Şimdi Ara

Hayatımda hiç rüya görmedim sizce bir sebebi varmı _?_

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatımda hiç rüya görmedim sizce bir sebebi varmı _?_
    Kendimi bildim bileli hiç rüya görmedim sebebi nedir bilmiyorum bir + sı yada - si varmıdır acaba ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hiç Rüya Görmemek Ne Anlama Gelir?

Rüya görmek uykunun önemli bir parçasıdır ve çoğu kişi her gece rüya görür. Ancak, hiç rüya görmemek de mümkündür. Bu durum, rüya görme yeteneğinin olmaması anlamına gelebilir.

Rüya Görmemek Ne Anlama Gelir?

Hiç rüya görmemenin birkaç potansiyel nedeni vardır:

• İlaç Kullanımı: Bazı ilaçlar, örneğin antidepresanlar ve uyku hapları, rüya görmeyi baskılayabilir.
    • Nörolojik Bozukluklar: Beynin rüyaları kontrol eden bölgelerindeki hasar veya anormallikler rüya görmeyi engelleyebilir.
    • Psikolojik Faktörler: Stres, kaygı veya travma gibi psikolojik faktörler rüya görmeyi azaltabilir veya tamamen durdurabilir.
    • Fizyolojik Faktörler: Uyku bozuklukları, örneğin uyku apnesi, rüya görmenin bozulmasına neden olabilir.
    • Yaş: Yaş ilerledikçe rüya görme sıklığı ve canlılığı azalabilir.

Hiç Rüya Görmemenin Uzun Vadeli Etkileri

Hiç rüya görmemenin genellikle ciddi uzun vadeli sağlık sonuçları olmadığı düşünülmektedir. Ancak bazı çalışmalar, rüya görmemenin öğrenme, hafıza ve duygusal düzenleme üzerinde olumsuz etkileri olabileceğini düşündürmektedir.

Teşhis ve Tedavi

Hiç rüya görmediğinden endişe ediyorsan bir sağlık uzmanına danışmalısın. Altta yatan tıbbi durumları ekarte etmek ve uygun tedavi seçeneklerini belirlemek için testler yapılabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yarın ölürsün şlmdide sen
  • çok büyük bir esksiklik rüyanda ulaşmak isteyipte ulaşamadığın şeylere ulaşabiliyorsun. Mesela canın rihannaya çakmak mı istedi 2 gün hayalini kuruyorsun 3. dün hoop rüyanda, rihanna koynuna girivermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pog

çok büyük bir esksiklik rüyanda ulaşmak isteyipte ulaşamadığın şeylere ulaşabiliyorsun. Mesela canın rihannaya çakmak mı istedi 2 gün hayalini kuruyorsun 3. dün hoop rüyanda, rihanna koynuna girivermiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: IceBaby

quote:

Orijinalden alıntı: pog

çok büyük bir esksiklik rüyanda ulaşmak isteyipte ulaşamadığın şeylere ulaşabiliyorsun. Mesela canın rihannaya çakmak mı istedi 2 gün hayalini kuruyorsun 3. dün hoop rüyanda, rihanna koynuna girivermiş.

ruya gormek ıcın sbsxsmı olmak lazım
  • Ruya gormedigini sanan genc ..
  • Bende de aynı durum var. İşyerinde millet rüyalarını anlatıyor, ben hııı hııı deyip kafa sallayıp, " ulan acaba nasıl birşey bu rüya görmek? " sorusunu soruyorum kendime sadece. Enteresan gerçekten. Bi arkadaşım, rüya görmeyen insan olmaz, sadece hatırlamıyorsundur demişti. Hiçbirinimi hatırlamıyorum yani şimdi? 23 yıldır? Enteresan...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kafanda gormek isteiklerini kur goruyorsun yani
  • Lisede hangi derste dinlediğimi bilmiyorum lakin rem ve nrem bölümleri var uykuda.bu bölümlerden herhangi birinde rüya görüyoruz digerine geciste görmüyoruz.Eğer rüya gördüğümüz bölümde uyanırsak rüyayı hatırlarız.zaten kısa sürüyor rüya görmek ama uykudayken sürekli görüyoruz.Bu yüzden hatırladığımız rüyalar hep uyanmamıza yakın olan ruyalardir.
  • Gormussundur ama hatirlamiyorsundur. Zaten rüyada gördüklerimizin cogunu hatirlamiyormusuz. Normal yani.
  • +18 rüyaları mı görmüyorsun?
  • Boş yaşıyorsun!
  • Birkaç yıldır bende görmüyordum fakat son zamanlarda gevşeme-zihin açma tekniklerine başladım.Sanırım bununla bi alakası var benimkinin.Çünkü başladıktan sonra hergün rüya görüyorum.
  • Piskolojik bir sorun
    Uykun düzensiz veya herhangi bir sebebten dolayı sağlıksız. Uyku evrelerinin geçişleri uzun
    Rüya, uykunun REM evresinde görülür. Bu evre sizde kısa sürüyor sanırım, bu yüzdende hatırlayamıyosunuz
    Uyur gezerlik var mı? veya uykuda konuşma?
  • Eğer bazen uyandığında altında bi ıslaklık hissediyorsan rüya görüyorsun ama hatırlayamıyor sundur.

Kötü durum la belkide Megan Fox'u görüyon ama hatırlayamıyorsun
  • hocam hala dönüyor mü bi kontrol eder misiniz?

Hayatımda hiç rüya görmedim sizce bir sebebi varmı _?_
  • Rüya görmemek imkansızdır ama hatırlamak zordur.
  • rüya görmemen demek beyin hücrelerin hiç yenilenmiyor ya da çok az düzeyde yenileniyor demektir çok acil bir uzmana görün bu da bir beyin cerrahı olmalı
  • Belki şu an rüyadasındır, kim bilebilir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.