Şimdi Ara

Hayatı Sürekli Sorguluyorum... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cyrtocaramoorii

quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

dünyayı güzel yapan insanlardır

mutlu olmak istereniz mutlu olursunuz

konuyu acan arkadas bunalıma h.g diyorum istedigin seyler olmayınca üst üste gelince dogal olark bu tarz bi bunalıma giriliyor

hepimiz yaşadık yaşacagızda

ama hayatta herseyin istedigimiz gibi olması bencillik deil mi?

agaca baktıgınızda meyveyi deilde kuru yaprakları görüp bu ağaç çürümüş dememelisiniz...

alice harikalar diyarında kitabı bile mukkemmellikler içermez... hep bi cıban olur olmak zorundadır...

filmlerde bir oyuncu ortalıgı karıstırır takozluk yapar farketmişsinizdir bu adam da hep işi bozuyo ya dersiniz peki o adam olmasa film nasıl olurdu??

su sözü çok beğenirim ve uygularım , bu sözden hep kuvvet alırım: Kış ne kadar soguk ve uzun gecerse yazı da bi o kadar güzel olur...

hep dogru cıkmıstır

senin gibi düşündüğüm zamanlarda oldu ancak artık yok hiç te eskisi gibi dusunmuyorum neden? dünya bu süre içinde daha mı iyi bi hal aldı? hayır..

sadece yasamdan zevk almaya calısıyorum ve kotu tarafları gormezden geliyorum böylere gayet mutlu bi hayatım oluyor ....

bu tarz seylerde cok durma biran once baska seylere yonelt kendini mesgul edecek seyler olmadı bi psikologa git her ne kadar basit görünsede cok agır ve zordur insanın yaşama sevincinin bitmesi....

3 senedir bunalımdayım ve artık bu bunalım olmaktan çıktı kronik bir hal aldı.Ne durumda olduğumun farkındayım.O herşeyi olumlu yönden görmek insanın kafasında tamamen insanın kontrolü dışında gerçekleşen bir olay bu ben bunu anladım.Siz uğraş oluyor desenizde ben bunu çok denedim oluyor gibi olduysa da ertesi gün hiç öyle hissetmediğimin farkına çok vardım.Bu arada yukarıda da yazdığım gibi gezmediğim psikolog,almadığım ilaç kalmadı.Herşeyin yolunda gitmesini beklemek tabiki aptallık olur ama hiçbirşeyin yolunda gitmemesiyle birkaç şeyin olmsuz gitmesi arasında çok çok fark var.

Bak bu hayata 1 kere geliyorsun.Toprak olup gitcen nasıl olsa.Fazla düşünme kendini şartlandırma ben bunalımdayım diye.Canın ne yapmak istiyosa onu yap.Kendine bi hobi bul mesela body e git savunma sporları ögren gitar çal müzik söyle ne bileyim canın ne yapmak istiyorsa onu yap.Kendine bi ugraş bulmalısın.Bak sabah uyandıgında bu söylediklerin sana anlamsız gelir.Dışarı cık bütün sokakları gez otobüse bin bilmedigin bi semtte kaybol sonra evi ara falanİnsanlarla konus gördügün kisilere selam ver muhabbet kur ortam yap bi şekilde

• quote:

Orjinalden alıntı: Mr_Kubar

Günah olmasa tereddütsüz kafama sıkarım

++++++
  • bende 5 yıl boyunca o dedikleriini sorguladım

mersinden nefret ediyorum ve orası bana ugursuz geliyor hersey ters hersey kotu hersey berbat arkadaslar insanlar hayat....

sonra universiteyi kazandım cok şaşalı bi bolum olmamasına ragmen hani bi benzetme vardırya;tepedeki çam olamıyorsan vadideki çalı ol ama en ihtişamlı çalı sen ol... işte o sözü uygulamaya karar verdim

sanki sihirli değnek değmiş gibi hersey iyi gitmeye basladı cok duzgun bir kız arakdas guzel bi okul guzel bi hayatın içinde buldm kendimi dusunuyorumda eskisinden farkı ne su anki yasadıklarımın diye arada bir fark bulamıom ama nedense gayet mutluyum....

sen gölgeden izliyorsun hayatı arkadasım çıksana güneşe....

ve inancını sakın kaybetme bu şekilde hiç bir şeye sahip olamazsın

bütün iyilikleri getiren onları geride alır....

daha yolun basında ilk dususunuzde pes mi etceksiniz?

bu benzetme umarım yerinde olmustur;

lafa gelince herkez türk herkez korkusuz herkez kahraman

hani? daha ilk çalımda pes ediyorsunuz buna mı siz kahramanlık diyorsunzu buna mı cesaret diyorsunuz?

daha hiç birşey yaşamadınız ki....

hayatınızdaki tek engel öss lise olmicak

kolay tabi tv kapatır gibi bir tusa basıp kapatmak kaçıp gitmek...

