Şimdi Ara

hayatım çok kötü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • açık öğretimde okuyorum bu sene liseyi bitiriyorum . ygs de düşükpuan aldım , ailem gir bir yere çalış diyor sürekli neyapcam ben tavsiyeleriniz gerekli.
    ayrıca böyle bir durumda olan birisine 10 üzerinden kaç puan verirsniz .

• aynı durumdayım kamki. bende açıktan okuyorum ygsde düşük puan aldım ailem çalışmayacaksan git artık bu evden diyor.

internet projelerime ağırlık veriyorum biri tutarsa tabanı yağlayıp gidicem
  • çalışacaksın tabi annen haklı demiş hem çalışacaksın hemde seneye ygs ye hazırlanacaksın bak 2015 yılındayız uyduruktan bir üniversiteye gidersen seni işe kimse almaz yaşadığım için biliyorum.beli staj yaparsın seni severlerde alırlar yanlarına ondada 1200 den fazla maaş alamazsın adam gibi bi üniversite kazan oku bu kadar net
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaanx111

çalışacaksın tabi annen haklı demiş hem çalışacaksın hemde seneye ygs ye hazırlanacaksın bak 2015 yılındayız uyduruktan bir üniversiteye gidersen seni işe kimse almaz yaşadığım için biliyorum.beli staj yaparsın seni severlerde alırlar yanlarına ondada 1200 den fazla maaş alamazsın adam gibi bi üniversite kazan oku bu kadar net

psikolojik sorunlarım var yoksa çalışırdım zaten . neyapcam bilmiyom
  • çalışmamak için sebep?

piskoloji bence geçerli bir neden olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneday

çalışmamak için sebep?

piskoloji bence geçerli bir neden olamaz

psikolojik zaten dostum sorunlarım var .
  • Herkesin sorunu var zaten,bu bir bahanedir bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rift

Herkesin sorunu var zaten,bu bir bahanedir bence

bahane değil bence . bende obsesif kompulsif bozukluğu var artı sosyal fobi daha bir çok şey . üstelik neden kendi kendimi kandırayım ki . para kazanmak varken .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuck Norris

aynı durumdayım kamki. bende açıktan okuyorum ygsde düşük puan aldım ailem çalışmayacaksan git artık bu evden diyor.

ne gibi projelerin var mesela merak ettim
  • Çalışmak gibisivar mı be ? Ben şuan okumayı çalışmaya tercih ederdim. Aha arkadaş gel playstation 4 atalım diyor online olarak. Benim yarın vizelerim var gelemem dedim mesela. Onun gibi çalışsaydım gider oynardım babalar gibi, hem vizedir şeydir deyip saçım dökülmezdi hem de rahat olurdum yani. Ay sonunu bekleyip acaba bursum ne zaman yatar derdinde yok. Ben çalışırken cebimde en az 1000 tl parayla gezerdim şimdi öğrenci oldum 10 tl ile geziyorum. Yani okumayı kötülemiyorum ama okumanın bir cazibesi yok demeye çalışıyorum hele ki bu ülkede yaşıyorsan. Boşver çalış birikim yap bir yandanda oku tabi, eğitim önemli ama boş duranı allah sevmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeDomJumPeR

quote:

aynı durumdayım kamki. bende açıktan okuyorum ygsde düşük puan aldım ailem çalışmayacaksan git artık bu evden diyor.

aynı yaştayız hocam bende de sosyal fobi var, tıpatıp aynıyız aslında

ama ben yalnızım yani 3 senedir kimsem yok evden dışarıya çıkmıyorum. öyle web sitelerini falan geliştirmeye çalışıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FreeDomJumPeR

quote:

aynı yaştayız hocam bende de sosyal fobi var, tıpatıp aynıyız aslında

ama ben yalnızım yani 3 senedir kimsem yok evden dışarıya çıkmıyorum. öyle web sitelerini falan geliştirmeye çalışıyorum

aynen bende evdeyim :D hangi program kullanarak php java script falanmı ? bende başlamayı düşünüyorum

• Bu gibi ailelere yapılcak en iyi şey gerçekten bir iş bulup,ayrılıp kendi ayaklarının üzerinde durmak.Çalış diye zorlamaları nedir ya şimdi böyle yazdım diye ailen o senin diyenler olucaktır belki ama bu ebeveynler çocuklarına gerçekten aile gözüyle bakıyor mu acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüyor musun ?
    Duyuyor musun ?
    Koşuyor musun ?
    Hissediyor musun ?
    Düşünebiliyor musun ?
    Konuşabiliyor musun ?
    Ailen yaşıyor mu ?
    Aç mısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaanx111

çalışacaksın tabi annen haklı demiş hem çalışacaksın hemde seneye ygs ye hazırlanacaksın bak 2015 yılındayız uyduruktan bir üniversiteye gidersen seni işe kimse almaz yaşadığım için biliyorum.beli staj yaparsın seni severlerde alırlar yanlarına ondada 1200 den fazla maaş alamazsın adam gibi bi üniversite kazan oku bu kadar net

bazi meslekleree uni fark etmiyor artik cok asiri kotu veya cok asiri iyi yerler degilse meslegine gore arastir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durumları yaşadım kardeşim.
    Bende tekrar girdim sınava.
    Eğer kendine güveniyorsan mutlaka denemelisin.
    beceremem diyosan boşa yeme bi yılını çünkü o bi yılda insanlar hayatını b.k etmek için ellerinden geleni yapıyorlarmış gibi gelir insana
    benim ilkinde 65,000 di sıralamam
    ikincide 24000 çektim.
    şimdi ank.üni. bilgi.müh. okuyorum
    (hayatım o bi yılda olduğundan daha iyi değil)
    GÜVEN meselesi.çok çalış.hakkında hayırlısı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.