Şimdi Ara

Hayatı Sürekli Sorguluyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düşünmeye her fırsat bulduğumda hayatı sorguluyorum.Ne bileyim mesela en başta benim karşıma niye eli yüzü düzgün birisi çıkmıyor,neden aşık olamıyorum hiç kimseye...Hayatımda hiçbir heyecan,yaşama sevinci yok.Neredeyse liseye başladığımdan beri böyle,her gün yaşadığım olaylar üzerime üzerime geliyor.Millete bakıyorum sanki toz pembe yaşıyorlar.Okula zorla gidiyorum,dershaneye de.Hadi diyorum seneye lise bitiyor ama ben nasıl adam gibi birisini bulup arkadaşlık kuracağım;benim sevgilim nasıl olacak diyorum.Çünkü öyle ki artık ben etrafta insan göremiyorum bırakın kız arkadaşı,arkadaş olmaya layık insanlar bile yok.Peki tamam onları da atlattık,gittikçe yaşlanacağım,artık çaresizce bu hayata devam etmeye çalışacağım.Ve öleceğim...Peki ben bu dünyaya niye geldim?Eziyet çekmeye mi?Öyleyse intihar etmek neden günah veya ben ölünce ne olacağım.Artık bıktım yaşamaktan üstelik ailemin bana fazla düşkün olması sıkıntımı kat kat artırıyor çünkü anneme biraz içimi döktüğümde bile bütün gün üzülüyor hatta geceleri uyuyamıyor.Gerçekten bıktım artık okulu bıraksam bir işe girsem diyorum nereye kadar,okumaya çalışsam ki Anadolu Lisesinde okuyorum mutlaka önemli yerlere gelirim ama eğitim sürecim hep böyle eziyetle mi geçecek?Gerçekten ama gerçekten bıktım yaşamak için yaşıyorum.Kaç tane psikolog gezdim hiç biri bana yardımcı olamadı,ne ilaçlar ne de seanslar................

• tevekkül
  • hayat boş ya gerçekten yaşamaya deger hiç bir şey yok..günah olmasa 1 dk daha durmam şu yalan dünyada..
  • bende geçen cehenneme gıdersem ordakı acıya hıc dayanırmıyım dıye elimi tost makınasının ustunde tutum bı 15 sn sonra dayanamadım doğal olarak. Cennet 4ever
  • kimsenin hayatı toz pembe değil kardeşim.Dünya güzel bir yer değil buna alış bence şimdiden.
  • Al bendende o kadar hiçbirşey mutlu etmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr_Kubar

Al bendende o kadar hiçbirşey mutlu etmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • emek olmadan yemek olmuyo kardeşim, ben liseyi bitirdim herşey boş geliyo ama bi yerden bişilerin çıkacağına inanıyorum ve çabalıyorum sen de öyle yap karşılığını bulursun merak etme hayat hep kötü değil.
  • ÇAbalamaya çalışıyorum ama ders çalışırken bile yaşadığım olumsuz olayları düşünüyorum ister istemez.Shinning Star bahsettiğin şeyi anlayabiliyorum ama o umudumu bile yitirdim.Herşey yolunda gitmesi gerekirken sebepsiz yere ters gidiyor.
  • Senin ihtiyacın olan kardeşinden daha yakın bi dost..

Nasıl bulcam diye düşünme hiç belli olmaz orası.Mesela bende senin gibiyken bi zamanlar 7/24 ogame oynardım.Dostum dedıgım insanla ordan tanıstım.O İstanbulda ben Ankarada :) çok gittim geldim istanbula.oda aynı sekiilde buraya geldi gitti.

Birde fazla düşünmemen lazım.Niye geldim niye yaşıyorum falan diye.Ben ateistim mutluyumMüslüman olup mutsuz olmaktan iyidir en azından( Amacım tartısma cıkarmak degil yanlış anlaşılmasın ltfn )
  • dünyayı güzel yapan insanlardır

mutlu olmak istereniz mutlu olursunuz

konuyu acan arkadas bunalıma h.g diyorum istedigin seyler olmayınca üst üste gelince dogal olark bu tarz bi bunalıma giriliyor

hepimiz yaşadık yaşacagızda

ama hayatta herseyin istedigimiz gibi olması bencillik deil mi?

agaca baktıgınızda meyveyi deilde kuru yaprakları görüp bu ağaç çürümüş dememelisiniz...

alice harikalar diyarında kitabı bile mukkemmellikler içermez... hep bi cıban olur olmak zorundadır...

filmlerde bir oyuncu ortalıgı karıstırır takozluk yapar farketmişsinizdir bu adam da hep işi bozuyo ya dersiniz peki o adam olmasa film nasıl olurdu??

su sözü çok beğenirim ve uygularım , bu sözden hep kuvvet alırım: Kış ne kadar soguk ve uzun gecerse yazı da bi o kadar güzel olur...

hep dogru cıkmıstır

senin gibi düşündüğüm zamanlarda oldu ancak artık yok hiç te eskisi gibi dusunmuyorum neden? dünya bu süre içinde daha mı iyi bi hal aldı? hayır..

sadece yasamdan zevk almaya calısıyorum ve kotu tarafları gormezden geliyorum böylere gayet mutlu bi hayatım oluyor ....

bu tarz seylerde cok durma biran once baska seylere yonelt kendini mesgul edecek seyler olmadı bi psikologa git her ne kadar basit görünsede cok agır ve zordur insanın yaşama sevincinin bitmesi....

