Şimdi Ara

Hayatımda ilk defa maça gittim (sonuç)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istanbula cok uzak bi yerde yasıyorum yıllarca macları tv den izler dururduk o kahve senin bu kahve benim ... tum futbolcular bizim icin hayali kahramanlardı izleyebildigimiz en ciddi ve resmi mac amatore cıkmak icin mucadele veren takımlar gün geldi çattı yaş kemale erdi imkanımız oldu Allah herkese saglasın bu imkanı yıllarca calıstık didindik artık bizde gencligimizi hatta cocuklugumuzu yasayalım dedik surekli ozendigim imrendigim istanbulda ikamet eden insanlara baktım sonra dediki ben niye takımımın maclarını izlemiyorum?

istanbulda olmamam macı izleyemeyecegim anlamına gelmez maca 1 gun kala karar verdim sabah ucaga bindim aksam maca 1 sat kala stada gittim karaborsacılardan 2 bilet aldık ikiside VİP bileti 2 tane 250 tl den anlastık bence iyi denk geldi gitmisken en iyi yerden izleyelim dedik iyide etmisiz icerde ucretsiz acık bufe yemek +icecek v.s benim gozlerim yemekleri gormuyor biran once o atmosferi gormek ve solumak istiyordum ayagımı vip kulisinden tribunu atıp sahanın icine baktım o anı hic unutmam kendimi sinema perdesinin diger taraına adım atan biri gibi hissettim mukemmel bir duygu mac basladı sol taraftaki tribunde bir grup taraftar 90+ dakika hic susmadan delice cılgınca ateli bir sekilde bagıra bagıra cıldıra cıldıra tezahurat ediyordu oyleki tum stadın susmasına ve oturmasına mani oluyorlardı arada bir diger bolmelerdeki taraftarları ayaga kalkmaya ve karsılık vermeleri icin bagırmaya davet ediyorlardı

cok hosuma gitmisti o an onların arasından izleyesim onlara katılmak isteyesim geldi mac devam ediyor riera golu atıyor gozlerim tv yi arıyor golun tekrarını izlemek icin ama o da ne? tekrarı yok cunku canlı izliyorum :) cok guldum bu duruma vip tribununden izledigim icin herkes biraz daha oturaklıydı ama ben fanatik biriyim hakemin taraflı kararlarına buyuk tepki gosteriyor arada bir bagırıyorum yanımdaki suskun taraftarlar benden cesaret alarak onlarda benimle aynı tepkileri vermeye bana katılmaya basladılar :)

derken mac bitti kupa toreni basladı yıllarca tv den izledigim sahneler bu kez arada bir perde olmadan gozleimin onunde tekrarlanıveriyor adeta ruyada gibiydim mactan cıkınca gsstore gidip biseyler alıp takımımıza destek olalım dedik o da ne icerisi tıklım tıklım maca gelirkende aynıydı cok sevindim bu taraftarlar oldugu surece sırtımız yere gelmez cilek mevsimi tukenmez dedim bir sekilde iceri girip biseyler aldım bizimkide denizde bir damla ..

otele donup yataga uzandıgımda hayatım boyunca yasadıgım en farklı ve heyecanlı anlar oldugunu bir daha beni boyle mutlu edebilecek baska bir etkinlik olamayacagına karar verdim şimdi fiksturun acıklanmasını bekliyorum kısmetse her ay en az 1 maca gelmeyi dusunuyorum . size sesleniyorum istanbulda ikamet eden galatasaray taraftarları cok ama cok sanslıymıssınız bunun tadını cıkarın! takımınıza sahip cıkın cunku o gun o maç tribun tıka basa dolu oldugu icin guzeldi..

• Bende gitmek isterdim büyük derbilere ama imkanımız yok malesef.Ben anca bizim buranın maçlarına gidiyorum 5 tl bilet 90 dakika bağır çağır stres atıyorum
  • Allah herkese nasip etsin
  • Ben de hic gitmedim seneye gitmeyi dusunuyoruz arkadaslarla . Fenerliyizz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stad dibimide sayılır ama bi gıdemıyoruZ işte ttarena acılalı kac yıl oldu sadece onunden gecebıldım

• Iyi kafani kirmamislar

• ne anlatıyor la okunur mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu sene iyi gittim inönüye beleş kombine vardı
  • Stada gitmeyi gözünüzde büyütmeyin arkadaş 40 liraya sıradan bir lig maçına girebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

ne anlatıyor la okunur mu

Hayatinda boşa harcanacak 2 dakikan varsa okunabilir şahsen pişmanim

• quote:

