Şimdi Ara

hayatımda ilk defa yumurta kırdım ve yağda yumurta yaptım ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi okuldan geldim acıktım, dolabı bi açtım sucuk var yumurtada çarptı gözüme daha önce hiç denemediğim halde yağda yumurta yapmak istedim

yumurtada hiç kırmamıştım sadece annemde görerek denedim çok da güzel kırdım patlamadı elimde

tavaya yağ koydum yumurtayıda tavaya döktüm direk, sonra ocağı yaktım beyazlaşmaya başladı biraz fazla yaktım glb altını sucuğu dolaptan alayım derken bi baktım yumurta tavaya yapışmış "hay böyle işin diyerek" kaşıkla kazıdım tavadan çok yapışmamıştı ama yapışmıştı yani,, neyse tavada karıştırdım artık napiyim sucuklarıda attım içine yedim sonra biraz da tuz döktüm gayet güzel olmuştu aslında sucuk tat vermiş

acaba yumurtanın besin değeri gitmişmidir ya 1 aydır body e gidiyorum protein almak amaçlı yumurta istedim, yapıştığı için fln besin değeri gitmişmidir acaba??

• Sen ne diyon ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: m!sK

Sen ne diyon ya

Cık.
  • benim bildiğim yumurtanın sadece beyazı yenir protein için.
  •  hayatımda ilk defa yumurta kırdım ve yağda yumurta yaptım ama...
  • Çok önemli birşey gibi heyecanla anlatmış.Gene hüsran

hayatımda ilk defa yumurta kırdım ve yağda yumurta yaptım ama...
  • ulan bişey sorduk, cevap verin be ne geyik adamlarsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    pizza yaptım ama hamuru kuru gibi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sen ciddi misin? şaka mı yapıyorsun? protein için yumurta yenirmi ya?

• yumurtayı "çok da güzel kırdım patlamadı elimde" ne ya ?
  • ya alla alla birden hızlı vurursunuz sıkarsınız açılması için kırılır ya onu dedim

ne boş adamlarısınız ya

ayrıca fen dersi görmediniz mi siz ya yumurtada protein vardır
  • Fen dersini ilkokulda görmüştük.O yaşlardaysan böyle bir başlık açman normal.

Sorunun cevabına gelince Yaklaşık 60 derecenin üstünde bir sıcaklık uygulanırsa proteinin yapısı bozulur.
  • meselam gimse gimsenin yumurdasına garışamaz. eyyolamam bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hocam? -- 21 Ekim 2009; 17:38:53 >
  • Önce sucukları pişireceksin yağda. İyice pişecekler. Sonra yumuşak olması için üstüne biraz su ekleyeceksin. 1-2 dkç bekledikten sonra yumurtaları kıracaksın. Yumurtalar da pişince afiyetle yiyeceksin.

Ayrıca, neden yumurtanın sadece beyazı yensin ki? Sarısı da yenilince ne olacak? İkisini yiyiverin gitsin yahu
  • ZİHNİ AÇIYOR

Vitaminler sadece kalbe değil, insan zihnine de iyi geliyor. İnsan daha iyi düşünüp duygularını yaşayabiliyor. New York'ta 341 Alzheimer hastası arasında yapılan bir araştırma, E vitamini sayesinde beyin hücrelerinin ölümünün geciktirilebileceğini ortaya çıkardı. Halen ABD ve Kanada'daki 80 klinikte yürütülmekte olan çalışmaların sonuçları alındıktan sonra daha kesin veriler elde edilmiş olacak

Beyin

Beta-karoten A vitamini B1 vitamini B2 vitamini
    B6 vitamini B12 vitamini C vitamini E vitamini
  • quote:

Orijinalden alıntı: m!sK

Sen ne diyon ya

• quote:

Orijinalden alıntı: The Answér

şimdi okuldan geldim acıktım, dolabı bi açtım sucuk var yumurtada çarptı gözüme daha önce hiç denemediğim halde yağda yumurta yapmak istedim

yumurtada hiç kırmamıştım sadece annemde görerek denedim çok da güzel kırdım patlamadı elimde

tavaya yağ koydum yumurtayıda tavaya döktüm direk, sonra ocağı yaktım beyazlaşmaya başladı biraz fazla yaktım glb altını sucuğu dolaptan alayım derken bi baktım yumurta tavaya yapışmış "hay böyle işin diyerek" kaşıkla kazıdım tavadan çok yapışmamıştı ama yapışmıştı yani,, neyse tavada karıştırdım artık napiyim sucuklarıda attım içine yedim sonra biraz da tuz döktüm gayet güzel olmuştu aslında sucuk tat vermiş

acaba yumurtanın besin değeri gitmişmidir ya 1 aydır body e gidiyorum protein almak amaçlı yumurta istedim, yapıştığı için fln besin değeri gitmişmidir acaba??

Karar ver yapıştı mı yapışmadı mı

• Yumurtanın kabuğunu çatlatmadan kıramadıysan, protein değeri falan kalmamıştır onun içinde
  • yanmış yumurtanın besin değerinde bir değişiklik olur mu diye sorsan cevabını almıştın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.