• aynen ya arkadaşlarda sattı beni zaten asosyal oldum
    geçen tam açtım pencereyi baktım aşağı cesaret yetmedi ya ölmezsem ya sakat kalırsam dedim öff ya keşke serseri bi mermi tarafından gebersem
  • dünya gerçekten güzel bir yer değil.hiç birşeyin anlamı yok. herşey anlamını yitiriyor zamanla.herşey gereksiz
  • Günah olmasa tereddütsüz kafama sıkarım
  • Golden Era düşüncene saygılıyım çünkü bu durumu yaşayan ister istemez İslamiyet'i sorguluyor çünkü islamiyet sevgi,hoşgörü,güzel ahlak dini ama bunlardan hiçbir eser yok mesela Kavimlerin helakı gibi olaylar'ın kaç katı kötüsü yaşanması gerekirdi şu an ama neden yaşanmıyor?Neden pislikler temizlenmiyor anlamış değilim.Allah'ım günah yazmasın ama ne bileyim güvenimi,inancımı yitirmişim gibi geliyor.Eskisi gibi içten dua edemiyorum.İbadetimi çten yapamıyorum.
  • Senin bir Allah dostuna maneviyat doktoruna ihtiyacın var..
  • bende dınımı sorguluyorum artık Muslumanlık sacma gelıyor uzgunum ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

dünyayı güzel yapan insanlardır

mutlu olmak istereniz mutlu olursunuz

konuyu acan arkadas bunalıma h.g diyorum istedigin seyler olmayınca üst üste gelince dogal olark bu tarz bi bunalıma giriliyor

hepimiz yaşadık yaşacagızda

ama hayatta herseyin istedigimiz gibi olması bencillik deil mi?

agaca baktıgınızda meyveyi deilde kuru yaprakları görüp bu ağaç çürümüş dememelisiniz...

alice harikalar diyarında kitabı bile mukkemmellikler içermez... hep bi cıban olur olmak zorundadır...

filmlerde bir oyuncu ortalıgı karıstırır takozluk yapar farketmişsinizdir bu adam da hep işi bozuyo ya dersiniz peki o adam olmasa film nasıl olurdu??

su sözü çok beğenirim ve uygularım , bu sözden hep kuvvet alırım: Kış ne kadar soguk ve uzun gecerse yazı da bi o kadar güzel olur...

hep dogru cıkmıstır

senin gibi düşündüğüm zamanlarda oldu ancak artık yok hiç te eskisi gibi dusunmuyorum neden? dünya bu süre içinde daha mı iyi bi hal aldı? hayır..

sadece yasamdan zevk almaya calısıyorum ve kotu tarafları gormezden geliyorum böylere gayet mutlu bi hayatım oluyor ....

bu tarz seylerde cok durma biran once baska seylere yonelt kendini mesgul edecek seyler olmadı bi psikologa git her ne kadar basit görünsede cok agır ve zordur insanın yaşama sevincinin bitmesi....

3 senedir bunalımdayım ve artık bu bunalım olmaktan çıktı kronik bir hal aldı.Ne durumda olduğumun farkındayım.O herşeyi olumlu yönden görmek insanın kafasında tamamen insanın kontrolü dışında gerçekleşen bir olay bu ben bunu anladım.Siz uğraş oluyor desenizde ben bunu çok denedim oluyor gibi olduysa da ertesi gün hiç öyle hissetmediğimin farkına çok vardım.Bu arada yukarıda da yazdığım gibi gezmediğim psikolog,almadığım ilaç kalmadı.Herşeyin yolunda gitmesini beklemek tabiki aptallık olur ama hiçbirşeyin yolunda gitmemesiyle birkaç şeyin olmsuz gitmesi arasında çok çok fark var.

• quote:

Orjinalden alıntı: australian

bende dınımı sorguluyorum artık Muslumanlık sacma gelıyor uzgunum ama

demekki müslümanlığı yanlış yaşıyorsun ruhunu vererek ibadet etmiyorsun..Saçma olan senin nefsine yenik düşüp bu cümleyi buraya yazman dostum kusura bakma..
  • bu gün kederliyim beterim bu gün ..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.