Şimdi Ara

Hayatım boşa harcandı, keşke hiç doğmasaydım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşım 22. En son bir kızın elini 4 sene önce tuttum. O da internetten bulduğum bir kızdı. Bıraktı sonra beni. Mesajlarıma cevap bile vermedi.

Lisedeyken sınıfta arkadaşlarım falan vardı takılırdık her çıkışta. Lise 3’de sınıf değiştirmiştim. Başta bana saygı duyuyorlardı, karizmatik biri olduğumu düşünüyorlardı ve benimle konuşurken çekiniyorlardı. Bunları ben demiyorum samimi olunca onlar anlamıştı. Lise 2’de lise 1’e giden güzel bir sevgilim olmuştu ama kısa sürmüştü baya. Sonra gerçek yüzümü gördüler lise 3’den itibaren hem kendi dönemim hem alt dönemim kızlara yavşadım hepsi reddetti. Benimle dalga geçmeye başlamışlardı ama ben de kendimle dalga geçiyordum bakalım bu hafta kimden ret yiyeceğim falan diyordum.

Lise bitti mezuna kaldım. Lise sınıfımdan bir kız ve 2 kızla takıldım hep dersanede. Hayatım ders olmuştu onu bile beceremedim. Bu 3 kız sürekli beni cafeye falan çağırıyordu ben gitmiyordum ders çalışıyordum. Sonra itiraf etmişlerdi ilk tanıştığımızda beni yanlarında istemiyorlarmış.
    Dersanedeki ilk sınıfımda önümde oturan bir kızla arkadaş olmuştuk. Arkasını dönüp bizimle sohbet kurmuştu sonra numarasını aldım mesajlaşıyorduk arada. Sınıf yükseldiğim akşam hem dersanede konuştuk hem gece mesajlaşmıştık. İkimizin oluru yok mu yazmıştım sabah görmüştü. Nasıl ya falan demişti. Dersanede gördüğünde de sinirli sinirli bakmıştı.
    12.sınıf bir kızla konuşmaya başlamıştım o da bana konuşmak istemiyorum demişti ilgimi belli ettiğimde. Whatsapp’a girmemiştim birkaç gün, sonra sabah girdiğimde neden girmedin 4 gün yazmıştı öğlen. Sonra whatsapp resmimde bir kızla çekildiğim foto vardı o kız kim demişti yüz yüze. Ama yine de konuşmak istemiyorum demişti.
    Üniversiteye başladım arkadaşım bile olmadı. Başta oldu da dışlandım gibi bir şey oldu. Zaten zorunluluktan takılıyordum. Çok büyük çoğunluğu alt tabakadan gelen köylü zihniyetli tipler. Lisede çoğunluk orta üst aileden geliyordu, gelmeyenler bile köylü zihniyetli değildi. Daha çok insanla anlaşıyordum lisedeyken.
    Üniversitede de yine kızlara yavşadım. Başta umut verip sonra benden daha çelimsiz daha kısa ama daha yakışıklı bir çocukla çıkmaya başlayan kaşarla konuştum. Başka kızlarla da konuştum bazılarını bir yere davet ettim istemediler. Bazılarıyla sanaldan konuştum direk engellediler.
    Üniversite 2’de tekrar hazırlandım evden dışarı çıkmadım yine kazanamadım. Okula devam ettim.
    Üniversite 3’deyken 2.sınıf kızla konuşmaya başladım. O da ilgimi anlayınca uzaklaştı.
    Üniversite 1den beri sürekli tek başıma cafelere barlara gittim, 5 10 defa tanımadığım kızlarla konuştum ama tabiki devamı gelmedi.
    22 yaşımdayım ve bomboş bir hayat yaşadım. Ama hep mücadele ettim. Kendime baktım, insanlarla konuştum, parfüm sıktım kas yaptım, eşekler gibi ders çalıştım. Sürekli ömrüm olduğum yerden tepeye tırmanmakla geçti ve hiçbir şey kazanamadım hep hezimete uğradım. Kaç yaşıma geldim adam akıllı bir ilişkim bile olmadı. İnsanlardan intikam almayı çok düşündüm ama sonra buna değmeyeceğini düşündüm. Geçen gece uykumdan uyanıp yatağımı yumruklayıp sinir krizi geçirdim. Gençliğimi kaybettim. Keşke böyle olmasaydı. Yaşama devam etmemin tek nedeni bir gün parayı kırıp hayattan intikamımı alma ihtimalim. Eğer işler yolunda gitmezse 30 yaşıma girdiğimde beynimi silahımla uçuracağım. İşkenceyi uzatmaya gerek yok. Her defasında özgüvenimi topladım kendimi ezik olarak görmedim ama eziğin önde gideniyim. Benim kadar eziği yoktur şu dünyada. Sadece çirkin ve şişman kızların ilgi gösterdiği bir ucubeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E17325C9A -- 29 Ağustos 2018; 8:50:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kendimi ezik olarak görmedim ama eziğin önde gideniyim. Benim kadar eziği yoktur şu dünyada. Sadece çirkin ve şişman kızların ilgi gösterdiği bir ucubeyim.

