Şimdi Ara

Hayatımın En Berbat Günü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • girerken dedim kesin kız konusuen kötü günümüz böyle olsun millet gözlerini ayaklarını kaybediyor.siz "ulan 4 yıllık aşkım bana bakmıyor en kötü günüm intihar edecem"
    şükredin tamam sevdin geçer ama bukadarda bencil olmayın halinize şükredin.bazılarının hergünü böyle millet anasını babasını savaşta kaybetmiş. bu arada geçmiş olsun kötü bi durum.ama geçer 5 yıla kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lev@ -- 9 Eylül 2008; 1:57:48 >
  • çok zor durum. bunun ilacı da yok piyasada. 4 çekirdekli işlemci yaptılar buna çare bulamadılar.
    bu olaylar yüzünden duygularımın hepsini aldırmak istiyorum.
  • Yaşanması gerekıyordu arkadasım...

Bende buna benzer bi olay atlattım..İlerde bu acıyı atlattıkltan sonra diyeceksin iyi ki ask acısını tatmısım
  • Walla gerçekten sevmişsen 100 yıl sora görsende fayda yok kalbin atacak.. kan beynine sıçrıcak ...sinrlenceksin... kızcaksın... bi an ortamdan hatta dünyadan kopup geçmişe dalacaksın...Acıcak için pis bi duygudur..Ben böle bi duyguyla kızgınlıkla sigara başladım mesela...Acaba arkadaşların bu duruma gelceğini böle kötü olcağını bilmiyolarmıydı ne için senle onu aynı ortama soktular...iyi arkdaşlar deil bunlar,hatta bundan eğlence çıkarcaklar vardır aralarındaaa
  • :( üzücü yaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Full#Throttle

Off hocam naptın ya Valla fena oldum

• Ağlicam Lan
  • konu hort ama çaktırmayın
    hele @d.L.L olayı çok kötü
  • abi çok kötü oldum yaaaa

http://www.canliradyodinle.com/slow_turk.php dinle slowtürk ii gelir

• Çok güzel analtmışsın.Duygusal bir film izliyormuşum gibi oldu(İzlediğim film ıssız adamdan daha iyiydi), gözlerim doldu.Tam da aşk kırıntıları dinlerken oldu mu bu hikaye ya
  • İtiraf ediyorum o kişiyi yine gördüm ve kalbim küt küt oldu ama eskisi kadar kötü olmadım.Zaman sanırım en iyi ilaç.
  • Abi 4 senede az değil normal böyle olman. Ama son mesajında göründüğü gibi unutuyosun işte...
  • quote:

Orjinalden alıntı: You and Me

İtiraf ediyorum o kişiyi yine gördüm ve kalbim küt küt oldu ama eskisi kadar kötü olmadım.Zaman sanırım en iyi ilaç.

evet kesinlikle öle..

2 hafta oldu tam..ölücem gibi geliodu..yaşamak işkenceydi sanki.

ama aradan 2 hafta geçti..sadece 2 haftacık..evet çok zor geçti evet 1 saati 1 yıl gibi yaşadım ama geçti..

evet çok çok iyi değilim ama genede o günkünden iyiyim ve bi şekilde gelecekten umudum var..

verdiğim değeri anlamayan,bana değer vermeyen biri için 2 hafta çok bile üzüldüm..

evet halada üzülüorum böle olmamalıydı ama ben elimden geleni yaptım,vicdanım rahat..elbet bi gün komple geçer..

artık o düşünsün..

• konu hort :D

diyorum ben bu konuyu hatırlıyorum bi yerden ramazanda sahur için pc basında takılırken okumuştum

bende bu gece kız arakdasımdan ayrıldım yaklasık 5 saat once sabah postaya manşet olmam inş

intihar etcem dayanamam bilmemne felan zırvalıodu

vicdan azabından kurtulamayız sonra
  • ALLAH SABIR VERSİN AŞK ACISI ÇOOK KÖTÜ
  • Hemen hemen herkeste böyle bir mazi oluyor... Takmamak lazım hayat devam ediyor.
  • ee sonra (dugusuzum hüleyn) kız böle yapma diyince böle yapiyim diye çıkarsaydın
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.