, ama buna ragmen 4 saat TV basinda oturulmaz. O surede bilgisayardan dizi izlesen 6 bolum izlersin 40 dakikalik bir yabanci diziden, 20 dklik izlesen 12 bolum. Ve birak 40 dkligi, o 20 dklik olanlarin bile bazilari bizdeki 4 saatlik bolumlerden daha dolu diyebilirim. Cunku gelismis ulkelerin insanlarini devamli oyalayarak, zaman harcatarak TV basinda tutamazsin, kufredip degistirirler kanali aninda.

• Öbür dünyada kralsın be olum. Şaka bir yana televizyonunu camdan atma ile başla derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendi adına konuş kardeş

• İşe gidiyorum , akşam gelip yemek yiyorum biraz tv sonra yatış. Her gün aynı. Ara ara pc , arduino falan renklendiriyorum ama nafile... En son bunalıma girecez yeminle

• tam modern köle. sorgulamaz karşı çıkmaz düşünmez sadece kölelik yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensuski -- 14 Ocak 2019; 18:2:26 >
  • Kolelik duzeni yüzünden

Ideal calisma maksimum 4 gün 6 saat olmalı

(itiraz edecek aptallar damlar şimdi bunlar yuzunden 6 gun 12 saat çalışıyor insanlar)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam önerim başka bişeylere yönelin. Sohbet muhabbet. Gezmek. Kitap okumak tarzı. Abi herkes kendini bir diziye bağlıyor bitene kadar bölüm kaçırınca ağlayacaklar. Tekrarını internetten izliyorlar falan hayat bu kadar boş olmamalı.
  • İzlediğim kanallar:

DISCOVERY SCIENCE
    NAT GEO WILD
    NATIONAL GEOGRAFIG
    ANIMAL PLANET
    AKILLI TV

Öğretici-bilimsel kanal dışında saçma şeyler izlemem.
  • Tv var evde ama süs diye duruyor inan ki. Eve ayda yılda bir misafir gelince açılır.
    Geçen ucuza tablet almıştım samsung a6 gayet işimi görüyor. Açarım malum programi final yapmış bir sürü yabancı dizi var izlerim.
    Mesela benim baba ana acayip tv izler. Her gün mutlaka bir dizileri var ve bitmeden kalkmaslar başından. Hele ki trt dizileri olunca babam kimseyi konuşturmaz. O yüzden ayriyim onlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Son Devrimci

Tv var evde ama süs diye duruyor inan ki. Eve ayda yılda bir misafir gelince açılır.
    Geçen ucuza tablet almıştım samsung a6 gayet işimi görüyor. Açarım malum programi final yapmış bir sürü yabancı dizi var izlerim.
    Mesela benim baba ana acayip tv izler. Her gün mutlaka bir dizileri var ve bitmeden kalkmaslar başından. Hele ki trt dizileri olunca babam kimseyi konuşturmaz. O yüzden ayriyim onlarda.

Bilgisayari bagla bir seyler izlerken, benim icin televizyonum projektor gorevi goruyor

• Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Pc yokki :)
    Tableti de baglayamiyorum. Ki zaten benim tv eski öyle hdmi girişi yok haha

• quote:

Pc yokki :)
    Tableti de baglayamiyorum. Ki zaten benim tv eski öyle hdmi girişi yok haha

Kotuymus o zaman, tam gereksiz Tivibu baglatmistim ben internetle birlikte, belki arada programlar olur bir sey olur izlerim diye, ama bildigin bir kere bile oyle bir sey olmadi. Evime de hic yasli insan gelmedigi icin oyle curuyor kendi kendine. Zaten Tivibu oyle rezil ki izleyecek olsam da izlemem, adamlar HD paketi yapmis, onu alalim diye HD olmayan versiyonu cop kalitede yapmis, bildigin 10-15 sene once izledigimden daha kotu kalitede yayin var.

• Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Ne netflix alirim ne tivibu ne digiturk ne de blu tv..
    Internette her dizinin torrenti var hatta bi uygulama da bu konuda oldukça başarılı istersen özelden link atabilirim. :)

• quote:

Ne netflix alirim ne tivibu ne digiturk ne de blu tv..
    Internette her dizinin torrenti var hatta bi uygulama da bu konuda oldukça başarılı istersen özelden link atabilirim. :)

Torrent'e gerek yok ki, internette stream halinde dizi izleyebildigimiz yuzlerce site var ve Turkiye'de bunlari izlemenin herhangi bir yaptirimi yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.