Şimdi Ara

Hayatımın En Berbat Günü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

quote:

Orjinalden alıntı: DARK TOWER

Sana şunu söyleyeyim aşık olunca kendini yiyip bitirme. Çünkü senin değer verdiğin sana değer veriyorsa o zaman herşey güzel.

Kendinle çelişiyorsun. Aşk kavramı çok farklıdır. Eğer gerçekten aşık olduysan kendini yiyip bitirirsin. Bunun dönüşü yok. Karşında ki sana değer veriyor mu vermiyor mu bakmazsın bile... Ne yazık ki..

İşte o yüzden diyorum ya insanlar kendini üzmemeli boşuna diye. Akışına bırakmak lazım herşeyi.

• geçmiş olsun kardeşim seni çok iyi anlayabiliyorum ama üzme kendini o eski şen hayatına geri dön ve göreceksinki sana gerçekten değer veren düzgünm bi kız çıkacak karşına belli çok duygusal birisin.
  • aynı ben bende ağlamıştım ama benim aşkım 3 yıllıktı
  • Hangi mantıkla kızın gelmesine evet dediler ki.Ben olsam arkadaşının yerinde bir bahane bulurum onun gelmesini engellerim.Bilmiyormuydu senin böyle acı çekeceğini,bilmiyor muydu 4 senelik ilişkiden sonra bir gün aniden bırakıldığını.
  • Kötü bir deneyim. Sanırım kısa bir süre içerisinde ben de senle aynı duyguları hissediyor olacağım.Yarın olması kuvvetle muhtemel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F0NDiP -- 8 Eylül 2008; 23:35:35 >
  • Kızlara fazla takılıyorsunuz...

Hayata devam etmek lazım.
  • Ya bişeyler yazacaktım ama gözlerim doldu, yine geçmiş geldi aklıma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wristcutter

Kızlara fazla takılıyorsunuz...

hayatın baharındayız be hafız, hele lise bittikten sonra daha da farklı oluyor. farklı bir ilde okuma mücadelesinden ibaret değil herşey.

Bazı şeyler yaşanmadan anlaşılmıyor.Önceden ben de sen gibi düşünürdüm ama büyük konuşmamak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F0NDiP -- 8 Eylül 2008; 23:45:43 >
  • Kız için aglanırmı ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

Ya bişeyler yazacaktım ama gözlerim doldu, yine geçmiş geldi aklıma.

+99 :(((
  • hocam umarım seni hep mutlu edicek birini bulursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalemtraş

bir duygu daha iyi anlatılamazdı...

Aynen hocam bu kadar iyimi sözlere dökülür içimden birşey kopdu sanki aynı beni' m gözdeminde gözlerimin önünden kayıp gitmesi gibi birşey bu ya

Gözüm önünde araba carpdı yerden aldım kaldırdım kosdurdum kanlar içinde hastaneye doru bana bakdı fatih dedi yüzümü oksadı ve hayata gözlerini yumdu bu kadarmı koyar insana ya niye hep beni bulurki piskolejim bozuldu sırf o yüzden

Onun İçin Ailenizin Sevdiklerinizin,Biricik Aşkınızın Kıymetini bilin

Edit:Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Nothing -- 8 Eylül 2008; 23:52:09 >
  • Akşam akşam mahvettin bizi ya.
  • Kötü olmuş... aynı şeyi 13 eylülde yaşayacağım sanırım... herşeyi bitirmek için gidiyorum 13 eylülde istanbula ama yine benimle ilgilenip sıcak samimi davranışları ile kanıma girer.. beni ikna mı eder yoksa diyorum .. 2 sene süründürdü beni arayıp sormadı adam gibi.. :(( (üvey abla olayı)
  • biz demi az turist taklidi yaptık bagırarak 100 m o tarafta diolardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Kötü olmuş... aynı şeyi 13 eylülde yaşayacağım sanırım... herşeyi bitirmek için gidiyorum 13 eylülde istanbula ama yine benimle ilgilenip sıcak samimi davranışları ile kanıma girer.. beni ikna mı eder yoksa diyorum .. 2 sene süründürdü beni arayıp sormadı adam gibi.. :(( (üvey abla olayı)

şu sonuncuyu yazdın bütün atmosferi mahvettin læ
  • quote:

Orjinalden alıntı: F0NDiP

quote:

Orjinalden alıntı: Wristcutter

Kızlara fazla takılıyorsunuz...

hayatın baharındayız be hafız, hele lise bittikten sonra daha da farklı oluyor. farklı bir ilde okuma mücadelesinden ibaret değil herşey.

Bazı şeyler yaşanmadan anlaşılmıyor.Önceden ben de sen gibi düşünürdüm ama büyük konuşmamak gerekiyor.

Yaaav hacı ko ktüne

• quote:

Orjinalden alıntı: d.L.L

Aynen hocam bu kadar iyimi sözlere dökülür içimden birşey kopdu sanki aynı beni' m gözdeminde gözlerimin önünden kayıp gitmesi gibi birşey bu ya

Gözüm önünde araba carpdı yerden aldım kaldırdım kosdurdum kanlar içinde hastaneye doru bana bakdı fatih dedi yüzümü oksadı ve hayata gözlerini yumdu bu kadarmı koyar insana ya niye hep beni bulurki piskolejim bozuldu sırf o yüzden

Onun İçin Ailenizin Sevdiklerinizin,Biricik Aşkınızın Kıymetini bilin

Abi naptın sen ya.. Allah rahmet eylesin. @You and Me de ibret alsın. Ayrıldığın kızı ilerde hatrlamazsın bile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: M.Scofield

Kız için aglanırmı ya

aglatırlar gülüm fazla büyük konuşma
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.