Orijinalden alıntı: Unchangeable

quote:

cidden galatasaraylımısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexter-

istanbula cok uzak bi yerde yasıyorum yıllarca macları tv den izler dururduk o kahve senin bu kahve benim ... tum futbolcular bizim icin hayali kahramanlardı izleyebildigimiz en ciddi ve resmi mac amatore cıkmak icin mucadele veren takımlar gün geldi çattı yaş kemale erdi imkanımız oldu Allah herkese saglasın bu imkanı yıllarca calıstık didindik artık bizde gencligimizi hatta cocuklugumuzu yasayalım dedik surekli ozendigim imrendigim istanbulda ikamet eden insanlara baktım sonra dediki ben niye takımımın maclarını izlemiyorum?

istanbulda olmamam macı izleyemeyecegim anlamına gelmez maca 1 gun kala karar verdim sabah ucaga bindim aksam maca 1 sat kala stada gittim karaborsacılardan 2 bilet aldık ikiside VİP bileti 2 tane 250 tl den anlastık bence iyi denk geldi gitmisken en iyi yerden izleyelim dedik iyide etmisiz icerde ucretsiz acık bufe yemek +icecek v.s benim gozlerim yemekleri gormuyor biran once o atmosferi gormek ve solumak istiyordum ayagımı vip kulisinden tribunu atıp sahanın icine baktım o anı hic unutmam kendimi sinema perdesinin diger taraına adım atan biri gibi hissettim mukemmel bir duygu mac basladı sol taraftaki tribunde bir grup taraftar 90+ dakika hic susmadan delice cılgınca ateli bir sekilde bagıra bagıra cıldıra cıldıra tezahurat ediyordu oyleki tum stadın susmasına ve oturmasına mani oluyorlardı arada bir diger bolmelerdeki taraftarları ayaga kalkmaya ve karsılık vermeleri icin bagırmaya davet ediyorlardı

cok hosuma gitmisti o an onların arasından izleyesim onlara katılmak isteyesim geldi mac devam ediyor riera golu atıyor gozlerim tv yi arıyor golun tekrarını izlemek icin ama o da ne? tekrarı yok cunku canlı izliyorum :) cok guldum bu duruma vip tribununden izledigim icin herkes biraz daha oturaklıydı ama ben fanatik biriyim hakemin taraflı kararlarına buyuk tepki gosteriyor arada bir bagırıyorum yanımdaki suskun taraftarlar benden cesaret alarak onlarda benimle aynı tepkileri vermeye bana katılmaya basladılar :)

derken mac bitti kupa toreni basladı yıllarca tv den izledigim sahneler bu kez arada bir perde olmadan gozleimin onunde tekrarlanıveriyor adeta ruyada gibiydim mactan cıkınca gsstore gidip biseyler alıp takımımıza destek olalım dedik o da ne icerisi tıklım tıklım maca gelirkende aynıydı cok sevindim bu taraftarlar oldugu surece sırtımız yere gelmez cilek mevsimi tukenmez dedim bir sekilde iceri girip biseyler aldım bizimkide denizde bir damla ..

otele donup yataga uzandıgımda hayatım boyunca yasadıgım en farklı ve heyecanlı anlar oldugunu bir daha beni boyle mutlu edebilecek baska bir etkinlik olamayacagına karar verdim şimdi fiksturun acıklanmasını bekliyorum kısmetse her ay en az 1 maca gelmeyi dusunuyorum . size sesleniyorum istanbulda ikamet eden galatasaray taraftarları cok ama cok sanslıymıssınız bunun tadını cıkarın! takımınıza sahip cıkın cunku o gun o maç tribun tıka basa dolu oldugu icin guzeldi..

VİP alarak hata yapmışsın dostum. fanatik bir Galatasaray lı olarak pegasus tribününden kombinem var. en iyi maç emin ol orada izlenir seyir açısından değil tabiki atmosfer açısından. birdaha maça gitmeye kısmetin olursa pegasustan almanı öneririm atmosferi tatman için

• quote:

quote:

quote:

Hava atiyorsun gibi sezdim fanatikim

• quote:

quote:

quote:

quote:

neyin havası ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

neyin havası ?

Neyse iyi akşamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanal Bilim Adami

Iyi kafani kirmamislar

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanal Bilim Adami

Iyi kafani kirmamislar

zamanında seninkini kırmıslar gibi
  • quote:

Okunur

• Takım için g.tünü veren insanlar bile var.Gerçekten çok garip bir ülkede yaşıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marik Ishtar

Takım için g.tünü veren insanlar bile var.Gerçekten çok garip bir ülkede yaşıyoruz.

konumuzla alakası?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.