Şimdi Ara

HAYATIN GERİSİNDEYİM SANKİ BAKARMISINIZ ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler arkadaşlar ben buraya pek konu açmam ama birşeyler paylaşmak istiyorum içimi dökmek için umarım okursunuz

Hayatın arkasında kalıyorum sanki hayat önümde film gibi ilerliyor ve herşey boş geliyor yaşım 22 Memurluğu yeni kazandım sadece atanmayı bekliyorum bazılarınız diyecek oo daha ne istiyorsun felan filan işte...

Anlatmak istediğim şu: İnsanlar yalancı geliyor herkes sanki bir menfaat peşinde en candan en dost arkadaşın bile sanki menfaat için kar için yapıyor baban anan kardeşlerin herkes hayatta sanki menfaat için koşuyor ve bu hayatta öğrendimki paran olursa saygın olur sadece para konuşur bunu hayatta gerisi yalan ! şimdi bazılarınız der yok öyle şeymi olur evt olur paran olunca zengin olunca şu kavramı kafandan siliniyor (hayat sadece para değilmiş) bunu öğrendim bu yaşıma kadar insanlar bir garip gelmeye başlıyor sanki herkes YALANCI evet HERKES !!

ve bende bazen şöyle yapıyorum bu yalana bende katılıyım yalan söyleyelim böyle gidelim diyorum ama zevk tad vermiyor artık ve şuan başlangıncındayım ve gittikçe kötü geliyor hayat boş gelmeye başlıyor sevgilim hiç olmadı bu saatten sonrada olsa para için memur olduğum için geleceğini düşünüyorum ve bile bile evt o beni seviyor diyeceğim halbuki sırf memur olduğum için geldiğini bile bile :S :S

Hayat çok garip daha yazacak içimi dökeceğim şeyler dolu heleki şu menfaatcilik ? sanki herkes birşey için yapıyor ne biliyim bir bekleyiş içinde geliyor sanki ?

Birisi senimi çağırıyor ya birşey öğrenecek yada birşeyler ödettirecek belki ?

Yada eğlenecek kendi eğlencesi için senide çağırıyor :S ne biliyim ya kafayı yiyorum ya psikolojik sorunlarım var yada bilmiyorum Yorumlarınıza yardımlarınıza ihtiyacım var !!!

Lütfen bebeler yorum yapmasın konuyu batırmasın !!

• sanki işte böyle

http://forum.donanimhaber.com/m_49272186/tm.htm

sırf sevgilim olsun diye diğer erkek arkadaşlarıma hava atarım diye en çirkin en tipsiz kızlarla çıkan erkekler ve onların burnunu kaldıranlar ? ? Müdürüne yalakalık yapanlar arkadaşı maçta goool diye bağırdı dur ulan bende bağırıyım diyenler bu tarz şeyler görüyorum her gün pek takan yok galiba konuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real-Gamer -- 22 Mayıs 2011; 23:50:56 >
  • ben sadece kendi çapımda sana bir tavsiye vereyim istersen yüz yüze bir uzmanla görüş derim çok takmışsın kafana yalancılığı sanki bişeylerden etkilenmişsin gibi geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri006 -- 22 Mayıs 2011; 23:53:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Real-Gamer

İyi geceler arkadaşlar ben buraya pek konu açmam ama birşeyler paylaşmak istiyorum içimi dökmek için umarım okursunuz

Hayatın arkasında kalıyorum sanki hayat önümde film gibi ilerliyor ve herşey boş geliyor yaşım 22 Memurluğu yeni kazandım sadece atanmayı bekliyorum bazılarınız diyecek oo daha ne istiyorsun felan filan işte...

