Şimdi Ara

Hayatın hiç düzelmeyeceği hissi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay önce plan yapmıştım kendimi derslerime adayacaktım. Sonra işe girdim 3 hafta çalıştım. Şu sıralar sürekli ders çalışıyorum ama çok stres yapıyorum saçım beyazladı ya okulum uzarsa diye ve çok üzüyor beni saçlarımın beyazladığını görmek. Karı kız tip işleri çok boş geliyor bir kız gelse benden hoşlandığını söylese reddederim çünkü arabam yok, milletin kızını otobüslerde süründürmeye hakkım yok. Hayattan istediğimi alamadım. Anne ve babama isyan ederdim hep ama uzun bir süredir etmiyorum. Galiba tek ihtiyacım olan şey para. İşe girmek bana paranın önemini gösterdi. Zengin bir yerde çalıştım ayrıca. Tüm arabalar BMW, Audi falandı. Ve tüm insanlar mutluydu, güzeldi, kültürlüydü. Benim de o insanlar gibi olmam lazım. Aslında basit şeylerle mutlu olabiliyorum. Mesela geçen sene babamın arabasını alıp Bostancı sahilinin orada sürmek beni mutlu ederdi. Hayattaki tek amacım araba almak araba sürmeyi çok seviyorum. Stresten kalbime ağrılar giriyor. Bazen nefes almakta zorlanıyorum sakinleştirici içiyorum ama artık o da etki etmiyor bağışıklık kazandım galiba. Yada viski içiyorum rahatlıyorum şuan bile bunları yazarken daraldım. Herkes hak ettiği gibi yaşıyor komünik olacak değilim ama bir şekilde üst sınıfa çıkmam lazım. Sadece ders çalışarak olmayacak galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91973A2D5 -- 14 Ekim 2017; 16:14:56 >

• sadece ders calismak mi igrenc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şeylere odaklanmam lazımdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ kolu

Bir şeylere odaklanmam lazımdı

kurslara yazil

spora yazil

kuluplere yazil

part time is bul

cok fazla secenegin var sadece ders calismak olmamali tek secenegin insan depresyona girer

• Bir daha çalışmam galiba ya. Fitness yazın yaptım da bıraktım. Kurs için para lazım.
  • quote:

Bir daha çalışmam galiba ya. Fitness yazın yaptım da bıraktım. Kurs için para lazım.

bence yeni bir part time is bul ama sen bilirsin

• Full time çalışmıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Full time çalışmıştım.

bu sefer part time calis

• 3 kuruşa çalışıp patronları daha da zengin etmek daha kötü bence boş kalmaktan.

Sonuçta gireceğim iş oradan daha rahat olmayacak. Aynı sayılır hepsi.

200 yıl önce yaşasaydın köleliği överdin bence. "Ne güzel hiç boşta kalmıyorsun yemek su kalıcak yer sahipten"
  • Bölüm ne hocam?

• SLaYerr444 kullanıcısına yanıt
    hukuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91973A2D5 -- 14 Ekim 2017; 16:46:33 >
  • :(

• Son 3-4 senem 2-3 ay sonra iyi olucak diyerek geçiyor. Bir bok oldugu yok arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spunch1212

Son 3-4 senem 2-3 ay sonra iyi olucak diyerek geçiyor. Bir bok oldugu yok arkadaşlar.

2 3 ay sonra daha kötü olcak benim için çünkü havalar iyice soğuyacak hava kapalı olcak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.