Şimdi Ara

Hayatımı Anlatıyorum Gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaş 20. Tüm gün evdeyim. İşim ve okulum yok. 5 TL param yok. Ağır fakirim. Özgüvensiz ve aptalın tekiyim. (Parasızlık benim özgüvenimi çok etkiliyor) Ailemle yaşıyorum. Sofra bezinden gömlek yapıp giyiyorum. 1 Ay boyunca aldığım 220 TL yetim maaşıyla geçiniyorum. Yüksek yerlerde olan insanlardan tanıdığım yok. Bukadar fakir olmama rağmen insanlarla konuştuğumda benden çok etkileniyorlar, bunun sebebini hala çözebilmiş değilim. Herhangi bir kızla konuştuğumda sürekli gülümsüyor ve sakarlıklar yapıyor... Şuana kadar 10-15 tane kız arkadaşım oldu ve ben ne yaptım biliyor musunuz? Telefon numaralarını alıp arkadaş olduktan sonra telefonlarını açmadım... Bir tanesi günlerce aradı açmadım beni biryere davet edeceğini biliyordum ve cebimde 5 tl bile yoktu... Kafeye davet ettiler gitmedim. Üniversiteye gel seni arkadaşlarımla tanıştırıcam diyen bir kız vardı giysim olmadığı için ve cebimde 1 tl olmadığı için gitmedim. İşsiz olduğumu bildiği için sana iş ayarladım diyen bir kız oldu reddettim. "Bilgisayarım bozuldu yakında mısın?" diyen kız arkadaşıma "banane, ne yapabilirim gerizekalı mısın sen beni ne sanıyosun" dedim... Anlatsam okadar çok varki bana hep adım attılar ama ben bu adımlardan hep rahatsız oldum... BEŞ KURUŞ PARASI OLMAYAN APTALIN TEKİYİM BU HAYATTA HİÇBİR YETENEĞİM VE HİÇBİR ÖZELLİĞİM YOK BABAMDAN KALAN BİR MİRASIMDA YOK SIRADAN BİRİYİM TEK BİLDİĞİM ŞEY BİLGİSAYARI İYİ KULLANIYORUM VE BAZI YAZILIMLARI BİLİYORUM... BAŞKA HİÇBİR ÖZELLİĞİM YOK, VE KİMSEMDE YOK ALLAH'DAN BAŞKA. SİZLERE ANLATMAK İSTEDİM...

• Evet anlattıklarının %10 u bile gerçekse mükemmel derecede etkileyici birisin.Zaten kimin doğru dürüst parası var ki! Takam kafana"-

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşın 20 daha sınava hazırlanabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki dalga geçiyor ve acıyorlardı "gitmedim" dediğimi görmüşsündür bu sebeplerden dolayı çoğu zaman acıyor diye düşünürdüm
  • Hocam ya oku ya calis benim tam gun calisip (asgari ücret) hukuk okuyan arkadaslarim var 20 yaşındayim bende ve hayat artık bizi bir yerlerden çalışmaya yöneltiyor direnmek işi daha berbat ediyor sanki ben misal sınavlarıma çalışmıyorum + aşırı aktif mesane hastaligim var sinavlarda ne halt edecegim bilmiyorum ve calismamak hastalikla birlesince cok buyuk stres ve vicdani baski yaptiriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.