o kadar haklısın ki kardeşim,iğreniyorum senden
  • Kızlarla hiç yoktan konuşmuşluğun var ve çok kısa da olsa sevgilin de olmuş. Bunların hiçbiri bende olmadı. Haline şükret derim. Acele etme kız konularında.

Benim için denilen şey yalnızlık senin nimetin. Bunu fırsata çevir dediler. Ben de bu denilenlerden sonra akıllandım.

Halin gayet iyi. Fırsatları iyi değerlendir. Her kızla da konuşma, bir gün dayak yiyebilirsin. Benim başıma gelecekti ama arkadaşlarım sağolsun olay başlamadan bitmişti.
  • ne yani hayatına kız girmedi diye mi kendini ezik hissediyorsun. saçmalama ya. boşver. biraz akışına bırak olayları. daha yaşın 22miş bir de. daha yolun başındasın.
  • Dostum nasıl bir hayatın var senin? Önüne gelene yürüyor musun? Kadın dediğin varlık bugün yanında olur, ertesi gün yanında olmaz. O yüzden hayattaki amaçlarında kadını daha geri plana at. Yoksa üzülen sen olursun.

Kadınların seni reddetmesiyle de ezik olmuyorsun. Bir kadının senden hoşlandığından emin olmadan öteye adım atmaya kalkışma. ‘Hoşlandığını nasıl anlarım?’gibi bir sorun yaşıyorsan zaten merak etme zamanı geldiğinde anlarsın ve tekrar söylüyorum kadına verdiğin bu çabayı kendine verirsen daha kaliteli bir insan olursun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olurumuz yokmu ya???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pisagor

Dostum nasıl bir hayatın var senin? Önüne gelene yürüyor musun? Kadın dediğin varlık bugün yanında olur, ertesi gün yanında olmaz. O yüzden hayattaki amaçlarında kadını daha geri plana at. Yoksa üzülen sen olursun.

Kadınların seni reddetmesiyle de ezik olmuyorsun. Bir kadının senden hoşlandığından emin olmadan öteye adım atmaya kalkışma. ‘Hoşlandığını nasıl anlarım?’gibi bir sorun yaşıyorsan zaten merak etme zamanı geldiğinde anlarsın ve tekrar söylüyorum kadına verdiğin bu çabayı kendine verirsen daha kaliteli bir insan olursun.
    Ben böyle motive edici bir cümle görmedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu an durumunuz nasıl hocam gerçekten hayatın hiçbir anlamını bulamıyorum maddiyat vs var ama neden anlam bulamıyorum neden ?

• Allah başka dert versin sana kardeş. karı kız derdin olmuş. keşke tüm kadınlar ölse de dünya bir ferahlasa diyorum ben de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pisagor

Dostum nasıl bir hayatın var senin? Önüne gelene yürüyor musun? Kadın dediğin varlık bugün yanında olur, ertesi gün yanında olmaz. O yüzden hayattaki amaçlarında kadını daha geri plana at. Yoksa üzülen sen olursun.

Her harfi ayrı mantıklı. +1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.