Anlatmak istediğim şu: İnsanlar yalancı geliyor herkes sanki bir menfaat peşinde en candan en dost arkadaşın bile sanki menfaat için kar için yapıyor baban anan kardeşlerin herkes hayatta sanki menfaat için koşuyor ve bu hayatta öğrendimki paran olursa saygın olur sadece para konuşur bunu hayatta gerisi yalan ! şimdi bazılarınız der yok öyle şeymi olur evt olur paran olunca zengin olunca şu kavramı kafandan siliniyor (hayat sadece para değilmiş) bunu öğrendim bu yaşıma kadar insanlar bir garip gelmeye başlıyor sanki herkes YALANCI evet HERKES !!

ve bende bazen şöyle yapıyorum bu yalana bende katılıyım yalan söyleyelim böyle gidelim diyorum ama zevk tad vermiyor artık ve şuan başlangıncındayım ve gittikçe kötü geliyor hayat boş gelmeye başlıyor sevgilim hiç olmadı bu saatten sonrada olsa para için memur olduğum için geleceğini düşünüyorum ve bile bile evt o beni seviyor diyeceğim halbuki sırf memur olduğum için geldiğini bile bile :S :S

Hayat çok garip daha yazacak içimi dökeceğim şeyler dolu heleki şu menfaatcilik ? sanki herkes birşey için yapıyor ne biliyim bir bekleyiş içinde geliyor sanki ?

Birisi senimi çağırıyor ya birşey öğrenecek yada birşeyler ödettirecek belki ?

Yada eğlenecek kendi eğlencesi için senide çağırıyor :S ne biliyim ya kafayı yiyorum ya psikolojik sorunlarım var yada bilmiyorum Yorumlarınıza yardımlarınıza ihtiyacım var !!!

Lütfen bebeler yorum yapmasın konuyu batırmasın !!

Hocam yazdıklarını tek tek okudum bende öleyim aynı durumdayız hayat boş insanlar yalan cıkarcı kızlar bile öle ama sunu geçme gerçekten aşk var be hoca tamam simdiki kızlarda bir sorun olabilir bak ben sana söyle bir örnek weriyim benim üni ortamımda suan pek arkadasım yok sağlam 1 2 tane var eskiden eski bir arkadaşım bölüm değitşirmeden önce onca şerefsizlik yaptı karsılıksız borc para werdigim zamanları bilirim.kime dönse bu iyi biri derler di benim için simdi istifimi bozmamaya calısıyorum yalnızım apart yurtta yaşamımı sürdürüyorum okuyorum besyo okuyorum sözde öğretmen olcaz hayırlısı öle şenlikler war mesala yalnız gittim o gün mal gibi tek takılıyorum herkes sewgilisi falan var ama işte ya hepsi anlık ben altyapısı yenik olan duygularıma yenilmiyorum hocam bu saaten sonra kızlara inancım kalmadı hepsi aynı ama bilmiyorum çevremde bana ilgi gösteren kızlar var ben görmüyorum görsemde ayarım değil sözün kısasaı sen kendin gibi ol ne demişler rüzgara tüküren kendi suratını üflermiş o yüzden kendi yoluna bak ha o olmadı sahtelikten uzak dur sana yakısmaz hocam ne diyim psikolojik sorunların yok beni aramayanları bile ben arıyorum herkes menfaatci oyunun kuralı bu sende öyle o yapabilcen birşey yok bak ben mesala cuma namazlarını kacırmam giderim git bence rahatlarsın hem allaha olan ibadetini yerine getrisin hocam konussam daha neler ama boşwer hayat yaşamaya değer kimseyi s...kleme gitsin benden sana abi nasihatı hadi eyvallah cümletene

• serseri006
    yapma ya okadarmı kötü durumdayım ;????

gutikarizma
    evet aynı benim gibi düşünüyorsun ama ne biliyim bir kızla çıksan bile ? düşünsene ortada birşey var ve çabalamak için onu elde etmek için o senide siler atar ! sende onu siler atarsın :S nasıl bir örnek vereyim ?

