Şimdi Ara

Hayatımın En Berbat Günü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayat keşkelerle doludur... keşke yapmasaydım, keşke görmeseydim, keşke sevmeseydim,keşke elini tutmasaydım,keşke onla olduğum her dakikayı onla doya doya geçirebilseydim, keşke keşke diye gider... Daha önümüzde çok yol var. Daha çok şey görüceğiz.. aşık olucağız, evleniceğiz veya ölüceğiz..
    ileride geçmişine bakarak gülüceksin emin ol
    nerden biliyorum.. hepsini - birçok kişinin yaşamadığı görmediği şeyleri yaşadım ve hepsinde bir ders çıkardım.. kendime göre bi pay çıkardım..... Kendi kendimi geliştirdim... olabilecek veye görebileceğim herşey için hazırlıklıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: F0NDiP

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Kötü olmuş... aynı şeyi 13 eylülde yaşayacağım sanırım... herşeyi bitirmek için gidiyorum 13 eylülde istanbula ama yine benimle ilgilenip sıcak samimi davranışları ile kanıma girer.. beni ikna mı eder yoksa diyorum .. 2 sene süründürdü beni arayıp sormadı adam gibi.. :(( (üvey abla olayı)

şu sonuncuyu yazdın bütün atmosferi mahvettin læ

Valla kız olayı olsa buraya yazmam.. ki bi kız için kolay kolay istanbula .. en nefret ettiğim şehire basıp gitmem... ama bu olay başka

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: F0NDiP

quote:

Kötü olmuş... aynı şeyi 13 eylülde yaşayacağım sanırım... herşeyi bitirmek için gidiyorum 13 eylülde istanbula ama yine benimle ilgilenip sıcak samimi davranışları ile kanıma girer.. beni ikna mı eder yoksa diyorum .. 2 sene süründürdü beni arayıp sormadı adam gibi.. :(( (üvey abla olayı)

şu sonuncuyu yazdın bütün atmosferi mahvettin læ

Valla kız olayı olsa buraya yazmam.. ki bi kız için kolay kolay istanbula .. en nefret ettiğim şehire basıp gitmem... ama bu olay başka

Üstat

• off off

şu yaşananları silememek yok mu adamın beynini yiyip bitiyor.kimse yaşamadan bilemez kolay değil
  • Sanki ben yasamısım gibi hissettim valla cok güzel yazmıssın... Söylicek söz bulamıyorum..
  • Yok be ne üstad'ı biz de insanız... zamanında abla da olsa resti çekemedik onun ceremesini çekiyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: d.L.L

Aynen hocam bu kadar iyimi sözlere dökülür içimden birşey kopdu sanki aynı beni' m gözdeminde gözlerimin önünden kayıp gitmesi gibi birşey bu ya

Gözüm önünde araba carpdı yerden aldım kaldırdım kosdurdum kanlar içinde hastaneye doru bana bakdı fatih dedi yüzümü oksadı ve hayata gözlerini yumdu bu kadarmı koyar insana ya niye hep beni bulurki piskolejim bozuldu sırf o yüzden

psikolojinin bozulması normaldir.anlattıkların film gibi resmen
  • slm kardesım artık 30 yaslarına gelmıs bırı olarak yazayım benımde basımdan gectı ama su var
    insan yaşlandıkça duygularını kaybedıyormuş malesef daha önce agladıgım gunler ıcın bıle kendıme kızıyorum ama ınsanıda yaşatan duygularıymıs kardesım hayattan pek zevk alamıyorusun bence ama bu yasında gusellıgı var agırlık gelıyor ınsana bence
  • şiir gibi.. anlıyorm sni dostm

• çok kötü hocam
  • okuyunca kötü oldum ya.başımdan hiç geçmedi ama bazen ayrılıklar yeni ve daha güsel başlangıçlar doğurabiliyor.
  • "Keşkeeeee" ler yommu şu kahrolası "Keşkeeee" ler...

Off ulan offf...
  • bazen banada böyle oluyor ama yapcak bir şey yok o anın cilvesi bu da
  • off offf bende yaşadım bugun aynı duyguları 2 aydır suratını görmüyordum sesini duymuyordum.ne güzel alıştım toparladım kendimi diyordum taki bugun sabah onu görene kadar...meger ben 2 ay boyunca kendimi kandırmışım alıştım diye toparladım kendimi diye.sadece bi kez görmem yetti tekrardan düşmeme...ne kötü bir duygudur karşında görüpte ona sarılamamak onun kokusunu alamamak ne kadar acıtır insanın içini bu durum....
  • Orhan Ölmez-Yalvarayım mı bu şarkı ruh haline göre.Bence iyi gelir.Şu an dinliyorum
  • ağlama lan
  • beni de ağlatıcaksın
  • kolay olmayacak
    elbet üzüleceğim
    mutlaka bir iz bırakacak
    belkide çocuk gibi sana küseceğim
    seneler sonra utanarak
    dokunup birer birer sevdiğin eşyalara
    hatta belki ağlayacağım
    acı çektiğim doğru ama sen bana bakma
    ne olursa olsun seni unutacağım
    seni sevdiğimi unut sevişmelerimiz yalan
    unut benide her yalan gibi unut
    o sevgilerki yoktular
    onlar ümitlerimizdi
    ne ümitler yaşlandı gel zaman git zaman
    unut benide her yalan gibi unut...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.