en ufak bir sorunda bıktım bu hayattan diyip çekiliyorsunuz

her istedigimiz her an olmaz belki 3 yıl belkii 5 yıl belki 10

ben hayallerimin gerceklesmesi için 5 yıl bekledim tam anlamıyla gerceklesti diyemem ancak beni memnun ediyor buna da şükür diyorum

o gecen 5 yıl cok zordu su an senin dusunduklerini bende dusunuyordum ama sonuc olarak bu gecici bir dönem birazda ergenliğin etkisi var

ergenlik hormonları sacma sapan seylere yoneltiyor insanları

simdi gene biri sacma dicek

SIR adlı kitabı bir okuyun derim sizi tatmin edicektir

hiç yoktan hayatı farklı acıdan gormeyi ogrenirsiniz ;)

• Burcun balık mı?
  • orionsguard ;bende hayatı olumlu yöne itmeye çalışıyorum azmimi yitirmiyorum aslında,sen bakma buraya yazdıklarım kafam geçen şeyler ama uygulamaya koymayacağım şeler neredeyse.Yani hiç olmazsa eninde sonunda bu hazan mevsiminin biteceğini umuyorum.Katılıyorum ben nasıl çocuk dünyaya getireceğim,ona nasıl bakacağım,evimi ailemi nasıl geçindireceğim onları nasıl mutlu edeceğim bunları da düşünmüyor değilim.Farkındayım daha yolun başındayım.Bu arada ''The Secret''ı okudum.

Düzenleme:
    quote:

Orjinalden alıntı: Aragorn

Burcun balık mı?

Hayır ikizler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentex Dentex -- 20 Kasım 2008; 23:51:26 >

• Rahat ol.
  • quote:

Düzenleme:
    quote:

Orjinalden alıntı: Aragorn

Burcun balık mı?

Hayır ikizler.

Balık burcu evreni sorgulayan bir burçta onun için sordum.
  • bırakın bu ayakları bıkmadınız mı kendinize sıkıntı oluşturmaktan herşeyi

canın sıkılmasının sebebi sadece kız arakdaşıın olmaması gibi gözüküyor yazıdan

herkes hayatta sürekli keyifle mi yaşıyor zannediyorsunuz, dışardan gördüğünüz en sağlam kişilerin belki sizden daha büyük sorunları vardır. önyargıyla yaklaşıyorsun ben kötüyüm diyorsun ve kötü olman normal

ne olduğunu bilmeden ne istediğini bilmeden kendine çare olmazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: nman

Rahat ol.

Sağol...
  • quote:

Orjinalden alıntı: c0ss

quote:

Orjinalden alıntı: Mr_Kubar

Günah olmasa tereddütsüz kafama sıkarım

++++++

beni engelleyen şey din falan değil, ailem. Artık bundan sonrası mucizelere bağlı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KırıkKılıç

bırakın bu ayakları bıkmadınız mı kendinize sıkıntı oluşturmaktan herşeyi

canın sıkılmasının sebebi sadece kız arakdaşıın olmaması gibi gözüküyor yazıdan

herkes hayatta sürekli keyifle mi yaşıyor zannediyorsunuz, dışardan gördüğünüz en sağlam kişilerin belki sizden daha büyük sorunları vardır. önyargıyla yaklaşıyorsun ben kötüyüm diyorsun ve kötü olman normal

ne olduğunu bilmeden ne istediğini bilmeden kendine çare olmazsın

Konu kız arkadaş konusu değil.O bir örenkti,ne kadar birkaç teklif gelse de reddettim çünkü insanlar beni korkutuyor artık.Kafama biraz olsun uyan birisini bile bulamıyorum.Ayrıca ya böyle bir duruma düşmedin ya da çok feci olaylar yaşadın da böyle konuşabiliyorsun.Konu çevre değil en başta insanın kafasının içinde olup biten...Anlamışsındır umarım ne anlatmak istediğimi.

• evt arkadaslar aynen sunları yazayım yıllarca garıp bır hastalıkla bogus sonra okula gıttıgınde bır arkadasın el sakası yuzunden 1 hafta hasta yat hastalık yuzunden hep acık ogretımı tercıh et ve sonra hemen hemen 15 yıl aralıksız her gece ALLAHA duva et elı ayagı duzgun vede en dogal hakkım olan karsılıklı sevgı ve askı yasamak icin su yalan dunyada hayatı paylasıcak bırını ıstemek ama her defasında hep yanlıs ınsanın denk gelmesı bır ara duvalarımın kabul olmamasından dolayı ıtıkatımı kaybetmem ve sonra kaderdır deyım tekrardan ıtıkata sarılmam sonra hayatı hep gerıden yakalamak yada yakalıyamamak cevreme bakıyorum hep sorun hep sorun bazen nedense ıntihar edenlerı duyunca ıyı yapmıslar kurtulmuslar dıyorum maddı durumum ıyı oldugu halde kı malulen emeklı oldum genede mutsuz olmam ama ALLAHA sukur edıyorum hayatı bende sorguluyorum ama ınsan kendınıde sorgulamalı hatalarını bulup duzeltmeye gıtmelı su anda yalnızım ama mutluyum kendımı hobılerle oyalıyorum mesela fıgurler fılmler gezıler gıbı....