Testere filmine baktınmı ? hiç kimse kimsenin hayatını umursamıyor sadece kendi hayatı için uğraşıyor ve diğerlerini tuzağa düşürüyor onları umursamıyor !! bence asıl gerçek bu

zaten birşey var Kıyamet koptuğunda insanlar o hale gelecekmişki ne anasını ne babasını ne o en çok sevdiğini tanımayacakmış bile ??? bence gerçek bu eğer gerçek buysa bunun dışındakilerin hepsi menfaattir diye düşünüyorum :S yorumun için teşekkürler !(bu arada cumalara giderim hep)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real-Gamer -- 22 Mayıs 2011; 23:57:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Real-Gamer

yapma ya okadarmı kötü durumdayım ;????

senin bir sorunun yok usta sadece insanlar öyle hyata olumlu bak olumlu ol olumlu yaşa
  • Haklılık payın var ama herkes nasıl yalancı ben onu anlamadım,hiçmi yakının tam güvendiğin adam yok?Senin sorunun birazda sosyal gibi.,çevreni nekadar değiştiriyorsun mesela.Genelleme yapmışsın herkes menfaat peşinde diyorsun,evet hayat oldukça zor herkes para peşinde neyazık.Yazarım biara daha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anlattıkların çok doğru tespitler. Herkes menfaat peşinde. Herkes birbirini kıskanıyo herkes birbirinin kuyusunu kazıyo. Ama yüz yüze gelince can ciğer dost gibi davranıyolar. Seninle onlar arasındaki tek fark onların çok iyi rol yapabilmesi senin ise rol yapamaman.. Psikiyatrlık bi sorunun yok. Çağımızın hastalığı kimse kimseye güvenmiyo aslında güveniyomuş gibi yapıyolar. Takma kafana. Biraz rol yapmaya bak
  • w_wallace pek arkadaşım yok güvendiğim 3 arkadaşım var ama ne biliyim onlar bile böyle zora düşünce yani nasıl anlatayım bilemiyorumki :)

Dark Territory
    evet öyle yüzyüe gelince can ciğer dost ayrılınca salla ! belkide bizde öyleyiz ? bende öyleyim sende öylesin ? :S Rol yapamıyorum rol yapmak işte bu canımı sıkıyor bunu yapamadığımdan yapmadığımdan ve insanların bunu yaptığını görünce inanın hayat boş geliyor herşey sanki film gibi ve ben o filmin içinde değilim gibi geliyor
  • aynı yaştayız bana da bahsettiğin gibi herşey yapmacık geliyor. yetenekli biriysen zaten aranan adam oluyorsun ama onun da neden olduğu belli. aynı durumdayız. bize işi düşmeyecek biriyle dost olmak lazım. yıllardır en yakın dostum dediğim insan bile değişti artık eskisi kadar görüşmüyoruz ki bu insan sabah uyanır uyanmaz bana selam veren biridir.

kısacası dünya böyle türkiyede hayat böyle çıkar üzerine kurulu herşey. kurnaz olmazsan kaybedersin.

Not: arkadaş olabiliriz herhangi bir beklenti olmadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çikinoy -- 23 Mayıs 2011; 0:14:24 >
  • Nik-konu uyumu
  • Tamam abi açımı değiştiriyorum:

Belkide sorun sistem sorunudur,mevcut sistem nedir peki?(komünizm savunması falan yapmıcam rahat olun)

Hayatın akışı şuna dayalı:

1.Herşeyden önce hayatta kalmak için paraya ihtiyacımız var.
    2.Parasız yaşayabilirmiyiz?Sanırım hayır,bir köye yerleşip kendi tarımımızı yapalım desek bile sermaye gerekir.
    3.Peki parayı nasıl elde edicez?
    4.Para için rekabete giricez,(göya fırsat eşitiliği üzerine kuruludur sistem),bu rekabeti nasıl yapıcaz?
    5.En kısa yollar dahil olmak üzere ahlak ve vicdanımızın el verdiği şekilde rekabet ediceksin.Yalansa yalan kazıksa kazık.
    6.Para yoksa aslında pek birşeyde yok bu sistemde,Yani nihai asıl amaç parada para!
    7.Ha birde şansılar var,onlar şunlar:Zaten bu paraya sahip olanlar ve bir şekilde hem sevdiği işi yapıp hemde adilce parasını kazananlar.Peki bu şanslı kesim yüzde kaç? %30 belki.%70 napıyor?Diğer 30'a kölelik yapıyor veya uğraşıyorda uğraşıyor,stres stres,yorgunluk,bıkkınlık,sonra ufak beyaz haplar verip yolluyorlar sizi eve,haplar bile parayla!(kısa ve boşa gitmiş hayatlar,asıl suratlı bir toplum...)
    8.Mevcut hayat bu,biliyorum kötümser,eksik bir tablo çizdim.

