Şimdi Ara

Hayatım bitik. Soruları alayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • -Anne ve babamın ayrılması ve bunun sonucunda çıkan maddi durum sıkıntısından dolayı Kocaeli üniversitesi bilgisayar mühendisliği 2. sınıftan terkim. Yani Lise mezunuyum.

-Ağır sanayi fabrikasında çalışıyorum. Yük taşıyoruz.( hiç tatil yok. Hafta içi ve cumartesi 8 saat pazarları 12 saat çalışıyorsun.)

-Ağır İşten dolayı bel fıtığım var. Doktor asla geçmeyeceğini ölene kadar onunla yaşamaya alışmaya çalışmamı söyledi.(Müthiş bir ağrı ve bacakların uyuşması, uyutmaz. 7/24 sürer)

-Asgari ücret anca aç karnını doyurmaya yetiyor.

-Tipim falan iyidir ama hiç tanıdığım/konuştuğum kız yok.

-Hem fiziksel hem ruhen çökmüşken dışarıya mutluymuşum gibi görünmeye çalışıyorum.

-Kıytırık bi evde yalnız yaşıyorum.

Evet sorularınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sana ne sorusu aga cevap lazım sana

• Dostum madem asgari ucret aliyon agir iste calisma bari tezgahtar garsonluk falan yap.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu hikaye pek inandırıcı gelmedi?
  • Eğer çevrenle fazla bağın yoksa gemide çalışmayı dene derim. Bir kaç belge alman gerekiyor, forumda ilgili bir konu vardı. Anne - baba ayrıysa zaten şehirde pek bağlı kaldığın kimse yoktur sanıyorum zaten çoğunlukla çalışıyormuşsun. En azından bir kaç yıl çalışıp birikim yaparsın, fazla para harcama gibi durumunda olmuyor zaten.
  • Tipinin ss sini koyda degerlendirelim

• Evde tek başına kalıyorsan gerisi teferruat'dır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Asgari ücret anca aç karnımı doyuruyor demişsin.

2 çocuklu aileler var onlar ne yapıyor?

Bilgisayarla ilgili bilgin var madem daha hafif sayılabilecek işler yapabilirsin.

Fiziksel değil de zihinsel olarak çalışabileceğin işler bulabilirsin. (web sitesi yapmak gibi)

Ayrıca tipine koyayım her şey tip değil.

Sevgiler.
  • Programlama biraz bile biliyorsan boş zamanlarında kendini geliştir. 1-2 yıl uğraşırsan ciddi bir biçimde iş bulabilirsin bence. En kötü freelance web site filan yaparsın.
  • adrasa A kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaşa önermişsin ama ben de merak ettim. Cevaplamak istersen eğer sorularım var. İş ilanı arama sitelerinde bu gemi ilanları çok fazla var. Hem kursu veriyorlar hem de işe alıyorlar gibisinden. Dolandırıcı olanları da varmış. Sen hangi kursu önerirsin acaba?
  • idris usta izle. onun yaptığı şeyleri yapcak şans büyük ihtimalle pek insanda yoktur ama insana bir yaşama enerjisi farklı şeylere atılma isteği veriyor. gemilerde bir işe girmeni öneririm yukardaki arkadaş gibi, en kötü ihtimal garsonluk yap en azından daha düzgün bir ortam en azından gerçek hayattan şu an ki kadar soyutlanmıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrnick

Hocam arkadaşa önermişsin ama ben de merak ettim. Cevaplamak istersen eğer sorularım var. İş ilanı arama sitelerinde bu gemi ilanları çok fazla var. Hem kursu veriyorlar hem de işe alıyorlar gibisinden. Dolandırıcı olanları da varmış. Sen hangi kursu önerirsin acaba?

Benim tam bilgim yok kurslar hakkında ama eniştem şuanda yurtdışında bir gemide aşçı olarak çalışıyor. İzmir de bir kursa giderek belge almıştı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.