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KırıkKılıç

Konu kız arkadaş konusu değil.O bir örenkti,ne kadar birkaç teklif gelse de reddettim çünkü insanlar beni korkutuyor artık.Kafama biraz olsun uyan birisini bile bulamıyorum.Ayrıca ya böyle bir duruma düşmedin ya da çok feci olaylar yaşadın da böyle konuşabiliyorsun.Konu çevre değil en başta insanın kafasının içinde olup biten...Anlamışsındır umarım ne anlatmak istediğimi.

depresyon dönemlerinde bana teklif eden kızları reddetmiştim. Sonra pişman oldum. Bence sırf çıkmış olmak için bile çıkmak insanı yaşama bağlayan bir unsur. Sana bir abi tavsiyesi, bir daha azcık da olsa hoşuna giden biri çıkarsa karşına reddetme. Hatta ortamlara gir arkadaş edin ve bir kız bulmaya çalış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 21 Kasım 2008; 0:12:52 >

• feci bir durum yok ortada, kendini kandırıyorsun

merak etme bende geçtim böyle şeylerden biraz cesur konuşuyorum yanlış anladın

hayattan zevk alıcaksın diye bir kural yok. ne kadar acı içinde olsa bile insan yine de keyif aldığı işlerle hayatını sürdürebilir. sürekli kendisi hakkında olumsuz yorumlar yaparak biryere varılmıyor

ben kendimi bildim bileli normal bir insana benzetemiyorum kendimi, bende gittim psikologa ilaçta aldım ama şimdi halimden memnun isem yine kendi sayemdedir başka birşeyin değil

artık böyle depresif duygularla uğraşmak yerine onlara meydan oku, ne olursa olsun acı çekiyorsun acının dibine gir yeter artık istiyorsan öldür beni bıktım senden diye son noktaya ulaş bazı şeylerde

yoksa beklentilerinın karşılanmasını başka objelerden bekleyerek hiçbir elde edemiceksin
  • Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim az da olsa rahatladım.

romeo28 ;gerçekten de çoğu kimse hayatı göründüğü gibi yaşamıyor.Hayatı eziyet içinde geçen birçok insan tanıyorum.Bu yüzden kendimi artık yalnız hissetmiyorum.Aslında bunları yazarken sana saygısızlık etmiş oluyorum ama yine de yazmak istiyorum,sağol...

Nicotinell ;kendimi biraz olsun toparlasam buna cesaret edeceğim ama şimdi bu durumda bir kız arkadaşım olursa ve ben ona içimi dökersem mutlaka sıkılacaktır.Bir süre sonra benden sıkılacaktır ve kavga filan başlayınca bilemiyorum yani korkuyorum.Gerçekten mantıklı birisini bulsam kaçırmam asla ama benim gibi hassas düşünen çok az insan var ve bulmak çok zor...Teşekkürler.

KırıkKılıç ;evet ortada feci bir durum yok,yukarıdan bakınca bunu ben de anlıyorum ama duygularım mantığımla ters düşüyor.Hayattan sürekli bir zevk alma isteği yok ama biraz olsun beni mutlu edebilecek şeyler olsun istiyorum hayatımda.Yani mesela geçen sabah kalktığımda oley akşam fuara gidecez diye seviniyordum sürekli motive oluyordum ama akşam eve geldim canım hiç istemiyor.Gittim ama hiç zevk alamadım.Ha birde şu var eskiden çok farklıydım o yüzden bu halime kızıyorum.Oldum olası böyle olsam kabullenirim ama bu yaşam kalitemi son derece olumsuz etkiliyor.
    Artık acıları hissetmiyorum,meydan okumaya da başladım eskisi gibi pasif kalmıyorum..Teşekkürler.Pc başında kalıp konuyu takip etmek isterdim ama içeriden kapatmam konusunda emir geldi.Hepinize çok teşekkürler.

• Hepimiz senle aynı durumdayız, yanlız değilsin bu yüzden kendini çaresiz hissetme..
  • Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim az da olsa rahatladım.

romeo28 ;gerçekten de çoğu kimse hayatı göründüğü gibi yaşamıyor.Hayatı eziyet içinde geçen birçok insan tanıyorum.Bu yüzden kendimi artık yalnız hissetmiyorum.Aslında bunları yazarken sana saygısızlık etmiş oluyorum ama yine de yazmak istiyorum,sağol...

evt kardesım herkes sıkıntı yasıyordur yasıyorda bence yasamıyorum derse pek ınanmam ama mutlu olmak lazım BIRAZDA yoksa kendıne etmıs olursun ha ben kendımı oyalıyorum bende mutlu deılm ama umudum var ALLAHA sukur etmek lazım su bır gercekkı senın en buyuk dayanagın vede hazınen AİLEN ..
  • kendini intihar et
  • Ulan o kadar okudum dedim aha yorumlarin hepsi ben. Tam cevap yazcaktım ben de boyleyim diye bir baktim 2008 konusu. Hayir kardes petrol mu cikarcan napmaya calisiyosun anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel hort
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.