Asıl soruya gelirsem:Sistemin veya mevcut hayatın farkındamısın?Farkındaysan kabul ediyormusunuz?Kabul etmiyorsan napıcaksın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 23 Mayıs 2011; 0:26:59 >

• ya bence çok çok fazla kafana takma böyle şeyleri.. hem her zaman bunları kafana takacak olursan nasıl önündeki yolu katedebileceksin ki? yaşanacak bir hayatın, görülecek güzel günlerin olacak.. böyle şeyler insanların doğasında var zaten. çıkarcılık, menfaatcilik, kıskanclık vs vs.. normal hayatının akışında arayıp halini hatırını sormayan bir dostun, işinle alakalı ya da senin yapabileceğini inandığı bir olay karşısında seni arayıp, "yaa kusura bakma.. işten güçten fırsat bulupta bi arayamadım seni.. aslında yüzümde yok ama sana bi işim düştü dostum be..." gibi bi yaklaşımla seni arayıp, senden yardım isteğinde bulunabiliyorlar.. sende ona o saatten sonra değer verdiğin kadar yardım edersin yada etmezsin olur biter.. ama kıskanclık benimde asla katlanamadığım bişey.. sırf bu huyu yüzünden 10 yıllık arkadaşımla artık görüşmüyorum.. bişey alırım hiç güle güle kullan demez.. hatta bi kusurunu bulur.. sonra bi bakarım aynından yada bir benzerinden o da almış.. çekememezlik huyu beni delirtiyo işte bi noktadan sonra.. para konusunda haklısın.. ama şöyle etrafına baksan zaten herkes para için koşuşturmuyo mu? yaşamımızın temel maddesi zaten para değil mi? para kazanmak, iyi bi hayat sürmek herkesin ortak noktası.. para konusunada fazla takılma.. bence sen tüm bu klişe şeylerden kurtulup kendini bunlardan soyutlamaya bak.. ne biliyim işte yap bişiler.. samimiyetine inandığın arkadaşlarınla ortak yaşam alanların yok mu hiç? yaz geliyor.. nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama yaşadığın yerde eğlence kampları varsa onlardan birine yazıl, git kafanı dağıt, çocuklar gibi eğlen gül.. ya da ne biliyim bi body salonuna yazıl ortamın olur.. yüzmeye gidin, tekneyle açılın dalın, balık tutun.. ya da sen kendin git tut.. akşamları nargile ve tavla partisi yapın.. gitar çalmasını bilmiyosan bi gitar al çalmayı öğren... yada netten bi model siparişi ver (gemi, ev, araba vb gibi) onunla uğraş, hobin olur hem.. ya da bi puzzle al onla uğraş... kendine yeni kıyafetler al.. git bi cafenin birine ver bi latte siparişi.. köpüğünü hüpletirken bacak bacak üstüne at ve dışarıyı izle (manzaralı bi yere git ama :) ) merak ettiğin konular varsa bunları araştır, oku (din konusu olabilir, felsefik şeyler olabilir vs) hatta kütüphaneye git orda bul araştır.. değişiklik olur.. korku filmleri arşivi yap kendine.. al patlamış mısırını yada cipsini işte neyse, uzat bacaklarını keyfine bak :)

yani demek istiyorum ki, insanların menfaatlerini belli bi noktadan sonra çok irdeleme kendine.. yaşa ve de yaşat hayatı.. zaten ne kadar bu dünyadayız ki? bu düzen ve dünya böyle.. böyle olmuş diyede şu güzelim hayatı kendine zehretmeye değer mi hiç ya? unutma.. hayat senin bakışınla anlam kazanır, ya sadece bir noktayı görürsün hayatın akıp gider sen farkına varmazsın, ya da görebileceğin tüm güzelliklerin tam ortasında hayatı yaşarsın akıp giden zamanın anlam kazanır. hayatın anlamı senin bakışlarında gizli yani.. ne görüyosan o arkadaşım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elzemsin -- 23 Mayıs 2011; 0:41:08 >

