Şimdi Ara

Hayatım BETA Tam Sürüm Artık Please

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hayatım bile beta tam sürüme bir türlü geçemiyorum. Ne yöne doğrulsam bir error veriyor kodlama hatası diyor. Beni bu matrix e sokanı allah bildiği gibi yapsın. Madem sokuyorsun zengin bir vatandaş mültecilerin olmadığı bir ülkede soksaydın bari.


    Şaka maka bir yana artık göğüsüm o kadar doldu ki sinirden sol kolum uyuşuyor. Her gün bir mülteci haberi, her gün bir sapığın ifşası, her gün yitip giden yiğitler, her gün değersizleşen emeğim ne kadar saysam ki bilmiyorum. Eğer öbür taraf diye bir yer var ise böyle bir coğrafyada doğduğumuz için direk cennete gitmeye hak kazanmamız lazım. Ekstra bir emek vermemize gerek yok zaten doğduğumuzdan beri Survivor hayat yaşıyoruz.




  • Kardeşim yazılarını okuyunca tam bir hayatsız asosyal olduğunu anladım. Sürekli ana akım medyayı takip ediyor ve 5.kol faaliyetlerinin etkisi altında kalıyorsun belli oluyor. O gördüğün mülteci haberleri özellikle sürekli verilmeye ve toplumsal kaos oluşturmaya yönelik çıkartılıyor. Mesela şu haberi gördün mü hiç? "Suriyeli Hüseyin Neccar..
    Mare'de zırhlı aracımıza yapılan saldırının hemen ardından yaralı askerlerimizi tahliye etmek için yanan araca dalan SMO askeri. Evet, Hüseyin yaşıyor. Araçtan 4 askerimizi alıyor."
    Bu ve bu tarz haberleri hiçbir yerde göremezsin sana gösterilen tacizci Suriyeli videolarıdir. Uyanık olunuz ve sosyal medyadan mümkün mertebe uzaklaşınız, çünkü size en doğru haberi en hızlı şekilde ulaştırmaya çalışıyorlar zannediyorsunuz hâlbuki yanılıyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önümde görünmez bir duvar var karşıya geçemiyorum simdilik ama bir gün , bir gün muhakkak yöntemini bulacağım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ülke gündemine duyarsizlasmayi öğrenmelisin kendini hasta edersin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi düşünüyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.