• w_wallace
    benimde anlatmak istediğim o aslında ama ben sadece sistemi izleyebiliyorum ve gerisinde arkasında kalıyorum buda üzüyor herkes birer yapmacık geliyor arkadaş ortamında yemek ortamında seni aşşağılamak kendini yağ gibi yukarı çıkartmak isteyenler yada abisine büyüğüne yalakalık yapanlar bu tarz şeyler hele 7. söylediğin süper yani bakıyorum bir fabrika müdürüne altında BMW birde çalışanına bakıyorum 20 senedir çalışıyor adamın doğru düzgün parası yok giyim yok ailesini geçindirme derdinde 20 senedir ne BMW si ? :S hayat ne garip ? ne adilsiz bir dünya

elzemsin
    Teşekkürler güzel yazmışsın gerçekten ama galiba ben takmadan edemiyorum insanlar iyice çığrığından çıkıyor biz çığrığından çıkıyoruz kardeşlik felan kimse umrunda değil :) gözümle görüyorum anlatsam şaşırırsınız ve tek konu emin olun menfaat para değerli birşey üzerine hayat bunların üzerine kurulu

Hayvanları düşünün yemek için birbirlerini bile katlediyorlar herşeyi yapıyorlar tek amaçları yemek bulmak !

İnsanlarda buna doğru gidiyor gibi geliyor eğer öyle görünmüyorsa herkes Rol yapıyor bence film çeviriyorlar diye düşünüyorum Çocukken böyle şeyler düşünmezdik ? aklımın ucuna bile gelmezdi ama şu 3-4 senedir böyle ve her geçen gün gittikçe daha da görüyorum bu tür şeyleri

Zengin iş adamların kızları rahat rahat en kötü bölümlerde bile Üniversite okuyabiliyorken diğerlerinin okuyamaması ? Parfüm oje yok giyim kuşam bunlara özen gösterirken o kız !! başka bir kızın bırak giyimi yemek parası bile bulamaması üniversitede ?

Hayat çok garip gerçekten ama bazen ne düşünüyorum biliyormusunuz ? zengin olup banane fakirlerden banane diğer zenginlerden sadece kendi hayatıma bakar yer içer eğlenirdim :S kimseyi takmadan yaşa ! ? ama tabi hayal :) ve insana dokunuyor yediremiyor diğerleri açken..

Bir diğeride işsizlik işsizlik şuan okadar çokki en kötü memurluğa bile 1000 lerce kişi başvuruyor temizlik işi için başvuru sayısı okadar yoğun oluyorki ? peki gelin şöyle yapalım: Bütün işsizlere iş bulalım ve maaşları minumum 1500 tl olsun 1 sene sonra olacağı size söyliyim :) maaş yetmemesi temizlik işcisi, memurluğun artık küçük birşey olarak geldiğini alt kademe olduğunu düşünmeye başlama eziklik duygusu keşke müdür olsam müdür yardımcısı olsam demeye başlamalar kabullenelim gerçekleri evet böyle bunun için diyorum eğer işsizlik hiç bitmese işsizlik çoğalsa? işi olanlar değerli olur memur olanlar işsizlerin arasında müdür gibi görünür ? içimi dökmek buraya güzel oluyor sizlerde dinlediğiniz için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real-Gamer -- 23 Mayıs 2011; 10:44:58 >

• Başka arkadaşlardan yorum alabilirmiyim bilgili olanlarımız bu tarz şeyler yaşayanlarımızdan ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.